Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.362
..let that cable go... βεβαιως το μονο cable, εινaι το cable street ...και τα φαντασματα αυτου... (Α)
Μην είσαι σίγουροςΚαι με καλώδια δεν φτιάχνεις αποκρίσεις πλάτους και μεταβατική.
Η ηρωίδα από την ταινία "The Help" σε διαψεύδει όμως....
Μην είσαι σίγουρος
...
Δεν θα με είχες ανάγκη διαθέτοντας ήδη τόσο ανεπτυγμένη την...αίσθηση του χιούμορ. :ΑΌταν βάζεις καλώδια σε παιχνιδάκια αυτό ενισχυόμενα 300 έως 1500 ευρώ σίγουρα θα βελτιωθεί αλλά δεν θα γίνει Ferrari, σε ένα σοβαρό δικάναλο σίγουρα θα κάνει διαφορά.
Σε παιχνιδάκια δικάναλα (που έχετε όλοι σας) γιατί περιμένετε να γίνουν Φεράρι;Όταν βάζεις καλώδια σε παιχνιδάκια αυτό ενισχυόμενα 300 έως 1500 ευρώ σίγουρα θα βελτιωθεί αλλά δεν θα γίνει Ferrari, σε ένα σοβαρό δικάναλο σίγουρα θα κάνει διαφορά.
γιατί ρε @Decembered ??.... και μονο στην υποψια οτι ο EAR εχει δικιο...ειναι πραγματικα για πεταμα ολα...μπλε και στη θαλασσα...
ποσο μαλλον που αποδεδειγμενα εχει.
Εκείνη την υπέροχη, τη μαγική στιγμή που το σύστημα απογειώνεται και νιώθετε ότι καλώς ξοδέψατε (ή θα ξοδέψετε) για το νέο καλώδιο, κάντε μια μεγάλη χάρη στον εαυτό σας: ξαναβάλετε αμέσως το αρχικό καλώδιο των 5 ευρώ και ακούστε το. . . Δεν ήταν το καλώδιο τελικά. . .Φίλε στο είπα..ο ήχος τους είναι αλλού!!
Το κακό είναι ακριβώς αυτό!!
Απόλυτα εθιστικός ήχος!
Ανακαλύπτεις ξανά τη δισκοθήκη σου!
Δυστυχώς όμως, δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη κάποια μέθοδος απεξάρτησης από τον ήχο των kondo...
Οπότε άσε τους άλλους να ακούνε με μογκαμομπελντενακια.....
είσαι ευπρόσδεκτος σε μια ακρόαση για να μας διαψεύσεις!Εκείνη την υπέροχη, τη μαγική στιγμή που το σύστημα απογειώνεται και νιώθετε ότι καλώς ξοδέψατε (ή θα ξοδέψετε) για το νέο καλώδιο, κάντε μια μεγάλη χάρη στον εαυτό σας: ξαναβάλετε αμέσως το αρχικό καλώδιο των 5 ευρώ και ακούστε το. . . Δεν ήταν το καλώδιο τελικά. . .
Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα.Εκείνη την υπέροχη, τη μαγική στιγμή που το σύστημα απογειώνεται και νιώθετε ότι καλώς ξοδέψατε (ή θα ξοδέψετε) για το νέο καλώδιο, κάντε μια μεγάλη χάρη στον εαυτό σας: ξαναβάλετε αμέσως το αρχικό καλώδιο των 5 ευρώ και ακούστε το. . . Δεν ήταν το καλώδιο τελικά. . .
Τέλεια. Καιρός να ακούσεις ισοστάθμιση τώρα. Aν μη τι άλλο, να έχεις ένα ολοκληρωμένο συγκριτικό ανάμεσα σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές.Παίδες ούτε θέλω να πείσω κάποιον , ούτε έχω διάθεση να έρθω σε αντιπαραθέσεις ή να κάθομαι να απαντάω στην ειρωνία του κάθε ένα που νομίζει ότι ακούει όπως ακούει κλπ κλπ.
Anyway.
Το συγκεκριμένο σετ παίζει σε άλλη λίγκα μόνο του αλλά δυστυχώς στην παρούσα φάση δεν θεωρώ ορθό να προβώ στην απόκτηση του λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί.
