Παρουσίαση συστήματος... PMC

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.985
Αυτο που αποκομιζω με τα υπαρχοντα δεδομενα ως παρατηρητης ειναι οτι απο συστημα 2.0 σε 2.2 μπορεις να εχεις τρελη βελτιωση λογω των σαμπς. Τωρα η μετατροπη σε 5.2 μπορει να απαιτησει ενα σκασμο αδιανοητα λεφτα (φωτο τρινοβ) με σχετικα μικρη βελτιωση (περιοχη diminishing returns).
Αρα καλο και το δικαναλο με προτεραιοτητα σε καλους δορυφορους και σαμπς.
Ευχαριστουμε!
Συμβουλή προς όλους:

Αποφύγετε τα γενικευμένα συμπεράσματα, δεν έχετε όλα τα δεδομένα.

:sneaky:
Ντεν καταλαβαίνει;
Οέεο;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.250
Δεν μπορώ να πάρω θέση για τους υπόλοιπους, αλλά θεωρώ πως καταλαβαίνω αυτά που διαβάζω, και επ'αυτών απαντώ.

Επί τούτου λοιπόν, και εφόσον μπήκε η έννοια "προτίμηση", πάω πάσο, "γούστα είναι αυτά" είπε ο @Decembered κι έφαγε το σαπούνι.

Ωστόσο, παραδέχονται αυτά τα υποτιθέμενα (ή/και υπαρκτά) μέλη πως το pure βαρά στο γάμο του καραγκιόζη ή ορκίζονται πως προσκυνούν το μεγαλείο της υψηλής πιστότητας και αψέγου αναπαραγωγής, μα τον Ντάγκντα, το Λουγκ και τον Κρομ Κρούοχ?

(Συγγνώμη, παρασύρθηκα ολίγον τι).
... μπουρμπουληθρες...και αραχνες.. 🤯🐒🕸🕷
σαπουνι.. η αρχη του πολιτιζμου.. βλ. fight club.. 🧼

C

chrispo

Guest
Οπότε όπως ¨είδες¨ Λέανδρε, με τα ίδια τα αυτιά σου , μια χαρά ακούς και αξιόπιστη πηγή μεταφοράς ακουστικών εντυπώσεων και δεδομένων είσαι.
👀👂

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.175
Άμα διάβαζαν "μπουτχια" οι συμμετέχοντες εδώ, θα συμμετείχα πολύ λιγότερο. ;)
Γι' αυτό μένεις πάντα στην ...ίδια τάξη.

Άμα ...άκουγαν δεν θα συμμετείχες καθόλου...
1591536205254.png

Σε αυτό το νήμα νομίζω άλλα διαβάζετε άλλα καταλαβαίνετε και άλλα απαντάτε.

Δεν αναφέρω πουθενά πώς παίζουν τα ηχεία η τα μηχανήματα ή πώς πρέπει να στηθούν.

Αναφέρω την προτίμηση να ακούν χωρίς ψηφιακή παρέμβαση- διόρθωση στο σήμα.

Pure και ας βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη. :idk: ;)
Όσα setup έχω διορθώσει ο ίδιος πάντως μου είναι πλέον αδύνατον να τα ξανακούσω γι αρκετή ώρα σε φορμά ΄΄Pure Direct΄΄.Και το διαπιστώνω σε βάθος χρόνου,αφού σε τακτά χρονικά διαστήματα και με ποικιλία προγραμμάτων εξακολουθώ να κάνω δοκιμές ανάμεσα στις εναλλακτικές καταστάσεις,δηλαδή διορθωμένη και αδιόρθωτη.

Έχω βεβαίως φροντίσει να γίνονται οι συγκρίσεις σε ισοδύναμες μέσες στάθμες με περιθώριο + - 0,5 dB υπό τη slow ανταπόκριση ως προς το μετρητή στάθμης.
Κι επιμένω στην ισοδυναμία των στάθμεων,καθότι η διορθωμένη κατάσταση σε συνάρτηση προς τις ενδεδειγμένες παραμέτρους της θα εκπέμπεται κατά κανόνα σε χαμηλότερη μέση συνεχόμενη στάθμη για την ίδια θέση volume.

Reaction score
410
Ντεν καταλαβαίνει ότι είναι μόνο 4+1 κουφά;Τι ντεν καταλαβαίνει;
Οέεο; (Γιατί μόνο εσείς έχετε και ...επιστημονικό (;)) επίπεδο - καλά για το σχεδιαγραμματικό δεν μιλάμε...)
Ντεν καταλαβαίνει;
Οέεο;
Ισχύουν τα παραπάνω ...επιστημονικά...
:party:

Last edited:

Reaction score
7.852
Έχω βεβαίως φροντίσει να γίνονται οι συγκρίσεις σε ισοδύναμες μέσες στάθμες με περιθώριο + - 0,5 dB υπό τη slow ανταπόκριση ως προς το μετρητή στάθμης.
Κι επιμένω στην ισοδυναμία των στάθμεων,καθότι η διορθωμένη κατάσταση σε συνάρτηση προς τις ενδεδειγμένες παραμέτρους της θα εκπέμπεται κατά κανόνα σε χαμηλότερη μέση συνεχόμενη στάθμη για την ίδια θέση volume.
Σε προηγούμενο post έγραψα ακριβώς αυτό. ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038
Όχι. Γιατί εγώ ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ εσείς όχι.
Εγω και ο Τζιο. Μόνο.
Βάλε κι άλλον ένα. ;)

Όπως είδες, ασχολήθηκα μόνο με το πλάτος της μουσικής σκηνής στα σχόλια που έκανα.

