Καλώδια και θύματα

Reaction score
2.826
Ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει ότι αυτός που παει και ακούει ένα σύστημα τέτοιας οικονομικής αξίας δεν έχει επισκεφτεί και άλλα μαγαζιά ή μήπως είναι και αυτός τόσο ηλίθιος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
Ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει ότι αυτός που παει και ακούει ένα σύστημα τέτοιας οικονομικής αξίας δεν έχει επισκεφτεί και άλλα μαγαζιά ή μήπως είναι και αυτός τόσο ηλίθιος.
Είναι ηλίθιος. Τόσο ηλίθιος. Καλά το λες.

Χωρίς συζήτηση.

Όταν η μπανγκενόλουφσεν βγάζει τα αριστουργήματα τεχνολογίας με κορυφαίο ήχο σε υποδεέστερα κοστολογια από αυτή τη μύξα παραμόρφωσης, κι αυτός που έχει τόσα λεφτά πάει εκεί, ναι, είναι απλώς άλλος ένας ηλίθιος.

Τίγκα είναι ο πλανήτης στους ηλίθιους.

Reaction score
2.826
Είναι ηλίθιος.

Χωρίς συζήτηση.
Πραγματικά η περίπτωση σου είναι ανίατη δεν αξίζει κανείς να συζητάει μαζί σου μόνο εσύ ξέρεις τα πάντα και να τα συμφωνείς με το παρεάκι σου, πάντως εδώ κολλάει στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
Πραγματικά η περίπτωση σου είναι ανίατη δεν αξίζει κανείς να συζητάει μαζί σου μόνο εσύ ξέρεις τα πάντα και να τα συμφωνείς με το παρεάκι σου, πάντως εδώ κολλάει στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Ουστ.

Μην μου απευθύνεις το λόγο.

Μόνο για Hi-Fi.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.764
Όταν η μπανγκενόλουφσεν βγάζει τα αριστουργήματα τεχνολογίας με κορυφαίο ήχο σε υποδεέστερα κοστολογια από αυτή τη μύξα παραμόρφωσης, κι αυτός που έχει τόσα λεφτά πάει εκεί, ναι, είναι απλώς άλλος ένας ηλίθιος.
Μα... η B&O δεν πουλάει μηχανάκια με λάμπες!

Reaction score
11.252
Πετρο εχεις δικιο! Ειμαι σιγουρος πως παιζει χαλια το συστημα τους! Αμα ο ανθρωπος δε διαβαζει Τουλ, και προσπαθει να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες, τι περιμενεις?
4Ο χρονια τωρα κοροιδευουν τον κοσμο οι απατεωνες και τα περιοδικα που τους σιγονταρουν!
Δεν είπα ότι παίζει χάλια, πώς θα μπορούσα άλλωστε!

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΠΑ, ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
Μη γελάς ρε άσχετε καλωδιολάγνε με τη ματ μπογιά που κάνει διάχυση στα γιγαχέρτζ και το κάδρο για πρώτη ανάκλαση, σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, βαρέθηκα τις κοτσάνες..

Δεν επιδιώκω παρέες, δε θέλω φιλίες και συναναστροφές από τα στέρεα.

Προσωπικά ασχολούμαι μόνο με το Hi-Fi.

Υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής κύριοι.

Διέπεται από βασικές αρχές.

Δεν θα δεχτώ να ακούσω (ή να συζητήσω) τίποτα, αν κόβεται εξ'αρχής από τις βασικές έννοιες της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής.

Χώρος να μετράει σωστά, τοποθέτηση δορυφόρων κατά τα προβλεπόμενα, αναπαραγωγή πλήρους φάσματος, σοβαρά σαμπ για τον όγκο του χώρου και με άψογη ενσωμάτωση, σοβαρό ταργκετ κερβ και άριστη ισοστάθμιση, υψηλό δυναμικό εύρος (πολύ υψηλά μαξ εσπιελ και χαμηλό θόρυβο), χαμηλές αρμονικές παραμορφώσεις, άριστη συμπεριφορά στο χρόνο και στο φάσμα, και φυσικά, ιμερσιβ ήχος, ο αφρός στην αναπαραγωγή.

