- Reaction score
- 2.826
Αν είναι έτσι πάσο, σαν παλιός που είσαι μάλλον το είδες στο φλυτζάνιΑσε ρε μάναμ να ξέρουμε κάτι τις παραπάνω εμείς οι παλαιοί.
Ηρεμος είμαι .
Ακόμα.
Αν είναι έτσι πάσο, σαν παλιός που είσαι μάλλον το είδες στο φλυτζάνιΑσε ρε μάναμ να ξέρουμε κάτι τις παραπάνω εμείς οι παλαιοί.
Ηρεμος είμαι .
Ακόμα.
Κατι παλιο mactone, ψοφιες λαμπες, μη δινεις σημασια
Γιατι να εχεις - εχουμε ενδιασμους?Να το συζητήσουμε , αυτές τις μέρες , δεν έχω κανέναν ενδοιασμό.
Δεν ξέρω εγώ από τέτοια. Το δικό μου είναι παρθένο ακόμαΑν έβαλαν μπελντεν ή μογκαμι...το μκ2 από δράμα θα έγινε.. τραγωδία!!
Ας το ελπίσουμε, μιας και σε τριπλή μου πρόσκληση στο παρελθόν και σε διαφορετικούς χρόνους για ακρόαση στο χώρο μου δεν έγινε ποτέ....κι όχι από δική μου υπαιτιότητα..Ναι αμέ.
Α, Μάρκου -> γιου φάουλ.Ας το ελπίσουμε, μιας και σε τριπλή μου πρόσκληση στο παρελθόν και σε διαφορετικούς χρόνους για ακρόαση στο χώρο μου δεν έγινε ποτέ....κι όχι από δική μου υπαιτιότητα..
Παρ'του και ένα δωράκι.. μην πας με άδεια χέρια.. Ντροπή είναι!Α, Μάρκου -> γιου φάουλ.
Να πας στου Λεάνδρου.
Άντε, κούνα τον κ@λο σου.
Χοντρέ.
Όχι ρε, δώρο πας κάνα πίνακα απορρόφησης διάχυσης σενιο, έλα, έχει προχωρήσει η τεχνολογία λέμε!Παρ'του και ένα δωράκι.. μην πας με άδεια χέρια.. Ντροπή είναι!
Εγώ.για να μετρησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη
Βγαίνει ο γέρος με το τσιμπουκι σε διαχυτικο;;Όχι ρε, δώρο πας κάνα πίνακα απορρόφησης διάχυσης σενιο, έλα, έχει προχωρήσει η τεχνολογία λέμε!
Εγώ.
Άστο αυτό.
Η δικια μου ειναι πιο επιδεξια!Εγώ.
Άστο αυτό.
Ναι ρε ! λες και θα μπορούσα να πάρω το αεροπλάνο να πεταχτώ από την βουδαπέστη ή την τιμισοάρα ή την κολωνία .Ας το ελπίσουμε, μιας και σε τριπλή μου πρόσκληση στο παρελθόν και σε διαφορετικούς χρόνους για ακρόαση στο χώρο μου δεν έγινε ποτέ....κι όχι από δική μου υπαιτιότητα..
Κοντά είμαστε.Θελετε να γινει πρωτα στο φτωχικο μου?
Καμμια αντιρρηση, ουτως η αλλως για να περασουμε καλα θα το κανουμε και οχι για να μετρησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη.
Δηλωστε συμετοχη οσοι θελετε μια βραδια στον μαγευτικο Κοκκινο Μυλο.
Εγώ έχω . Τρία τον αριθμό συν ένα της κυράς τέσσερα.Η δικια μου ειναι πιο επιδεξια!
Ελα παιδια, να βλεπω συμμετοχες, ψηφιακα θα ακουσουμε, δεν εχω πια πικαπ μαναμ.
Αναθεμα τσι ντοκτορες που με ψησανε και το πουλησα.
Το ξερω και εισαι καλεσμενος οποτε θελεις.Κοντά είμαστε.
Καμπύλη να φορτώσετε.Η δικια μου ειναι πιο επιδεξια!
Ελα παιδια, να βλεπω συμμετοχες, ψηφιακα θα ακουσουμε, δεν εχω πια πικαπ μαναμ.
Αναθεμα τσι ντοκτορες που με ψησανε και το πουλησα.
Tα καθρεφτάκια εννοώ, απο αυτά που χάριζαν στους ιθαγενείς; Hellooooooooooooooooo??? Άλλαξε καλώδιο, έχεις στάσιμα.Εδώ θέλω να μου εξηγήσεις τι εννοείς χωρίς υπεκφυγές.
Η δικιά μου έχει ένα φούσκωμα στην άκρη.Καμπύλη να φορτώσετε.