Φυσικά και στην υπεροχή των σαμπ.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Βάλε κι άλλον ένα. ;)

Όπως είδες, ασχολήθηκα μόνο με το πλάτος της μουσικής σκηνής στα σχόλια που έκανα.
πάντως ντόκτορ, κι εκεί λάθος έκανες!!! :p :p
Ένα στο ένα δε το λες κι επιτυχία!!

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.623
Εγω και ο Τζιο. Μόνο.
Προς όλους: αν πάτε πίσω, αρκετές σελίδες, θα θυμηθείτε την επίσκεψη του @Dimifoot στο σπίτι του @jiovani75 και τον σκοπό της.

Οπότε, ναι, μόνο οι δύο άνωθεν αναφερόμενοι γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει κυρίως γιατί. Οι υπόλοιποι κρατήστε μικρό καλάθι. :)

P

PMC

Guest
Εγω και ο Τζιο. Μόνο.
Προφανώς και κάτι δεν δουλεύει σωστά με τον τριννοβ ....πρέπει να ερευνηθεί και να διορθωθεί.
Δεν αφορά το κομμάτι των χαμηλών , μέσο χαμηλών και φυσικά ούτε το θέμα ενσωμάτωσης των σαμπ...
εκεί τα πάει καλύτερα από τον bryston.
Υπάρχει θέμα στα μεσαία και πάνω .....που όφειλε να τα πηγαίνει εξίσου καλύτερα......θα βρεθεί τι φταίει και θα διορθωθεί .

Ο @leandros ακούει μια χαρά !!! Και με βοήθησε να καταλάβω κάτι που το είχα ακούσει αλλά το παραεβλεπα.
Ο @Dimifoot το ήξερε από τις μετρήσεις του rew που του είχα στείλει και με είχε προειδοποιήσει.;)

Η ακρόαση με τον Λέανδρο θα επαναληφθεί και θα ξαναγράψει τις εντυπώσεις του.

Επαναλαμβάνω !!! Ο Λεανδρος ακούει άψογα .
Και διαθέτει και υπέροχη καμπηλη στο σύστημα του η οποία έκανε τον Μανώλη τον Καστρουνη να με ρωτήσει τι προγράμμα ιςοσταθμισης έχει και όταν του είπα ότι δεν έχει με ρώτησε τι ρουμ θρεατμεντς έχει τοποθετήσει ........

Η συνέχεια σε άλλο θέμα για το συγκεκριμένο .....μη πάρω εγώ ολη την δόξα .
Θα γίνει αν θέλει και όποτε θέλει ο ίδιος.......

Ε , ρε κουρτίνα που θέλετε...ορισμένοι.🥳
Κάποιοι δεν θέλουν κουρτίνα .....ισχύει ότι με pdf στα χέρια μια χαρά ακούνε......
Αυτό είναι άλλη μια δικαίωση για τον dimi.

Last edited by a moderator:

Reaction score
3.628
View attachment 168694

Όσα setup έχω διορθώσει ο ίδιος πάντως μου είναι πλέον αδύνατον να τα ξανακούσω γι αρκετή ώρα σε φορμά ΄΄Pure Direct΄΄.Και το διαπιστώνω σε βάθος χρόνου,αφού σε τακτά χρονικά διαστήματα και με ποικιλία προγραμμάτων εξακολουθώ να κάνω δοκιμές ανάμεσα στις εναλλακτικές καταστάσεις,δηλαδή διορθωμένη και αδιόρθωτη.

Ποσα τευχη εχει βγαλει αυτος ο Lucky Luke ρε παιδια να τελειωνουμε με αυτα επιτελους;

Μρ. Μπουτχια,εδω θα σου την μπω ολιγον και θα σου πω οτι ειμαι σιγουρος οτι τα σεταπια που προσπαθησες να ακουσεις pure και δεν σου αρεσαν,σιγουρα δεν πολυπαιδευτηκατε να τα ρυθμισετε απο πριν οσο καλυτερα γινεται,με την φροντιδα χωρου και τη θεση ακροασης και ηχειων. 8-)

Παραδειγμα...εγω!Ανυψωνοντας κατα 10 εκατοστα θεση ακροασης και γουφερ,μειωσα σε σχεδον μη ακουστα επιπεδα τον ρυθμο των 62 hz του χωρου μου.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29