- Reaction score
- 138.187
Φιλικά;Το λεω ειδικα για'σενα
Είναι λίγο βαρετό βεβαίως βεβαίως, αλλά αυτά έπρεπε να τα δειρεις μικρά.Πάλι φιλικά; Δε βαρεθήκατε πχια;
Τώρα θα πάνε να κλαφτουνε.
Φιλικά;Το λεω ειδικα για'σενα
Είναι λίγο βαρετό βεβαίως βεβαίως, αλλά αυτά έπρεπε να τα δειρεις μικρά.Πάλι φιλικά; Δε βαρεθήκατε πχια;
προφανως αναφερομαι σε ανθρωπους που δεν ειναι κουφοι πρωτίστως,αλλα και στους μη εχοντες παρωπιδες σε δευτερο χρονο.Όχι, λάθος. Πάρε ηχεία καλύτερα. Πάντα ηχεία και σαμπς. Και χώρο . Πάντα. Και μετά πούλα τα και ξαναπάρτα σε άλλο χρώμα. Ποτέ ντακ, μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Δεν μου έχει τύχει χαλασμένο ντακ, όχι.
(Προφανώς αναφέρεσαι σε ακρόαση με ακουστικά, γιατί με ηχεία σε κουκουρούκου χώρο δεν πρόκειται ποτέ να ακούσεις σωστά όλο το ακουστικό φάσμα που να χτυπιέσαι κάτω σαν το χταπόδι )
Αφήστε την μπούρδα και διαβάστε λίγο.
(Δεν το λέω για σένα)
Φιλικά πάντα έ;
εχθροι δεν ειμαστε σιγουρα,ειναι το μονο σιγουρο δηλαδη.Φιλικά;
Είναι λίγο βαρετό βεβαίως βεβαίως, αλλά αυτά έπρεπε να τα δειρεις μικρά.
Α, οκ. Ωραία.εχθροι δεν ειμαστε σιγουρα,ειναι το μονο σιγουρο δηλαδη.
Κι ούτε μέχρι το μισό, ανάλογα με το φίλτρο. Ένα σλοου ρολ οφ σε 44.1 αρχίζει να κόβει από τους 17.000 κύκλους, να μην πούμε και για κάτι σορτ ντιλέι που ξεκινούν πιο πριν.Ναι, μέχρι το μισό της δειγματοληψίας.
Εγω είμαι κουφός, αστοιχείωτος, βλάκας και ο,τι άλλο θες.Σταματηστε τη καραμελα του διαβαστε,δεν ειστε ,ουτε γκουρου,ουτε κατεχετε την απολυτη αληθεια.
Αναφερομαι ειδικα σε'σενα.
Stathis δεν ξέρουν τι λένε αυτοί!!!
Κωτσο στο Εργοστάσιο έχουμε συνεχή θόρυβο 78, με 80 ντεσιμπέλ.Στάθη αυτά τα νούμερα αναφοράς θορύβου περιβάλλοντος είναι μέσες τιμές στάθμης στο φάσμα, κι όχι στιγμιαίες κορυφές.
Τα 90 DBA που είναι για 8-ωρο, αντιστοιχούν στα 85-90 ντεσιμπέλ μέσης στάθμης που ακούνε κι οι επαγγελματίες του ήχου, επί 8-ωρου.
Στα 85-90 ντεσιμπέλ μέσης στάθμης, εμπεριέχονται κορυφές μέχρι 115 ντεσιμπέλ, και ίσως και παραπάνω.
Σημείωσε πως το βαθύ μπάσο, αρχίζει ο άνθρωπος να το ακούει στα 80 ντεσιμπέλ στάθμης. Στα 75 ντεσιμπέλ δεν ακούγεται τίποτα, η απόλυτη σιγή.
