- Reaction score
- 2.826
Αυτο που αποκομιζω με τα υπαρχοντα δεδομενα ως παρατηρητης ειναι οτι απο συστημα 2.0 σε 2.2 μπορεις να εχεις τρελη βελτιωση λογω των σαμπς. Τωρα η μετατροπη σε 5.2 μπορει να απαιτησει ενα σκασμο αδιανοητα λεφτα (φωτο τρινοβ) με σχετικα μικρη βελτιωση (περιοχη diminishing returns).
Αρα καλο και το δικαναλο με προτεραιοτητα σε καλους δορυφορους και σαμπς.
Ευχαριστουμε!
Ντεν καταλαβαίνει;Συμβουλή προς όλους:
Αποφύγετε τα γενικευμένα συμπεράσματα, δεν έχετε όλα τα δεδομένα.
Το επιπεδο της απαντησης επιβεβαιωνει. ΕυχαριστωΝτεν καταλαβαίνει;
Οέεο;
Μπούρδες. Πάρε άλλη μια επιβεβαίωση.Το επιπεδο της απαντησης επιβεβαιωνει. Ευχαριστω
... μπουρμπουληθρες...και αραχνες..Δεν μπορώ να πάρω θέση για τους υπόλοιπους, αλλά θεωρώ πως καταλαβαίνω αυτά που διαβάζω, και επ'αυτών απαντώ.
Επί τούτου λοιπόν, και εφόσον μπήκε η έννοια "προτίμηση", πάω πάσο, "γούστα είναι αυτά" είπε ο @Decembered κι έφαγε το σαπούνι.
Ωστόσο, παραδέχονται αυτά τα υποτιθέμενα (ή/και υπαρκτά) μέλη πως το pure βαρά στο γάμο του καραγκιόζη ή ορκίζονται πως προσκυνούν το μεγαλείο της υψηλής πιστότητας και αψέγου αναπαραγωγής, μα τον Ντάγκντα, το Λουγκ και τον Κρομ Κρούοχ?
(Συγγνώμη, παρασύρθηκα ολίγον τι).
Άμα διάβαζαν "μπουτχια" οι συμμετέχοντες εδώ, θα συμμετείχα πολύ λιγότερο.
Γι' αυτό μένεις πάντα στην ...ίδια τάξη.
Άμα ...άκουγαν δεν θα συμμετείχες καθόλου...
Όσα setup έχω διορθώσει ο ίδιος πάντως μου είναι πλέον αδύνατον να τα ξανακούσω γι αρκετή ώρα σε φορμά ΄΄Pure Direct΄΄.Και το διαπιστώνω σε βάθος χρόνου,αφού σε τακτά χρονικά διαστήματα και με ποικιλία προγραμμάτων εξακολουθώ να κάνω δοκιμές ανάμεσα στις εναλλακτικές καταστάσεις,δηλαδή διορθωμένη και αδιόρθωτη.Σε αυτό το νήμα νομίζω άλλα διαβάζετε άλλα καταλαβαίνετε και άλλα απαντάτε.
Δεν αναφέρω πουθενά πώς παίζουν τα ηχεία η τα μηχανήματα ή πώς πρέπει να στηθούν.
Αναφέρω την προτίμηση να ακούν χωρίς ψηφιακή παρέμβαση- διόρθωση στο σήμα.
Pure και ας βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη.
Ντεν καταλαβαίνει ότι είναι μόνο 4+1 κουφά;Τι ντεν καταλαβαίνει;
Ισχύουν τα παραπάνω ...επιστημονικά...Ντεν καταλαβαίνει;
Οέεο;
Ισχύει και αντιστρόφως. Να μην ισχύει;Πόσο γελάω με όσα γράφετε χωρίς να ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει...
Όχι. Γιατί εγώ ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ εσείς όχι.Ισχύει και αντιστρόφως. Να μην ισχύει;
Σε προηγούμενο post έγραψα ακριβώς αυτό.Έχω βεβαίως φροντίσει να γίνονται οι συγκρίσεις σε ισοδύναμες μέσες στάθμες με περιθώριο + - 0,5 dB υπό τη slow ανταπόκριση ως προς το μετρητή στάθμης.
Κι επιμένω στην ισοδυναμία των στάθμεων,καθότι η διορθωμένη κατάσταση σε συνάρτηση προς τις ενδεδειγμένες παραμέτρους της θα εκπέμπεται κατά κανόνα σε χαμηλότερη μέση συνεχόμενη στάθμη για την ίδια θέση volume.
Βάλε κι άλλον ένα.Όχι. Γιατί εγώ ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ εσείς όχι.
Εγω και ο Τζιο. Μόνο.
πάντως ντόκτορ, κι εκεί λάθος έκανες!!!Βάλε κι άλλον ένα.
Όπως είδες, ασχολήθηκα μόνο με το πλάτος της μουσικής σκηνής στα σχόλια που έκανα.
Προς όλους: αν πάτε πίσω, αρκετές σελίδες, θα θυμηθείτε την επίσκεψη του @Dimifoot στο σπίτι του @jiovani75 και τον σκοπό της.Όχι. Γιατί εγώ ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ εσείς όχι.
Εγω και ο Τζιο. Μόνο.
Προφανώς και κάτι δεν δουλεύει σωστά με τον τριννοβ ....πρέπει να ερευνηθεί και να διορθωθεί.Όχι. Γιατί εγώ ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ εσείς όχι.
Εγω και ο Τζιο. Μόνο.
Κάποιοι δεν θέλουν κουρτίνα .....ισχύει ότι με pdf στα χέρια μια χαρά ακούνε......Ε , ρε κουρτίνα που θέλετε...ορισμένοι.
Ποσα τευχη εχει βγαλει αυτος ο Lucky Luke ρε παιδια να τελειωνουμε με αυτα επιτελους;View attachment 168694
Όσα setup έχω διορθώσει ο ίδιος πάντως μου είναι πλέον αδύνατον να τα ξανακούσω γι αρκετή ώρα σε φορμά ΄΄Pure Direct΄΄.Και το διαπιστώνω σε βάθος χρόνου,αφού σε τακτά χρονικά διαστήματα και με ποικιλία προγραμμάτων εξακολουθώ να κάνω δοκιμές ανάμεσα στις εναλλακτικές καταστάσεις,δηλαδή διορθωμένη και αδιόρθωτη.
Έχω βεβαίως φροντίσει να γίνονται οι συγκρίσεις σε ισοδύναμες μέσες στάθμες με περιθώριο + - 0,5 dB υπό τη slow ανταπόκριση ως προς το μετρητή στάθμης.
Κι επιμένω στην ισοδυναμία των στάθμεων,καθότι η διορθωμένη κατάσταση σε συνάρτηση προς τις ενδεδειγμένες παραμέτρους της θα εκπέμπεται κατά κανόνα σε χαμηλότερη μέση συνεχόμενη στάθμη για την ίδια θέση volume.