- Reaction score
- 58.388
Ποιοί είναι οι άλλοι δύο μαζί σου??
κάθε φόρουμ έχει τους "φωστήρες" του που ξέρουν τα πάντα, έχουν άποψη για όλα και το βασικότερο??....δεν ακούνε!!
Ποιοί είναι οι άλλοι δύο μαζί σου??
κάθε φόρουμ έχει τους "φωστήρες" του που ξέρουν τα πάντα, έχουν άποψη για όλα και το βασικότερο??....δεν ακούνε!!
Σκέφτηκες πολύ για να αφήσεις υπονοούμενο?
Ιδέες για να μην κουράζεσαι στο γέμισμα,φτηνά και οικονομικά μια πολύ ωραία DIY λύση, μην μας κοροϊδεύουν και οι κατασκευαστές και μας πιάνουν κορόιδα
Γιώργο,Σκέφτηκες πολύ για να αφήσεις υπονοούμενο?
Εμένα μ' αρέσουν (τις περισσότερες φορές) αυτοί που λες πως δεν ακούνε... αλλά δεν κρατιέμαι να μην αστειευτώ και ας μην το εννοώκάθε φόρουμ έχει τους "φωστήρες" του που ξέρουν τα πάντα, έχουν άποψη για όλα και το βασικότερο??....δεν ακούνε!!
Το...υπονοούμενο είναι που σκέπτεται για λογαριασμό μου...Σκέφτηκες πολύ για να αφήσεις υπονοούμενο?
Δεν θα γίνει γραμματική παρατήρηση,επειδή σκέπτομαι πόσο θα δυσκολευόταν ο Zizik να παραθέσει εν είδει ΄΄σωφρονισμού΄΄ σωρεία γραμματικών λαθών από την πλευρά του γράφοντος...Γιώργο,
πολύ κρίνουν βάσει των δικών τους συμπεριφορών...δεν είναι κακό!!
Μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι απαντούν και πωλήσεις...τρέλας.το...υπονοούμενο σου δε νομίζω να ήθελε να πει ότι είμαι έμπορος ή τα παίρνω από κάποιους ε??
..ή μήπως ήθελε @Bhutia m??
Δηλαδή @Bhutia m.. μετά τη... σαφέστατη και αναλυτικοτατη απάντηση σου.. μήπως θα έπρεπε με.. κανονική χρήση της ελληνικής γλώσσας, να μας πεις αν εννοούσες ότι είμαι έμπορος ή αν " τα παίρνω " από κάποιους για να προωθώ τις πωλήσεις τους???Μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι απαντούν και πωλήσεις...τρέλας.
Κατ'εξακολούθησιν μάλιστα...
Όσο δύσκολο και να είναι να έπεφταν,υπάρχουν φορείς για την αποκατάστασή των...
Απορώ πώς σκέφτεσαι εσύ όπως...δεν σκέφτομαι εγώ...Δηλαδή @Bhutia m.. μετά τη... σαφέστατη και αναλυτικοτατη απάντηση σου.. μήπως θα έπρεπε με.. κανονική χρήση της ελληνικής γλώσσας, να μας πεις αν εννοούσες ότι είμαι έμπορος ή αν " τα παίρνω " από κάποιους για να προωθώ τις πωλήσεις τους???
Εκτός αν μπερδεύτηκες πάλι....
Δυσκολεύεσαι ,@Bhutia m???Απορώ πώς σκέφτεσαι εσύ όπως...δεν σκέφτομαι εγώ...
View attachment 168443
Πρώτα θα δυσκολευόμουν να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου...Δυσκολεύεσαι ,@Bhutia m???
λογικό...γράφω τόσο περίεργα άλλωστε...Πρώτα θα δυσκολευόμουν να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου...
΄΄Ισοστάθμιση και sub΄΄,είναι δύο μυστηριώδεις περιφρονητικές εκφράσεις,,όπως μερικοί λένε...΄΄χρέπια΄΄.
τώρα πως απ το αναπάντητο ερώτημα μου αν υπονοείς ότι είμαι έμπορος ή αν παίρνω προμήθειες από κάποιους για τις συμβουλές μου....καταλήξες στα σαμπ και στην ισοστάθμιση.... είναι όντως άξιον απορίας!!!...΄Ισοστάθμιση και sub΄΄,είναι δύο μυστηριώδεις περιφρονητικές εκφράσεις,,όπως μερικοί λένε...΄΄χρέπια΄΄.