Άμα βάλεις ροζ θόρυβο στα 90 ντεσιμπέλ, θα δεις περί τίνος πρόκειται. Είναι τόσο πολύ, που τα τυπικά 6-αρακια στα 3 μέτρα των χαϊεντάδων, πεθαίνουν, καίγονται.
δεν εχω ασχοληθει ποτε στη ζωη μου με πικαπ και δεν με λες και μικρο.Α, οκ. Ωραία.
Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Πικάπ ακούς;
Τι λες; Παίζει καλύτερα απ'όλα το πικάπ;
Και κάτι τελευταίο: είσαι υπέρ ή κατά του πολυκάναλου σεταπ; Δηλαδή προτιμάς δικάναλο ή άτμος σεταπ να έχεις στο σπίτι για να ακούς μουσικές;
εχεις μπερδεψει καποια πραγματα στο μυαλο σου και το αποτελεσμα ειναι να εχεις κανει σημαια λαθος πραγματα.Εγω είμαι κουφός, αστοιχείωτος, βλάκας και ο,τι άλλο θες.
Εσύ διάβασε όμως (δεν αναφέρομαι ειδικά σε σένα)
Αλλεργία έχουμε με το διάβασμα ε; Γιατί σε πειράζει; Δεν τα παίρνουμε;
(Τωρα αναφέρομαι ειδικά σε σένα)
Οταν κάποιοι συνειδητοποιήσουν πως η ηλεκτροακουστική και η ακουστική χώρων ειναι θετικές επιστήμες, διδάσκονται στα πανεπιστήμια, (και όχι ομοιοπαθητική μαγειομπούρδα) και θέλουν διάβασμα, θα εχουν κανει ενα σημαντικό βήμα.
Αν δεν μπορούν να διαβάσουν, δεν τους φταίει κανεις, ας κάτσουν στην μιζέρια τους.
Και στο ASR επίσης. Όπου και με το RME, την ίδια αναλογία βρήκαν.Μόλα-μόλα (που γενικά έχει τις καλύτερες μετρήσεις από ότι έχει δοκιμάσει)
Αυτό, δεν το έχω δει μέχρι τώρα στο φόρουμ μα δεν θα το αμφισβητήσω, καθώς είναι αδύνατον να έχω δει τα πάντα. Θα μπορούσες να βοηθήσεις με λινκ?Μετα οταν ερθει η ωρα να μπει στο συστημα μας,ψαχνουμε να βρουμε δικαιολογιες που δεν παιζει καλα.
Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι (ένα αντίστοιχο παράδειγμα);Η ουσια ειναι στη μεση,καλες και οι μετρησεις,καλο και το διαβασμα,αλλα καλο και οι δοκιμες με τις ακροασεις.
εχεις μπερδεψει καποια πραγματα στο μυαλο σου
Αν διαβάσεις αρκετά, θα σταματήσει να σου συμβαίνει αυτό. Κουράγιο.Μετα οταν ερθει η ωρα να μπει στο συστημα μας,ψαχνουμε να βρουμε δικαιολογιες που δεν παιζει καλα.
Εχεις λοιπον ενα yugo που το χεις φτιαξει με 700 αλογα κινητηρα. Σε 0-100 κατατροπωνει μια πορσε των 400 αλογων. Μετραει καλυτερα το yugo λοιπον.Αυτό με τις καλύτερες μετρήσεις, δεν καταλαβαίνω η τιμή πώς εμπλέκεται.
Με πρόλαβε ο Δημήτρης.
Ζωή είναι, θα περάσει.Κουράγιο
Το γιουγκο εχει και σαμπ στο πορτ μπαγκαζ...δεν ειναι σκετο δικαναλο σε παρακαλωΣυμφωνώ με τον προλαλήσαντα.
Βεβαίως μπορεί να τρέξει το καραφτιαγμένο γιούγκο, αλλά δεν ξεπερνά μια πόρσε.
Οπότε:
Άρον το δικάναλο γιούγκο σου και όξαποδω.
