Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Αυτό θα κάνω , θα διαβάζω και θ απαντώ , όπως σε βολεύει.Ξέρεις όταν γράφεις αποσπασματικά τις προτάσεις βγάζουν άλλο νόημα να διαβάζεις και να απαντάς σε ολόκληρες τις προτάσεις.
Αυτό θα κάνω , θα διαβάζω και θ απαντώ , όπως σε βολεύει.Ξέρεις όταν γράφεις αποσπασματικά τις προτάσεις βγάζουν άλλο νόημα να διαβάζεις και να απαντάς σε ολόκληρες τις προτάσεις.
Εισαι;Χαχαχα ....
Τα μέλη της ΜΕΝΣΑ ωχριούν μπροστά σου
Αφού δεν ήρθες, πως να με δεις?Ειχα κανει το τεστ το ' 98 και μου προτειναν να κατεβω Αθηνα να με γνωρισουν απο κοντα.Κριμα που δεν σε ειδα και εσενα...
Δεν θα σου κάνω την χάρη να μου ρίξεις μπαν όσο και να με προκαλείς.Αυτό θα κάνω , θα διαβάζω και θ απαντώ , όπως σε βολεύει.
Δεν έχω τέτοιο σκοπό.Δεν θα σου κάνω την χάρη να μου ρίξεις μπαν όσο και να με προκαλείς.
Έλα να μαλώσουμε για καμιά καμπύλη.Είπαμε να μαλώσουμε για κανα καλώδιο νσ γουστάρουμε και έγινε πάλι παρεξήγηση επί προσωπικού...
είναι το ίδιο πρόσωπο να ξερς...σα να λες Σάκης ο υδραυλικόςΓια δώσε μου να καταλάβω σαν τι μιλάς τώρα σαν Αρβανιτάκης ή σαν Admin.
και φαντάζομαι τους έριξες άκυρο για να αφοσιωθείς στο audioΕισαι;
Ειχα κανει το τεστ το ' 98 και μου προτειναν να κατεβω Αθηνα να με γνωρισουν απο κοντα.Κριμα που δεν σε ειδα και εσενα...
Την ισιωνεις την καμπύλη;Έλα να μαλώσουμε για καμιά καμπύλη.
Ε, όχι και ισιωμένη!! Την έχω κυρτή τώρα!!Την ισιωνεις την καμπύλη;
Flat ή "flat"??Άμα η καμπύλη δεν είναι flat, δεν είναι καμπύλη.
βάλ'το φόρτιση! ποτέ κάτω από 25%
Έχω power bankβάλ'το φόρτιση! ποτέ κάτω από 25%
θα χτυπήσει η μπαταρία και δεν θα μπορείς να γράφεις στο avsite
βρε absentako τοσα χρονια με ξερεις, κριμα ειναι να γραφεις π@π@ριτσες.Και αν δεν έχεις ..
Πρώτα προκαλείς και μετά φωνάζεις τον θείο να καθαρίσει
τι να το κάνς? 'άσχετο αυτόΈχω power bank
Από το 2ο ποστ τρώω, θα με σκάσετε!
Χαχαχα ....
Τα μέλη της ΜΕΝΣΑ ωχριούν μπροστά σου