Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.234
Όλες οι σοβαρές εταιρείας με πωλήσεις σε όλο το κόσμο που σέβονται τον πελάτη έχουν 24/7 support., αυτο ειναι λιγο υποπτο. Το πιο πιθανο ειναι οτι εκεινη την ωρα βρισκεται σε καποιο καμπαρε του Παρισιου και πινει τα ποτακια του. Ποιος ξερει τι σιγοψυθιριζει την ωρα που του ερχεται το μεηλ στο κινητο και σε τι κατασταση ειναι οταν γραφει τις απαντησεις.
Ρε συ @Ν.Κ. , στο είπε και ο @jiovani75Αμαν φαγωθήκατε να μάθετε τα άλλα δύο πρισετ
9) Γιάνννης
10) Λεαντρο
Δυστυχώς όμως δεν καταλαβαίνεις...
Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Μπορεί να έχω δώσει έμφαση στην ισοσταθμιση, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι είναι το μοναδικό εργαλείο που έχω για να παίξει αξιοπρεπώς το σύστημα στον χώρο μου. Μέχρι τη δοκιμή της καμπύλης του wnet όμως, πίστευα ότι μια τέτοια παρέμβαση στο σήμα το επηρέαζε αρνητικά. Προφανώς, καμία σχέση.ναι βρε, εγω τα λεω στον αστροναυτη επειδη ειναι φρεσκος και μπερδευτει..
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειεςΔεν το ξέρω το σύστημα αλλά σίγουρα δείχνει φανταστικό. Προφανώς θα παίζει εξαιρετικα καλά. Βλέποντας το εδω έχω καποιους ενδιασμούς αλλά ποτε δεν υπήρξα εκεί και για να τους επιβεβαιώση να αρθούν (π.χ. τα σαμπ που φαίνονται ιδιαίτερα πιο υποδεεστερα από τα main/center ηχεία. Προσωπικά θα αναζητούσα αντίστοιχης ποιότητας σαμπ με τους δορυφόρους.).
μα έχουν παραμόρφωση αυτά αφού
Είσαι τρελλός; Εδώ τους πέφτουν οι σοβάδες και ξηλώνονται οι πόρτες.... μετρημένα όμως......εσείς οι PDFηδες, είστε σίγουροι πως ακούτε μουσική?...
μετά δεν θα ακούγονταν τα γουίλσοντα κλειστα 18αρια ηθελε εκει της psa, με τα 2πλα 18αρια(κ@λο με κ@λο που ειναι)να κατεβαινει ως τα 7hz
Audio Note kondo κόρνα και βινύλιο
Εκείνοι τότε ήταν οι μονομπλόκ Audio Note Gaku-On,όχι ο θρυλικός ολοκληρωμένος της Kondo.
Λυπάμαι την καθαρίστρια, επικύνδινο επάγγελμα αλίμονο της αν σκοντάψειAudio Note kondo κόρνα και βινύλιο
View attachment 169308
Την φωτό τράβηξε ο ΚούδαςΛυπάμαι την καθαρίστρια, επικύνδινο επάγγελμα αλίμονο της αν σκοντάψει
Τα ηχεία τι έχουν επάνω τους? κάτι Βούδες βλέπω βοηθάνε να παίξει καλύτερα?
Σημασια εχει η καμπυλη να ειναι ευχαριστη και να μην ειναι εμφανες το λαθος(για σενα)ειτε προς το να σου λειπει κατι η να ειναι υπερβολικο καπου, σε δεδομενη ενταση ακροασης που ακους....
Μη νομιζεις...και η 10 καμπυλες που θα ακουσει ο Jio ειναι καμπυλες τεστ...
.....με τα στοιχεια που εχει η εταιρια απο το μηχανημα βλεπει τις προτιμησεις και πως πρεπει να παιξει περιπου...
του πεταξαν 10 καμπυλες και μπαινει απευθειας στην στατιστικη και ο Jio ......
Είναι γεγονός πως είναι πολύ καλή η SVS στο μαρκετινγκ. Φαντάζομαι τα σεταπ τα βρήκες στα σοσιαλ της εταιρίας. Όπως το είπες. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες να είναι 'ακριβοί στο αλάτι και φτηνοί στα λάχανα'.
Και γιατί να μην ήθελε τα αντίστοιχα σαμπ της Wilson? Τσιγκουνίες θα κάνουμε? Άλλωστε τον ήχο τον Wilson ή το γουστάρεις (κυριώς για το χαμηλό του) ή όχι.τα κλειστα 18αρια ηθελε εκει της psa, με τα 2πλα 18αρια(κ@λο με κ@λο που ειναι)να κατεβαινει ως τα 7hz
L. Cεχω δει το μελλον ειναι ... phonos.. φονος... το λεει και ενας τροβαδουρος πρωην-ποιητης αλλα για την ωρα μου διαφευγει το ονοματου...
.. .. (προσοχή στα μπάσα,...παιδιά).....Είσαι τρελλός; Εδώ τους πέφτουν οι σοβάδες και ξηλώνονται οι πόρτες.... μετρημένα όμως...