- Reaction score
- 690
Μπουτχιας...την κενότητα τηρείς
μιας μουσικόφιλης πυγμής
που ισοσταθμίζουμε εμείς.
Μαλλον προτιμω να τηρω την κενοτητα παρα
την..υπερχειλιση σαν και σενα !
Last edited:
Μπουτχιας...την κενότητα τηρείς
μιας μουσικόφιλης πυγμής
που ισοσταθμίζουμε εμείς.
θέλω τον ντίλερ σας
Μπουτχιας...
Μαλλον προτιμω να τηρω την κενοτητα παρα
την..υπερχειλιση σαν και σενα !
Ο βόμβος ιδιαίτερα σε τοροειδείς μετασχηματιστές οφείλεται κατά κανόνα σε ύπαρξη συνιστώσας από συνεχές ρεύμα στο οικιακό δίκτυο και σε υψηλή σχετικά τιμή.Δεν έχω υπόψιν καλώδιο τροφοδοσίας με ιδιότητα κατάπνιξης για τη συνεχή συνιστώσα.Παρακολουθώ με αυξομειούμενο ενδιαφέρον το παρόν νήμα, προσπαθώντας να εξάγω το δικό μου συμπέρασμα, αγνοώντας αναρτήσεις που περιέχουν τοξικότητα και εκφράσεις τύπου "εμείς και εσείς". Καταθέτω τη δική μου εμπειρία, ελπίζοντας κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει: Οι τοροειδείς του τελικού μου είχαν την τάση να μουγκρίζουν κατά καιρούς. Κάνοντας αναζήτηση εδώ και αλλού διάβασα ότι αυτό συνήθως αποτελεί ένδειξη κακής ποιότητας ρεύματος. Ο ενισχυτής συνδεόταν με την παροχή με καλώδια "του κιλού". Τις προάλλες αγόρασα από αγγελία ένα οικονομικό καλώδιο ρεύματος, σκεπτόμενος ότι δεν είχα τίποτα να χάσω. Έκτοτε ο ενισχυτής μου έχει ησυχάσει τελείως. Δεν έχω μετρητικά όργανα, αλλά και να τα είχα δεν θα ήξερα τι να μετρήσω, σε επίπεδο λειτουργίας όμως είναι προφανές ότι το καλώδιο είχε αποτέλεσμα. Τι είναι αυτό που έχει συνεισφέρει λοιπόν το συγκεκριμένο καλώδιο;
Ακόμα και τα πλέον ευτελή καλώδια τροφοδοσίας που έχω ο ίδιος χρησιμοποιήσει δεν προκαλούσαν ποτέ τέτοια φαινόμενα σε δικές μου συσκευές.Και κρίνω σκόπιμο να μη μπαίνω σε εικασίες για καλώδια και συσκευές που δεν ξέρω καν.@Bhutia ευχαριστώ για την απάντηση. Πέρα από τη συνιστώσα από συνεχές, υπάρχει περίπτωση ο βόμβος να προερχόταν από καλώδιο κακής ποιότητας;
Οχιά διμούτσουνη.Μας αραδιαζετε ενα σωρο μετρησεις για να αποδειξετε οτι ειναι π@π@ρας ο αλλος. Νομίζετε ότι αυτές οι μετρήσεις θορύβου που αραδιάζετε ειναι το θεσφατο όλων ή θα μας κουφάνουν? ... ΟΧΙ.
Οχιά διμούτσουνη.
Υπήρχε μια εποχή που ακούγαμε από το σκαλουμπακα για το τζίτερ που έρχεται πακέτο με τα Φλακ που κατεβάζουμε από το ίντερνετ, τα Φλακ τα μολυσμένα.
Πού το κσερεις; τα έχεις ακούσει;σε σεταπ που δε βγάζουν ούτε 70 ντεσιμπέλ δυναμικό εύρος...
Είχα να το ακούσω από τότε που ζούσε η γιαγιά μου...Δημητρη ξυπνησε αγριο το μεγαλο αυτι, ακου διμουτσουνη δηλαδης εχει δυο κεφαλια;
Όλοι στην...τσίτερ με το jitter...
Οχ εκανα και εγω ριβγιου μικρο βεβαια οχι εξ αποστασεως δεν με παιρνει η μπαλα ε συντροφε;Gνισάφι πχιά με τους εκσαποστάσεως ριβγιούερςςςςς!
Όχι!Οχ εκανα και εγω ριβγιου μικρο βεβαια οχι εξ αποστασεως δεν με παιρνει η μπαλα ε συντροφε;
Καλά στα ατομικά αθλήματα..... δεν παίζεστεΣυμφωνώ,
μπορούμε να κάνουμε έναν αγώνα μπάσκετ
ή 5 x 5 και αν δεν πειστούν να περάσουμε σε... *ατομικά αθλήματα