Ακουστές διαφορές σε καλώδια ρεύματος

Reaction score
831
Αστο μεγάλε ξέρουμε πως παίζεις και συ και οι άλλοι πολλοί που του τα λέτε πολλές φορές κιόλας.
στο γάμο του καραγκιόζη παίζετε , αλλά αν σας αρέσει εσάς οκ πάσσο.
Οσο για το ποιός την έχει μεγαλύτερη , πολύ ευχαρίστως να σας καλέσω να έρθετε να σας ξεβουλώσω τα αυτιά.
Αυτό για όσους νομίζετε ότι ακούτε καλά.
Να το κανονισουμε

Reaction score
30.453
θα κάνουμε απεργία πείνας.
Α να χαθείς, με θύμισες τα νιάτα μου εκεί στα νάιντις!!

Ωραίες μουσικουλες βγαίνανε τοτενες στο Αμερικα.. Ό,τι πρέπει για λάμπα και 5ιντσες κλανιες, φτάνει να είχες τα κατάλληλα καλώδια ρεύματος!!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.392
έμεινε μισή ώρα ακόμη μέχρι τις 11 (ώρα κοινής ησυχίας) και δε βλέπω τα sub να ζεσταίνονται :p

Για πάμε!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Αστο μεγάλε ξέρουμε πως παίζεις και συ και οι άλλοι πολλοί που του τα λέτε πολλές φορές κιόλας.
Οσο για το ποιός την έχει μεγαλύτερη , πολύ ευχαρίστως να σας καλέσω να έρθετε να σας ξεβουλώσω τα αυτιά.
Πότε λοιπόν θα κανονίσουμε μια ακρόαση??

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.692
Ναι και διατροφή δωρεάν, μαγειρεύω εγώ:p
ναι....και με το που θα μπει στο ιατρείο του dimi να κουμπώσει τρέχοντας στην τουαλέτα του για σέσιμο :cry: :lol:

Reaction score
2.826
Εσύ έχεις Προορατικό χάρισμα και ξέρεις αν παίζω εγώ και πολλοί άλλοι στον γάμο του καραγκιόζη, από που βγάζεις τα συμπεράσματα σου?

Reaction score
6.798
Ηρέμησε εσύ! :p :p

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.644
Εσύ έχεις Προορατικό χάρισμα και ξέρεις αν παίζω εγώ και πολλοί άλλοι στον γάμο του καραγκιόζη, από που βγάζεις τα συμπεράσματα σου?
Ασε ρε μάναμ να ξέρουμε κάτι τις παραπάνω εμείς οι παλαιοί.
Ηρέμησε εσύ! :p :p
Ηρεμος είμαι .
Ακόμα.

Reaction score
6.798
Ασε ρε μάναμ να ξέρουμε κάτι τισ παραπάνω εμείς οι παλαιοί.
Ανέβασε τους ρε Γιάννη μία φωτό που είχα δει νομίζω στο θέμα σου που αλλάζατε καλωδίωση στο μκ2. Τι να μας πούνε τα γατάκια τώρα :biggrin: :biggrin:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Ανέβασε τους ρε Γιάννη μία φωτό που είχα δει νομίζω στο θέμα σου που αλλάζατε καλωδίωση στο μκ2. Τι να μας πούνε τα γατάκια τώρα :biggrin: :biggrin:
Αν έβαλαν μπελντεν ή μογκαμι...το μκ2 από δράμα θα έγινε.. τραγωδία!!:tongue::tongue:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.641
Members
38.216
Νεότερο μέλος
milisios