wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.702
Όπως όλες οι απαντήσεις σου, έτσι κι αυτή βρίθει επιχειρημάτων.
Όπως όλες οι απαντήσεις σου, έτσι κι αυτή βρίθει επιχειρημάτων.
πάντα!Όπως όλες οι απαντήσεις σου, έτσι κι αυτή βρίθει επιχειρημάτων.
Και τι ενδιαφερει οποιονδηποτε απο εμας τι σηκωνει την τριχα καποιου, που εχει διακοσια χιλιαρικα για ενισχυτη ?Όταν θες να δώσεις 200 θα ακούσεις εδώ εκεί παραπέρα και οποίος σου σηκώσει την «τρίχα» θα τον αγοράσεις αλλά και για να ολοκληρώσεις το σετ απ θες κάνα μύριο .
Οχι, ενταξει.
Σκεψου το ρεαλιστικα.
Εχεις διακοσα χιλιαρικα για ενισχυτη.
Ποιον να παρεις?
Αυτον θα παρεις.
Οταν και οι δεκα σου λενε για συγκεκριμενο ατομο, "πολυ μεγαλος μ.....ς!", το μονο που σου μενει ειναι να γελας με τα ποστς τους!
Προλαβες και ποσταρες πριν απαντησω σε αλλο ποστ
Δεν δημιουργεί;;;Επισης το γυαλινο τραπεζι δεν ενοχλει καθολου απο τη στιγμη που οπως φαινεται δεν δημιουργει πρωτευουσα ανακλαση.
Πολλοστη φορα που πιανεσαι αδιαβαστος Δοκτωρα!
μ....α, τρομαξαν τα σκυλια και η γυναικα απο το γελιο μου!!
Δεν δημιουργεί;;;
Τότε εγώ γιατί βλέπω την ανάκλαση των mid και των tweeter πάνω του;
ΑΑΑΑχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!
Αν αντανακλαται το ηχειο οπτικα απο τα ματια του ακροατη στο τραπεζι τοτε σημαινει οτι οντως η ανακλαση ειναι και ηχητικη-αρνητικη.Δεν δημιουργεί;;;
Πετρο εχεις δικιο! Ειμαι σιγουρος πως παιζει χαλια το συστημα τους! Αμα ο ανθρωπος δε διαβαζει Τουλ, και προσπαθει να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες, τι περιμενεις?Δεν δημιουργεί;;;
Πάντως ένα είναι σίγουρο για το χώρο του τοολ έχει μετρημένο το chakra τουΠετρο εχεις δικιο! Ειμαι σιγουρος πως παιζει χαλια το συστημα τους! Αμα ο ανθρωπος δε διαβαζει Τουλ, και προσπαθει να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες, τι περιμενεις?
4Ο χρονια τωρα κοροιδευουν τον κοσμο οι απατεωνες και τα περιοδικα που τους σιγονταρουν!
Σε μια σύγχρονη πραγματικότητα που κυνηγάμε (δικαίως) Ντακ με ολικές αρμονικές παραμορφώσεις μικρότερες του 0.01% και ίσως και περισσότερων μηδενικών, δηλαδή σε επίπεδα μικρότερα του -120 ντεσιμπέλ, έχετε "σωας τα φρένας" να μου μιλάτε τόση ώρα για ενισχυτικά του 5% ολικής αρμονικής παραμόρφωσης;Μακρια απο αυτους τους ενισχυτες!!!! κοντα διακοσιες χιλιαδες γιουρα, μας δουλευουν κανονικα!!!!
Όσο για τα ενεργά, για βάλε τί έχει πληρώσει μέχρι τώρα και τσέκαρε τί ενεργά θα μπορούσε να έπαιρνε.
το ιατρικό συμβούλιο έβγαλε απόφαση για το χώρο ακρόασης της kondo!!
προτείνει και διορθώσεις!!
το ακούσαμε κι αυτό!!
Σε μια σύγχρονη πραγματικότητα που κυνηγάμε (δικαίως) Ντακ με ολικές αρμονικές παραμορφώσεις μικρότερες του 0.01% και ίσως και περισσότερων μηδενικών, δηλαδή σε επίπεδα μικρότερα του -120 ντεσιμπέλ, έχετε "σωας τα φρένας" να μου μιλάτε τόση ώρα για ενισχυτικά του 5% ολικής αρμονικής παραμόρφωσης;
Ρε δε πάτε καλά..
Και κάθομαι και σας απαντάω κιόλας...
Ουστ
ΥΓ. Βιαγκρα πάρτε. Άμα δε σας σηκώνεται με άλλο τρόπο. Άκου κει 5% αρμονικές παραμορφώσεις...
Συγνωμη πανμεγιστε αν σας βαλαμε σε αυτην τη διαδικασια!Και κάθομαι και σας απαντάω κιόλας...
Ασυγχώρητος. Δεν αποδέχομαι καμία συγνώμη.Συγνωμη πανμεγιστε αν σας βαλαμε σε αυτην τη διαδικασια!