Καλώδια και θύματα

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.038
Όταν θες να δώσεις 200 θα ακούσεις εδώ εκεί παραπέρα και οποίος σου σηκώσει την «τρίχα» θα τον αγοράσεις αλλά και για να ολοκληρώσεις το σετ απ θες κάνα μύριο .
Και τι ενδιαφερει οποιονδηποτε απο εμας τι σηκωνει την τριχα καποιου, που εχει διακοσια χιλιαρικα για ενισχυτη ?
Μας οδηγει στο συμπερασμα ας πουμε οτι «ας παρουμε τουλαχιστον ιδια μαρκα καλωδιο, που κουτσοκαταφερνουμε να το αγορασουμε και που ξερεις, μπορει κατι να μας σηκωθει κι εμας»?
Η υπαρξη δηλαδη απο μονη της, ενος αντικειμενου με εξωφρενικη τιμη αγορας και το γεγονος οτι καποιοι ελαχιστοι, οντως αγοραζουν αυτο το αντικειμενο για τους δικους τους λογους, αποτελει καποιο επιχειρημα?

Reaction score
831
Οταν και οι δεκα σου λενε για συγκεκριμενο ατομο, "πολυ μεγαλος μ.....ς!", το μονο που σου μενει ειναι να γελας με τα ποστς τους!
Προλαβες και ποσταρες πριν απαντησω σε αλλο ποστ

Reaction score
11.253
Επισης το γυαλινο τραπεζι δεν ενοχλει καθολου απο τη στιγμη που οπως φαινεται δεν δημιουργει πρωτευουσα ανακλαση. :hi:

Πολλοστη φορα που πιανεσαι αδιαβαστος Δοκτωρα!
Δεν δημιουργεί;;;

Τότε εγώ γιατί βλέπω την ανάκλαση των mid και των tweeter πάνω του;

ΑΑΑΑχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Reaction score
3.628
Δεν δημιουργεί;;;

ΑΑΑΑχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Δεν δημιουργεί;;;

Αν αντανακλαται το ηχειο οπτικα απο τα ματια του ακροατη στο τραπεζι τοτε σημαινει οτι οντως η ανακλαση ειναι και ηχητικη-αρνητικη.

Παντως απο την αποσταση και το υψος δεν μου φαινεται πιθανο αλλα τα φαινομενα απατουν καποιες φορες.

Reaction score
831
Δεν δημιουργεί;;;

Πετρο εχεις δικιο! Ειμαι σιγουρος πως παιζει χαλια το συστημα τους! Αμα ο ανθρωπος δε διαβαζει Τουλ, και προσπαθει να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες, τι περιμενεις?
4Ο χρονια τωρα κοροιδευουν τον κοσμο οι απατεωνες και τα περιοδικα που τους σιγονταρουν!

Reaction score
2.826
Πετρο εχεις δικιο! Ειμαι σιγουρος πως παιζει χαλια το συστημα τους! Αμα ο ανθρωπος δε διαβαζει Τουλ, και προσπαθει να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες, τι περιμενεις?
4Ο χρονια τωρα κοροιδευουν τον κοσμο οι απατεωνες και τα περιοδικα που τους σιγονταρουν!
Πάντως ένα είναι σίγουρο για το χώρο του τοολ έχει μετρημένο το chakra του

1A115526-4E62-4702-A54B-BA7759570F17.jpeg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.489
Μακρια απο αυτους τους ενισχυτες!!!! κοντα διακοσιες χιλιαδες γιουρα, μας δουλευουν κανονικα!!!!
Σε μια σύγχρονη πραγματικότητα που κυνηγάμε (δικαίως) Ντακ με ολικές αρμονικές παραμορφώσεις μικρότερες του 0.01% και ίσως και περισσότερων μηδενικών, δηλαδή σε επίπεδα μικρότερα του -120 ντεσιμπέλ, έχετε "σωας τα φρένας" να μου μιλάτε τόση ώρα για ενισχυτικά του 5% ολικής αρμονικής παραμόρφωσης;

Ρε δε πάτε καλά..

Και κάθομαι και σας απαντάω κιόλας...

Ουστ

ΥΓ. Βιαγκρα πάρτε. Άμα δε σας σηκώνεται με άλλο τρόπο. Άκου κει 5% αρμονικές παραμορφώσεις...

Κάτω από 1% έχουν τα σαμπ μου ρε πανάθεμά σας, τα σάμπ μου! Τα ηχεία μου δε φτάνουν το 1% ούτε για πλάκα, δείτε προδιαγραφές και κλάψτε! Και θα πρέπει να πάνε όλα στο 6% μίνιμουμ με τέτοια ενισχυτικά; Καλά, γιατί δε παίρνετε καλύτερα ναρκωτικά;

Last edited:

Reaction score
13.579
Όσο για τα ενεργά, για βάλε τί έχει πληρώσει μέχρι τώρα και τσέκαρε τί ενεργά θα μπορούσε να έπαιρνε.
το ιατρικό συμβούλιο έβγαλε απόφαση για το χώρο ακρόασης της kondo!!
προτείνει και διορθώσεις!! :gotcha: :gotcha: :gotcha:
το ακούσαμε κι αυτό!!
:o:o
:rofl::rofl::rofl::lol::lol::lol:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Στάσου... μην φεύγεις :biggrin:
Σε μια σύγχρονη πραγματικότητα που κυνηγάμε (δικαίως) Ντακ με ολικές αρμονικές παραμορφώσεις μικρότερες του 0.01% και ίσως και περισσότερων μηδενικών, δηλαδή σε επίπεδα μικρότερα του -120 ντεσιμπέλ, έχετε "σωας τα φρένας" να μου μιλάτε τόση ώρα για ενισχυτικά του 5% ολικής αρμονικής παραμόρφωσης;

Ρε δε πάτε καλά..

Και κάθομαι και σας απαντάω κιόλας...

Ουστ

ΥΓ. Βιαγκρα πάρτε. Άμα δε σας σηκώνεται με άλλο τρόπο. Άκου κει 5% αρμονικές παραμορφώσεις...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.489
Συγνωμη πανμεγιστε αν σας βαλαμε σε αυτην τη διαδικασια!
Ασυγχώρητος. Δεν αποδέχομαι καμία συγνώμη.

Με βλακείες δεν ασχολούμαι.

Αν δεν έχετε σχέση με το Hi-Fi μη μου απευθύνετε ερωτήματα, πάρτε το γραμμόφωνό σας και ένα βιάγκρα να σας σηκωθεί και μακριά από μένα.

Ουστ.

Ασχολούμαι μόνο με υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, Hi-Fi, τέλος.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
Μάγκες έτσι είναι , όπως τα λέει.
Και να φανταστείτε πως οι ίδιοι οι ιάπωνες καυχιόντουσαν για τα μηχανήματά τους με την πολύ χαμηλή αρμονική παραμόρφωση , από την δεκαετία του 80 ακόμα. Με νούμερα 0,0003%.
Και εδω παίζνε με 50w και 5% τα βατοφάγα 801 , και δεν τρέχει κάστανο. Ρε δεν πάνε καλά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.040
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr