- Reaction score
- 79.988
γιανννη η μασάς αν δεν στρώσει με το ύψος...σκάψε το πατωμα
Υψος χρειαζεται.Μπες στο room sim και παιξε με το υψος να δεις πως μεταβαλλονται οι ρυθμοι της διαστασης αυτης.Ακομα και με λιγα εκατοστα,μειωνονται αρκετα db.γιανννη η μασάς αν δεν στρώσει με το ύψος...σκάψε το πατωμα
Πιο ψηλά θέλει, πέντε πόντοι είναι λίγοιΜενει τωρα να συνηθισω λιγο-ολα μου φαινονται παραξενα 5 ποντους πιο ψηλα.Η διαφορα στον ηχο ακουστη παντως!Τωρα παρταρω για το κατορθωμα μου! View attachment 161045
Επτά ζωές...γατάκια, (και με μηχανική απομόνωση...)Υψος χρειαζεται.Μπες στο room sim και παιξε με το υψος να δεις πως μεταβαλλονται οι ρυθμοι της διαστασης αυτης.Ακομα και με λιγα εκατοστα,μειωνονται αρκετα db.
Εχει ηδη ληφθει στα υπ'οψιν και θα ρυθμιστει εκ νεου μολις καταληξω στο υψος...Τα ποδια αυτα ειναι stackable και δελεαζομαι!!Επτά ζωές...γατάκια, (και με μηχανική απομόνωση...)
View attachment 161076
Πρόσεχε μόνο και την κλίση των ηχείων στον κατακόρυφο άξονα σε συνάρτηση με το νέο ύψος της κεφαλής,μην έχεις τίποτε...αβαρίες ως προς τη λαμβανόμενη απόκριση off axis...
Γιατί δεν βάζεις κ καμιά γόβα της γυναίκας ....έτσι για την αλητείαΕπομενο βημα ειναι να χρησιμοποιησω αυτα ωστε να ανεβασω τα ηχεια ~10 ποντους ψηλοτερα με το ιδιο ευεργετικο αποτελεσμα οπως της θεσης ακροασης.Αν και αυτο δεν με ικανοποιησει πληρως,σκεφτομαι μια απλη ισοσταθμιση!
Ποδι σορμποθανης
Δεν ξερω αναντεξουν το βαρος...Ειναι 16 κιλα και τα εχω γεμισμενα με αρκετα κιλα σκαγια στη βαση!Γιατί δεν βάζεις κ καμιά γόβα της γυναίκας ....έτσι για την αλητεία
τις φοράς για απομόνωση από τα μπάσα?Αν και εχω ποικιλια στις γοβες με αρκετες διαβαθμισεις μεχρι τους 15 ποντους!!!
Ναι Χρηστο.Γιαννη καταστημα με εργαλεια εχεις;
daharis mode onΝαι Χρηστο.
Τεχνικο καταστημα.Εργαλεια-σιδηρικα-υδραυλικα-χρωματα.
πάλι εύφλεκτα υλικά βλέπω....
μπα....Τί ψώνισες; Subwoofer;