Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Η ουσία του biamping (διενίσχυση, στα ελληνικά) είναι να χρησιμοποιήσεις δύο (bi) ενισχυτές (amping). Με έναν (1) ενισχυτή, πώς ακριβώς θα κάνεις biamping;Υ. Σ. Όσον αφορά το Bi-amping, googlarontas, όλοι μηδενός εξαιρουμένου γράφουν ότι είδαν αισθητή διαφορά στο ποσό πιο καθαρό ηχητικό αποτέλεσμα έχουν.
Η Μαραντζ γράφει στο μανουαλ της πως κανεις bi amping χρησιμοποιώντας την υποδοχή του ενισχυτή πχ γισ το front right καθώς και του height right ασ πούμε για να συνδέσει 1 ηχείο αντί για 2.Η ουσία του biamping (διενίσχυση, στα ελληνικά) είναι να χρησιμοποιήσεις δύο (bi) ενισχυτές (amping). Με έναν (1) ενισχυτή, πώς ακριβώς θα κάνεις biamping;
Καλα στο google ποτε δεν ειδα καποιον να λεει οτι εκανε την ταδε αλλαγη και δεν ειδε βελτιωση στον ηχο.... και ειναι και λογικο. Ποιος θα ξοδεψει μερικες χιλιαδες ευρω και θα παραδεχτει δημοσιως οτι εκανε πατατα και δεν ακουει διαφορα; Ακομα και χειροτερα να ακουει δε θα το πει.Η Μαραντζ γράφει στο μανουαλ της πως κανεις bi amping χρησιμοποιώντας την υποδοχή του ενισχυτή πχ γισ το front right καθώς και του height right ασ πούμε για να συνδέσει 1 ηχείο αντί για 2.
Εβτσξει θεωρητικά ο καθένας έχει τη γνώμη του κατανοητό, στη πράξη όμως ξαναλέω αν το googlrareis Οοοοοοολοι γράφουν ότι είχαν αισθητά πιο καθαρό ήχο.
Γιστι χιλιάδες ευρώ;;;;Καλα στο google ποτε δεν ειδα καποιον να λεει οτι εκανε την ταδε αλλαγη και δεν ειδε βελτιωση στον ηχο.... και ειναι και λογικο. Ποιος θα ξοδεψει μερικες χιλιαδες ευρω και θα παραδεχτει δημοσιως οτι εκανε πατατα και δεν ακουει διαφορα; Ακομα και χειροτερα να ακουει δε θα το πει.
Δεν εξεταζω καν το placebo effect.
Ένας πολυκάναλος ενισχυτής εν τω προκειμένω. Με αυτή τη λειτουργία χρησιμοποιούνται 4 από τα διαθέσιμα κανάλια του ενισχυτή ώστε να οδηγηθούν τα κύρια ηχεία. Έτσι αυξάνει η παρεχόμενη ισχύς προς τα ηχεία. Θα έλεγα "διπλασιάζεται" αλλά προφανώς το ένα και κοινό για όλα τα κανάλια τροφοδοτικό είναι ο ανασταλτικός παράγοντας της εξίσωσης.Η ουσία του biamping (διενίσχυση, στα ελληνικά) είναι να χρησιμοποιήσεις δύο (bi) ενισχυτές (amping). Με έναν (1) ενισχυτή, πώς ακριβώς θα κάνεις biamping;
Όλα τα ηχεία που δέχονται διενίσχυση (ήτοι, με 4 μπόρνες σύνδεσης και τις γνωστές "γέφυρες") έχουν ξεχωριστά crossover, ή έστω ξεχωριστές εισόδους για τα crossover. Αν δεν είχαν, θα προέκυπτε σφάλμα/βλάβη στους συνδεδεμένους ενισχυτές. Θα ήταν σαν να ενώνεις εξόδους 2 ενισχυτών στην ίδια είσοδο, ας πούμε σε ένα ζευγάρι μπόρνες ταυτόχρονα.Ασε το τι γράφουν στο νετ για το biamping.
Π@π@ριές μαρίτσα μου. Θα είχε νόημα ,ΑΝ είχες δύο ξεχωριστά κροςς στα ηχεία σου .
Από την στιγμή που δεν έχεις , μην ασχοληθείς. Δεν υπάρχει διαφορά.
Αυτό ξαναπές το, χρυσόστομε!Το τι γράφει ο κάθε άσχετος στο ιντερνετ είναι πονεμένη ιστορία.
Δεν μιλαω για το biamping αλλα γενικα για τις αλλαγες στο audio και τις εντυπωσεις που θα βρεις με google search.Γιστι χιλιάδες ευρώ;;;;
Δύο καλώδια παραπάνω περνεις
Επιστρέφοντας στην αρχική ερώτηση:Παιδιά καλησπέρα έχω τοn Μαραντζ sr6013. Προφανώς ηχεία που υποστηρίζουν bi amping.
Hθελα να ρωτήσω πως θα κάνω biamping στα 3 ηχεία LCR.
Βρήκα στο μανουαλ την περίπτωση να. Καnω μόνο τα front left & right.
Ευχαριστώ
Ρε παιδιά η ερώτηση μου είναι η εξής.
Επειδή θέλω να βάλω τελικά για τα LCR (b w 684 Kai htm61) και δε μπορώ να πάρω ταυτόχρονα δύο crown.
Αν αρχικά πάρω έναν και συνδέσω μόνο το LR... Και το κε τρικο είναι ακόμα στον marantz θα έχω θέμα με τον "μπροστινό" μου ήχο γενικά? Επειδή τα LR θαναι στον crown και το C στον μαρσντζ;
Και σε δεύτερη φάση περνώ Αλλον έναν crown γισ το κεντρικό.