- Reaction score
- 12.783
ΝΑΙ!Να μπω σφήνα και να ρωτήσω αν τα Yamaha Hs θα ήταν καλή βάση για ένα immersive set up ?
(επειδή είμαι στη διαδικασία δημιουργίας τέτοιου συστήματος, 5.2.4).
ΝΑΙ!Να μπω σφήνα και να ρωτήσω αν τα Yamaha Hs θα ήταν καλή βάση για ένα immersive set up ?
σημασια εχει οτι στον ελευθερο χρονο σου βοηθας τον κοσμο να μην ξοδευτει...Ο χρόνος που έχει διατεθεί είναι λιγότερος απ'όσο θα φανταζόταν κάποιος.Κι εφόσον θα ήταν ελεύθερος δεν εξαργυρώνεται σε χρήμα.
Όσο για το ίδιο το χρήμα,επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω,αφού γνωρίζω ο ίδιος πόσο προσεκτικά το ξοδεύω.
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"...Δεν ξέρεις εσύ.
The one exclusive sign of thorough knowledge is the power of teaching.Το έχεις καταλάβει πως όσο συνεχίζεις το νήμα το dirac φαίνεται όλο και πιο φθηνό?
Αν το πάρουν χαμπάρι άνετα σου βγάζουν μία χορηγία, για στείλε ένα μέιλ.
Όχι.Απο pre ringing πως πάμε;
Ακούγεται;
Από τις πιο εύστοχες ατάκες που έχω ακούσει εδώ μέσα.Το έχεις καταλάβει πως όσο συνεχίζεις το νήμα το dirac φαίνεται όλο και πιο φθηνό?
Αν το πάρουν χαμπάρι άνετα σου βγάζουν μία χορηγία, για στείλε ένα μέιλ.
ΧΕ ΧΕ ΧΕ...
Σέ έχω χάσει, μόνο τις εξελίξεις στις καμπύλες κοιτάζω πχια, μα πατάω λάικ για τον κόπο σου, ακόμα δε περισσότερο για τον κόπο σου που κάθεσαι και μάς τα γράφεις.Επαναλαμβάνεται ότι η απουσία αποριών για καθένα από τα διαδοχικά στάδια συνεπάγεται πως είναι κατανοητά εκείνα,οπότε δεν θα έχουν βάση ισχυρισμοί ότι η μέθοδος θα ήταν ακατόρθωτη από ΄΄κοινούς θνητούς
Εγώ ζήτησα άδεια από τη δουλειά (και το κορίτσι) για μία εβδομάδα, ναΣέ έχω χάσει, μόνο τις εξελίξεις στις καμπύλες κοιτάζω πχια, μα πατάω λάικ για τον κόπο σου, ακόμα δε περισσότερο για τον κόπο σου που κάθεσαι και μάς τα γράφεις.
Οι δικές μου απορίες είναι πχιο στοιχειώδεις, πολύ πιο στοιχειώδεις.
#κοινός_θνητός