Πολύ τυχεροί αυτοί πάντως που το έχουν στο σύστημα τους και ξεμπέρδεψαν τόσο εύκολα από αυτό το βάσανο που λέγεται καλώδιο.
Είχα δοκιμάσει πριν αρκετούς μήνες των ηχείων μόνο του το οποίο ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό.
Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα φτιάχνοντας χώρο και γενικότερα αφού έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα και από επαγγελματίες που φροντίζουν και τιουνάρουν καθώς και από αρκετά παιδιά από το φόρουμ που έχουν γνώσεις και μας τις μοιράζουν απλόχερα αποφάσισα και έκανα αυτή την πληρέστερη πλέον δοκιμή και το αποτέλεσμα εκτός από το πόσο ουάου κάνεις από την πρώτη σφαλιάρα που τρως είναι τόσο γαμ@ ισορροπημένο σε όλο το φάσμα που συνεχώς αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να ακούς τόσο εντυπωσιακά όμορφα και ξεκούραστα σε όλες τις εντάσεις που έχεις. Από την τίποτα μέχρι το τέρμα δεν θες τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο.
υ.σ. Να είμαστε καλά και την επόμενη φορά που θα ξανά κουμπώσουν πάνω θα είναι δικά μου και θα γίνουν και οι ανάλογες μετρήσεις για τις σχετικές συγκρίσεις.
Ναι φίλε. Κάποια στιγμή θα το κάνουμε και αυτό.Τέλεια. Καιρός να ακούσεις ισοστάθμιση τώρα. Aν μη τι άλλο, να έχεις ένα ολοκληρωμένο συγκριτικό ανάμεσα σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές.
Είσαι βαθιά νυχτωμένος φιλικά πάνταΕκείνη την υπέροχη, τη μαγική στιγμή που το σύστημα απογειώνεται και νιώθετε ότι καλώς ξοδέψατε (ή θα ξοδέψετε) για το νέο καλώδιο, κάντε μια μεγάλη χάρη στον εαυτό σας: ξαναβάλετε αμέσως το αρχικό καλώδιο των 5 ευρώ και ακούστε το. . . Δεν ήταν το καλώδιο τελικά. . .
Εγω θέλω να μου απαντήσεις ειλκρινά. Εσύ ο Στέλιος.Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα.
Εγώ προσωπικά φυσικά το έχω κάνει πολλές φορές γιατί των 5 ευρώ έπαιζε καλύτερα από των 20 ή των 50. Τότε δεν ήταν placebo αλλά όταν παίζει καλύτερα το ακριβότερο είναι ; Γιατί κολλάτε έτσι με τις τιμές και προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα κωμωδία ;
Έβαλε και ζέστη σήμερα , διαβάζουμε και τις αφοριστικές ασφαλείς άνευ δοκιμής απόψεις και όλα καλά
Δεν είναι θέμα παιχνιδιών, εδώ έχουμε όλοι κοινό χόμπι, και όλοι κοιτάμε την βελτίωση.Σε παιχνιδάκια δικάναλα (που έχετε όλοι σας) γιατί περιμένετε να γίνουν Φεράρι;
Γιάννη ας μην ανακυκλώνουμε συζητήσεις, κάτι έγραψα νωρίτερα και νομιζω ότι είναι αρκετό. Κάνε κουμάντο και πάρτα για μερικές μέρες δοκιμαστικά στο δικό σου και θα καταλάβεις τι εννοώ φίλεΕγω θέλω να μου απαντήσεις ειλκρινά. Εσύ ο Στέλιος.
Οταν λές έπαιξε καλύτερα , τι ακριβώς εννοείς? Πιο πολλά μπάσα? Πιο σφιχτά μπάσα, πιο καθαρά χωρίς θόρυβο μεσαία ? Πιο ζωντανά μεσαία ? δλδ πιο γρήγορα? πιο καθαρά και μαλακά πρίμα? με λιγότερο θόρυβο? δλδ πιο ευδιάκριτες οι πολύ υψηλές 12khz και άνω? αν υπάρχουν μόνο ως αρμονικές.
Ολα αυτά μαζί?
Πως δλδ παίζει καλύτερα? τι είναι αυτό το καλύτερα?