Παρουσίαση συστήματος... PMC

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.755
, αυτο ειναι λιγο υποπτο. Το πιο πιθανο ειναι οτι εκεινη την ωρα βρισκεται σε καποιο καμπαρε του Παρισιου και πινει τα ποτακια του. Ποιος ξερει τι σιγοψυθιριζει την ωρα που του ερχεται το μεηλ στο κινητο και σε τι κατασταση ειναι οταν γραφει τις απαντησεις.
Όλες οι σοβαρές εταιρείας με πωλήσεις σε όλο το κόσμο που σέβονται τον πελάτη έχουν 24/7 support.
Η Trinnov έχει support σε διάφορα σημεία του κόσμου ώστε να είναι on time στις διαφορές ώρας. Το ίδιο κάνει και η εταιρεία που δουλεύει η γυναίκα μου.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Αμαν φαγωθήκατε να μάθετε τα άλλα δύο πρισετ :biggrin:
9) Γιάνννης
10) Λεαντρο
Ρε συ @Ν.Κ. , στο είπε και ο @jiovani75

Ακούστε κάτι σοβαρό .

Εγώ έχω χειρότερη καμπύλη από του @Ν.Κ.
Όμως ο @leandros έχει καλύτερη και από τους δυο μας ( Ν.Κ και jiovani75)

Ποιος ακούει καλύτερα ?
Δυστυχώς όμως δεν καταλαβαίνεις...
Ότι αν ακούσεις όμως..θα ψάχνεις...τσουβαλι για να κλάψεις!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.953
Ελπίζω να βρεθεί έστω κι ένα μέλος εδώ, που να έχει στην καθημερινή βάση την ακρόαση του βινυλίου, που να κάτσει να κάνει σοβαρή ισοστάθμιση στο φόνο στειτζ του, να παίζει (ως προβλεπεται) εντελώς φλατ, με δίσκο ροζ θορύβου και ανάλογες μετρήσεις.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό. ;)

Reaction score
12.240
ναι βρε, εγω τα λεω στον αστροναυτη επειδη ειναι φρεσκος και μπερδευτει..
Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Μπορεί να έχω δώσει έμφαση στην ισοσταθμιση, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι είναι το μοναδικό εργαλείο που έχω για να παίξει αξιοπρεπώς το σύστημα στον χώρο μου. Μέχρι τη δοκιμή της καμπύλης του wnet όμως, πίστευα ότι μια τέτοια παρέμβαση στο σήμα το επηρέαζε αρνητικά. Προφανώς, καμία σχέση.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Δεν το ξέρω το σύστημα αλλά σίγουρα δείχνει φανταστικό. Προφανώς θα παίζει εξαιρετικα καλά. Βλέποντας το εδω έχω καποιους ενδιασμούς αλλά ποτε δεν υπήρξα εκεί και για να τους επιβεβαιώση να αρθούν (π.χ. τα σαμπ που φαίνονται ιδιαίτερα πιο υποδεεστερα από τα main/center ηχεία. Προσωπικά θα αναζητούσα αντίστοιχης ποιότητας σαμπ με τους δορυφόρους.).
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

1591899593247.png

101001993_193286432127025_6866923773827427821_n(1).jpg

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.757
τα κλειστα 18αρια ηθελε εκει της psa, με τα 2πλα 18αρια(κ@λο με κ@λο που ειναι)να κατεβαινει ως τα 7hz :lolsign:
μετά δεν θα ακούγονταν τα γουίλσον :lol:

Reaction score
2.826
Audio Note kondo κόρνα και βινύλιο
View attachment 169308
Λυπάμαι την καθαρίστρια, επικύνδινο επάγγελμα αλίμονο της αν σκοντάψει

Τα ηχεία τι έχουν επάνω τους? κάτι Βούδες βλέπω βοηθάνε να παίξει καλύτερα?

Reaction score
6.803
Λυπάμαι την καθαρίστρια, επικύνδινο επάγγελμα αλίμονο της αν σκοντάψει

Τα ηχεία τι έχουν επάνω τους? κάτι Βούδες βλέπω βοηθάνε να παίξει καλύτερα?
Την φωτό τράβηξε ο Κούδας :p

P

PMC

Guest
Σημασια εχει η καμπυλη να ειναι ευχαριστη και να μην ειναι εμφανες το λαθος(για σενα)ειτε προς το να σου λειπει κατι η να ειναι υπερβολικο καπου, σε δεδομενη ενταση ακροασης που ακους....

Μη νομιζεις...και η 10 καμπυλες που θα ακουσει ο Jio ειναι καμπυλες τεστ...
.....με τα στοιχεια που εχει η εταιρια απο το μηχανημα βλεπει τις προτιμησεις και πως πρεπει να παιξει περιπου...
του πεταξαν 10 καμπυλες και μπαινει απευθειας στην στατιστικη και ο Jio ......;)

Και όχι μόνο....όπως μας είπε ο Tom είναι αυτές που ταιριάζουν ακριβως στα μεγάλα ηχεια της pmc......
Αυτές που χρησιμοποιούν με τα συγκεκριμένα Ηχεια.

T

Tadakis

Guest
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

View attachment 169270

View attachment 169276
Είναι γεγονός πως είναι πολύ καλή η SVS στο μαρκετινγκ. Φαντάζομαι τα σεταπ τα βρήκες στα σοσιαλ της εταιρίας. Όπως το είπες. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες να είναι 'ακριβοί στο αλάτι και φτηνοί στα λάχανα'.
τα κλειστα 18αρια ηθελε εκει της psa, με τα 2πλα 18αρια(κ@λο με κ@λο που ειναι)να κατεβαινει ως τα 7hz :lolsign:
Και γιατί να μην ήθελε τα αντίστοιχα σαμπ της Wilson? Τσιγκουνίες θα κάνουμε? Άλλωστε τον ήχο τον Wilson ή το γουστάρεις (κυριώς για το χαμηλό του) ή όχι.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.844