Ζωή είναι, θα περάσει.
Πάλι καλά να λες.Το γιουγκο εχει και σαμπ στο πορτ μπαγκαζ...δεν ειναι σκετο δικαναλο σε παρακαλω
Ε,μα κι εσύ, δεν λες να τους αφήσεις στη γραφικότητά τους, φίλε...Φιλικά;
Είναι λίγο βαρετό βεβαίως βεβαίως, αλλά αυτά έπρεπε να τα δειρεις μικρά.
Τώρα θα πάνε να κλαφτουνε.
Δεν νομίζω πως οι αποψάκηδες ενδιαφέρονται καν για δυναμικό εύρος. Το θεωρούν άπιαστο όνειρο, σαν τα γνωστά κρεμαστάρια. Τζάμπα εξηγείς.Πάλι καλά να λες.
Κοιτάξτε, είναι πολύ πεζή η πραγματικότητα σε ένα σετάπ, και τα νούμερα βγαίνουν τόσο εύκολα κι απλά, που και παιδάκια του δημοτικού μπορούν να τα υπολογίσουν.
Άνευ αντιρρήσεων, το σημαντικότερο πράγμα στον ήχο είναι η απόδοση των δυναμικών, σε αυτό συμφωνούν όλοι, μέχρι κι οι κατσαρίδες.
Τι δυναμικά μπορεί να βγάλει ένα σεταπ, είναι πραγματικά τραγικά απλό να το μετρήσεις.
(Μέγιστη στάθμη ηχείων) μείον (στάθμη θορύβου περιβάλλοντος και θορύβου συσκευών).
Αυτό είναι.
Βάλτε το στέρεο τέρμα τα γκάζια ροζ θόρυβο, και μετρηστε μέγιστη στάθμη, μετά αφήστε εκεί το βολιουμ, και μετρηστε στάθμη θορύβου (φύσημα από τα ηχεία και θόρυβος του δωματίου από κλιματιστικά, αυτοκίνητα στο δίπλα δρόμο, κλπ)
Αυτό έχετε. 50; 60; Άντε 70.
Μπορείτε να το δείτε κι αλλιώς, βάζοντας τόνο στο μαξ που αντέχουν τα ηχεία, ας πούμε 30 κύκλους, και μετά κατεβάζετε τη στάθμη μέχρι να σταματήσετε να το ακούτε τελείως. Πόσο κατεβάσατε; 40 ντεσιμπέλ; 50; Ε, αυτό είναι.
Στην πραγματικότητα της επιστήμης της ανθρώπινης ακοής, τους 30 κύκλους τους ακούτε από τα 70 ντεσιμπέλ μέχρι τα 130. Δηλαδή, χρήσιμο αντιληπτό δυναμικό εύρος έχει το αυτί μόλις 60 ντεσιμπέλ.
Στον 1 χιλιοκυκλο, ακούει από 0 ντεσιμπέλ μέχρι 115 ντεσιμπέλ. Χρήσιμο δυναμικό εύρος 115.
Βγάλε το θόρυβο περιβάλλοντος, και βλέπεις πόσο χρειάζεται το στέρεο.
Μη σκατε για το τι γίνεται στα -140 ντεσιμπέλ, θα βγάλετε τζάμπα ρυτίδες.
Δεν χωράνε απόψεις σε όλα αυτά. Ένα ντεσιμπελόμετρο αρκεί.
Όχι, τίποτα δεν ισοπεδώνουμε μεις, αυτά τα αισχρά τα κάνει μόνο ο Κογιας, γνωστός υσωπαιδοτυκός.δε γινεται να τα ισοπεδωνουμε ολα.
Ναι, έτσι είναι.Νομοτελειακα σχεδον παντα το πιο ακριβο ολο και κατι καλυτερο
Ορκίσου.Μόνο αν έχουν δώσει πολλά λεφτά σε ηχεία δεν ενοχλούμε.