JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.060
Τι να τερματίσεις με αυτό το ηχείο? αυτό θέλει 150w για το καλημέρα, και εν συνεχεία 500άρα στο κεφάλι για να κουνηθεί.
Είναι ηλίθιος. Τόσο ηλίθιος. Καλά το λες.Ποιος νοήμων άνθρωπος πιστεύει ότι αυτός που παει και ακούει ένα σύστημα τέτοιας οικονομικής αξίας δεν έχει επισκεφτεί και άλλα μαγαζιά ή μήπως είναι και αυτός τόσο ηλίθιος.
Πραγματικά η περίπτωση σου είναι ανίατη δεν αξίζει κανείς να συζητάει μαζί σου μόνο εσύ ξέρεις τα πάντα και να τα συμφωνείς με το παρεάκι σου, πάντως εδώ κολλάει στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.Είναι ηλίθιος.
Χωρίς συζήτηση.
Ουστ.Πραγματικά η περίπτωση σου είναι ανίατη δεν αξίζει κανείς να συζητάει μαζί σου μόνο εσύ ξέρεις τα πάντα και να τα συμφωνείς με το παρεάκι σου, πάντως εδώ κολλάει στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Μα... η B&O δεν πουλάει μηχανάκια με λάμπες!Όταν η μπανγκενόλουφσεν βγάζει τα αριστουργήματα τεχνολογίας με κορυφαίο ήχο σε υποδεέστερα κοστολογια από αυτή τη μύξα παραμόρφωσης, κι αυτός που έχει τόσα λεφτά πάει εκεί, ναι, είναι απλώς άλλος ένας ηλίθιος.
Δεν είπα ότι παίζει χάλια, πώς θα μπορούσα άλλωστε!Πετρο εχεις δικιο! Ειμαι σιγουρος πως παιζει χαλια το συστημα τους! Αμα ο ανθρωπος δε διαβαζει Τουλ, και προσπαθει να πουλησει φυκια για μεταξωτες κορδελες, τι περιμενεις?
4Ο χρονια τωρα κοροιδευουν τον κοσμο οι απατεωνες και τα περιοδικα που τους σιγονταρουν!
Ασχολούμαι μόνο με υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, Hi-Fi, τέλος.
Μη γελάς ρε άσχετε καλωδιολάγνε με τη ματ μπογιά που κάνει διάχυση στα γιγαχέρτζ και το κάδρο για πρώτη ανάκλαση, σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου, βαρέθηκα τις κοτσάνες..
Βρε gdresios πας καλα?? Θες να τον αποτελειωσεις??Ουστ.
Μην μου απευθύνεις το λόγο.
Μόνο για Hi-Fi.
Προσωπικά ασχολούμαι μόνο με το Hi-Fi.
Ασχολούμαι μόνο με υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, Hi-Fi, τέλος.
έχεις μπλεχτεί λιγάκι ή μου φαίνεται ρε ντόκτορ????Μόνο για Hi-Fi.
Επιμένεις να κουοτάρεις δικά μου ποστ, λέγοντας μπούρδες, αλλά τα ποστ μου που ανέλυσα παραμέτρους του Χάι φάι, γαργάρα.Βρε gdresios πας καλα?? Θες να τον αποτελειωσεις??
Δε βλεπεις οτι ο ανθρωπος ειναι ενα κλικ πριν να παρει τους δρομους και να κηρυττει τον λογο του Τουλ?
Ελα βρε Κωστα, αφου ξερω οτι εχεις χιουμορ, καταλαβαινεις οτι ο,τι λεμε εδω το λεμε φιλικα παντα.Επιμένεις να κουοτάρεις δικά μου ποστ, λέγοντας μπούρδες, αλλά τα ποστ μου που ανέλυσα παραμέτρους του Χάι φάι, γαργάρα.
Έτσι είναι, η έλλειψη επιχειρημάτων πάνω στο όντιο, σε οδηγεί σε δήθεν εξυπνάδες.
Ουστ
Είπαμε μόνο περί Hi-Fi συζητάω. Τα υπόλοιπα πείτε τα μεταξύ σας στα σπίτια σας ή με τους εμπόρους που γουστάρετε.
Ρε τρόλανδρε, αλήθεια, γιατί δε σταματάς να ασχολείσαι μαζί μου;έχεις μπλεχτεί λιγάκι ή μου φαίνεται ρε ντόκτορ????
Μηπως να το κλειδωνε καλυτερα η διαχειριση γιατι ειναι μια αντιπαραθεση διχως νοημα?Να το γυρίσουμε μια-δυο μέρες μόνο στα καλώδια να . . . χαλαρώσουμε λίγο ?
Ναι βρε, φιλικά τα λέω και γω όλα αυτά...Ελα βρε Κωστα, αφου ξερω οτι εχεις χιουμορ, καταλαβαινεις οτι ο,τι λεμε εδω το λεμε φιλικα παντα.
Α, και κατι αλλο....η γη δεν ειναι απολυτα στρογγυλη! Ελπιζω να μην σας σοκαρα με αυτο.Μηπως να το κλειδωνε καλυτερα η διαχειριση γιατι ειναι μια αντιπαραθεση διχως νοημα?
Ολοι εχουν δικιο, και ολοι εχουν αδικο. Τιποτα δεν ειναι ασπρο -μαυρο, και τιποτα δεν ειναι απολυτο.
Ακομα και οσα ειναι σημερα επιστημονικα τεκμηριωμενα, μπορει στο μελλον να ανατραπουν.
Εχει συμβει στο παρελθον αλλωστε.
"ἕν οἶδα, ὅτι οὐδέν οἶδα".
Μεγαλη κουβεντα η υψηλη πιστοτητα.Ναι βρε, φιλικά τα λέω και γω όλα αυτά...
Μη σκας για τα κωλοστέρεα..
Άλλωστε το Hi-Fi είναι ένα ανούσιο χόμπι.
Δεν απαιτεί υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής η μουσική.