Επειδη αυτο το διαβαζω διαρκως θα απαντησω, αφου πρωτα διευκρινησω οτι δεν ειμαι καλωδιακιας και κατι nordost που πεσανε στα χερια μου κατα λαθος (απο αγορα μεταχειρισμενου σετ), τα σκοτωσα κι αυτα, ακριβως γιατι δεν εβλεπα διαφορες σε οσα biased AB ΝΟΝ-blind tests κι αν εκανα στο χωρο μου με τα μηχανηματα μου. Οσο κι αν προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι ακουω καλυτερα απο τα nordost, πρακτικα δεν διαπιστωσα καμια διαφορα με καλωδια αρκετα φθηνοτερα.Υπάρχει και 4η κατηγορία αφού ψάχνεις κατηγορίες... αυτοί που δε βλέπουν κάποια επιστημονική απόδειξη γιατί ένα μέτρο καλώδιο ρεύματος στο τέλος πολλών μέτρων "κακού" καλώδιου εγκατάστασης θα κάνει τη διαφορά και ταυτόχρονα δε σκοπεύουν να διαθέσουν μια χιλιαρού να δοκιμάσουν (τη στιγμή που με τη χιλιαρού μπορούν να πάρουν καλύτερα ηχεία ας πούμε ή 2 sub ακόμη)...
Και επειδή μάλλον σ' αυτή την κατηγορία παίζω μπάλλα... αν τύχει ποτέ να βρεθώ κάπου να δοκιμάζουν καλώδια (blind test), με χαρά να τεστάρω και γω.... εκταμίευση χρήματος όμως δεν πρόκειται να κάνω για δοκιμές... άμα θέλω "αέρα" στις υψηλές "τσιμπάω" λίγο το EQ...
Δεν μπορώ όμως να φανταστώ σοβαρό κατασκευαστή ενισχυτικών ή πηγών που θα εφοδιαζε τις συσκευές του με ένα μαύρο καλώδιο ρεύματος που δε θα πληρουσε τα παραπάνω χαρακτηριστικά.Πρεπει να ειναι καλωδιο που να πληρει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα όπως να σηκωνει ρευματα, να κουμπωνουν γερα τα βυσματα , να κανουν την καλυτερη δυνατη επαφη, να εχει εσωτερικα σωστες κολλησεις/αγωγους, να ειναι shielded για να μην παρεμβαλεται σε κοντινα μηχανηματα/interconnects κλπ, να, να, να...
Το καλώδιο αυτό (όπως και κάθε καλώδιο) πρέπει να πληρεί κάποιες προδιαγραφές για τη δουλειά που καλείται να φέρει εις πέρας. Οι προδιαγραφές είναι απλές για το καλώδιο ρεύματος, επαφές να σφίγγουν καλά και το καλώδιο να είναι ικανής διατομής για το ρεύμα που θα μεταφέρει. Σαφώς και δε μπορείς να βάλεις καλωδιάκι από χριστουγεννιάτικο δέντρο σε τελικό 400W. Όμως τις βασικές αυτές προδιαγραφές που ανέφερα, τα καλώδια που συνοδεύουν τις συσκευές... αυτά τα μαύρα τις πληρούν. Όταν λέμε δε θα δώσουμε σημασία στο τελευταίο μέτρο εννοούμε πως το "χειρότερο" καλώδιο που μπορεί να βάλουμε είναι το συνοδευτικό με τη συσκευή μαύρο και προφανώς όχι χαλασμένο (κομμένο).Ομως, το κλισε περι "ενος μετρου δηθεν ποιοτικου καλωδιου που πισω του εχει μετρα/χιλιομετρα κακης καλωδιωσης δικτυου δεν γινεται παιζει ρολο ή να αλλαξει την κατασταση" με βρισκει να διαφωνω.
Διοτι σε αυτο το 1 μετρο αν για παραδειγμα (ακραιο) το καλωδιο ειναι κομμενο, τοτε δε θα αναβει καν η συσκευη. Αυτοματως καταριπτεται η θεωρια του 1 ανουσιου μετρου.
Το ενα μετρο παιζει ρολο και παιζει σοβαρο ρολο. Πρεπει να ειναι καλωδιο που να πληρει συγκεκριμενα χαρακτηριστικα όπως να σηκωνει ρευματα, να κουμπωνουν γερα τα βυσματα , να κανουν την καλυτερη δυνατη επαφη, να εχει εσωτερικα σωστες κολλησεις/αγωγους, να ειναι shielded για να μην παρεμβαλεται σε κοντινα μηχανηματα/interconnects κλπ, να, να, να... Τιποτα δε σημαινει οτι ειναι το τελευταιο 1 μετρο μιας κακης συνολικα καλωδιωσης. Ειναι απαραιτητο να ειναι οτι ποιοτικοτερο μπορει να ειναι. Τωρα αν αυτα τα κριτηρια καλυπτονται επαρκως με καλωδια των 100 ευρω ή των 10.000 ειναι αλλη ιστορια, διαφορετικη απο το "ελα μωρε τωρα 1 μετρο ειναι και το κανετε θεμα, οταν εχει περασει το ρευμα απο ολα τα χρεπια της ΔΕΗ και την κωλοεγκατασταση του σπιτιου".
Τα παραπανω φυσικα δε σημαινουν οτι αν παρεις ενα καλωδιο των 100 ευρω κι ενα των 10.000, τοτε το 10.000 θα παιζει καλυτερα. Εκει εχω σοβαρες αμφιβολιες. Απαντω απλως επι του γνωστου κλισε με το 1 μετρο που επαναλαμβανεται διαρκως και δεν στεκει με τον τροπο που εκφραζεται.