Και ακριβός ήχος. Δεν ασχολούμαι με φτηνοστέρεα, ποτέ δεν είχα φτηνό σεταπ, δε ξέρω τι μπορείτε να κάνετε με λίγα ευρώ, θα έλεγα ..αλλάξτε χόμπι.

Τα υπόλοιπα όλα δε με αφορούν, δε θέλω να με ενοχλείτε με τις μπούρδες σας.

Reaction score
831
Ουστ.

Μην μου απευθύνεις το λόγο.

Μόνο για Hi-Fi.
Βρε gdresios πας καλα?? Θες να τον αποτελειωσεις??
Δε βλεπεις οτι ο ανθρωπος ειναι ενα κλικ πριν να παρει τους δρομους και να κηρυττει τον λογο του Τουλ?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
Βρε gdresios πας καλα?? Θες να τον αποτελειωσεις??
Δε βλεπεις οτι ο ανθρωπος ειναι ενα κλικ πριν να παρει τους δρομους και να κηρυττει τον λογο του Τουλ?
Επιμένεις να κουοτάρεις δικά μου ποστ, λέγοντας μπούρδες, αλλά τα ποστ μου που ανέλυσα παραμέτρους του Χάι φάι, γαργάρα.

Έτσι είναι, η έλλειψη επιχειρημάτων πάνω στο όντιο, σε οδηγεί σε δήθεν εξυπνάδες.

Ουστ

Είπαμε μόνο περί Hi-Fi συζητάω. Τα υπόλοιπα πείτε τα μεταξύ σας στα σπίτια σας ή με τους εμπόρους που γουστάρετε.

Reaction score
831
Επιμένεις να κουοτάρεις δικά μου ποστ, λέγοντας μπούρδες, αλλά τα ποστ μου που ανέλυσα παραμέτρους του Χάι φάι, γαργάρα.

Έτσι είναι, η έλλειψη επιχειρημάτων πάνω στο όντιο, σε οδηγεί σε δήθεν εξυπνάδες.

Ουστ

Είπαμε μόνο περί Hi-Fi συζητάω. Τα υπόλοιπα πείτε τα μεταξύ σας στα σπίτια σας ή με τους εμπόρους που γουστάρετε.
Ελα βρε Κωστα, αφου ξερω οτι εχεις χιουμορ, καταλαβαινεις οτι ο,τι λεμε εδω το λεμε φιλικα παντα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
έχεις μπλεχτεί λιγάκι ή μου φαίνεται ρε ντόκτορ???? :p :p
Ρε τρόλανδρε, αλήθεια, γιατί δε σταματάς να ασχολείσαι μαζί μου;

Αφού τόσα χρόνια μόνο με την υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής ασχολούμαι, υψηλή πιστότητα στα αγγλικά (αν δε ξέρεις) είναι high fidelity δηλαδή Hi-Fi, κοιτάζω μόνο τις προδιαγραφές της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής, όπως αυτές καθορίζονται από τους μεγάλους στο χώρο με τα papers της AES και τις μετρήσιμες επιδόσεις στο οντιο και ειδικά στην ψυχοακουστική.

Γιατί νομίζεις ότι κάτι έχω μπλέξει;
Δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο το αντικείμενο της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής; Δεν έχει προδιαγραφές; Τι νομίζεις ότι είναι; Ο,τι κ@βλώσει στον καθένα;

Και μη μου αρχίσεις με το τι "σου αρέσει", διότι δεν είσαι αρμόδιος να μου πεις τι σου αρέσει, ούτε ξέρεις, ούτε θα μάθεις ποτέ αν δε διαβάσεις τα δεδομένα της ψυχοακουστικής, όπου έχει εξερευνηθεί πλήρως το "τι αρέσει", τι είναι αντιληπτό και τι δεν είναι, τι είναι πλασεμπο, ποιες είναι οι δυνατότητες της ακοής και ποιες οι δυνατότητες των μηχανημάτων.

Δεν υπάρχουν κενά στην γνώση.
Διάβασμα θέλει το αντικείμενο της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής, και μεθοδολογία.

Και πολλά λεφτά.
Όσο πιο πολλά, τόσο καλύτερο μπορεί να γίνει.
Χωρίς όριο.

Reaction score
831
Να το γυρίσουμε μια-δυο μέρες μόνο στα καλώδια να . . . χαλαρώσουμε λίγο ?
Μηπως να το κλειδωνε καλυτερα η διαχειριση γιατι ειναι μια αντιπαραθεση διχως νοημα?
Ολοι εχουν δικιο, και ολοι εχουν αδικο. Τιποτα δεν ειναι ασπρο -μαυρο, και τιποτα δεν ειναι απολυτο.
Ακομα και οσα ειναι σημερα επιστημονικα τεκμηριωμενα, μπορει στο μελλον να ανατραπουν.
Εχει συμβει στο παρελθον αλλωστε.
"ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα".

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.486
Ελα βρε Κωστα, αφου ξερω οτι εχεις χιουμορ, καταλαβαινεις οτι ο,τι λεμε εδω το λεμε φιλικα παντα.
Ναι βρε, φιλικά τα λέω και γω όλα αυτά...

Μη σκας για τα κωλοστέρεα..

Άλλωστε το Hi-Fi είναι ένα ανούσιο χόμπι.

Δεν απαιτεί υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής η μουσική ούτε ο κινηματογράφος. Και από αρρυθμιστη τηλεόραση μια χαρά βλέπεις το game of thrones, απλώς στα σκοτεινά πλάνα της τελευταίας σεζόν, θα δεις τα μισά. Ε, και; Σιγά τα ωα.

Και γω το έχω όλο σε άτμος, αγορασμένα μπλου ρεϊ. Σε καλιμπραρισμενο προβολέα με native 4k ανάλυση, βλέπω και την τελευταία τρίχα μέσα στα σκοτεινά πλάνα. Παίζουν ήχοι και από τα πλάγια, και από πίσω, και από πάνω. Ε, και; Μια χαρά ακούς κι από την τηλεόραση τους διαλόγους και βλέπεις τους ηθοποιούς και το έργο.

Δεν χρειάζεται υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής.

Άχρηστο κι ακριβό χόμπι.

Last edited:

Reaction score
831
Μηπως να το κλειδωνε καλυτερα η διαχειριση γιατι ειναι μια αντιπαραθεση διχως νοημα?
Ολοι εχουν δικιο, και ολοι εχουν αδικο. Τιποτα δεν ειναι ασπρο -μαυρο, και τιποτα δεν ειναι απολυτο.
Ακομα και οσα ειναι σημερα επιστημονικα τεκμηριωμενα, μπορει στο μελλον να ανατραπουν.
Εχει συμβει στο παρελθον αλλωστε.
"ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα".
Α, και κατι αλλο....η γη δεν ειναι απολυτα στρογγυλη! Ελπιζω να μην σας σοκαρα με αυτο.
Ναι βρε, φιλικά τα λέω και γω όλα αυτά...

Μη σκας για τα κωλοστέρεα..

Άλλωστε το Hi-Fi είναι ένα ανούσιο χόμπι.

Δεν απαιτεί υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής η μουσική.
Μεγαλη κουβεντα η υψηλη πιστοτητα.
Ιδιαιτερα αν σκεφτεις τι μεσολαβει αναμεσα στην ορχηστρα που παιζει λαιβ και την κονσερβα που ακουμε στο σπιτι μας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.037
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr