Ακουστές διαφορές σε καλώδια ρεύματος

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά, με αυτά που γνωρίζω, δε θα τολμούσα σε δική μου κατασκευή να χρησιμοποιήσω πάνω από ένα Τουίτερ.

Και η προσωπική μου επιλογή από τη διαθέσιμη γκάμα της me Geithain, είναι αποκλειστικά το 901 με ένα Τουίτερ 1", και μη νομίζετε πως η ομοαξονική αρχιτεκτονική είναι απολύτως τέλεια και σε αυτό, πάντα υπάρχουν συμβιβασμοί. Και τους έχω μάθει όλους. ;)

Είναι αλήθεια πως σε κάθε υλοποίηση ηχείου, υπάρχουν συμβιβασμοί, άλλοτε μεγαλύτεροι, άλλοτε μικρότεροι, αλλά πάντα υπάρχουν.

Σε μια υλοποίηση ηχείου, δεν είναι ποτέ ο στόχος διαφορετικός, από το να γίνουν οι λιγότεροι δυνατοί συμβιβασμοί, ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα στο κόστος τους.

Σημειωτέον, πως το άπειρο κοστολογιο, δεν σημαίνει εξάλειψη των συμβιβασμών, αλλά μετάθεσή τους σε άλλες παραμέτρους ή ελάττωση του μεγέθους των συμβιβασμών, αλλά πολλές φορές εις βάρος άλλων παραμέτρων, δηλαδή προκύπτουν νέοι συμβιβασμοί. Δηλαδή, τα πολλά λεφτά, δεν είναι επ'αόριστον χρήσιμα για κάθε πόνο και καημό.

Στα πρίμα, που καυκαλιζόμαστε τώρα με αφορμή το ηχείο του Μάρκου, ένα είναι απολύτως βέβαιο και γνωστό:

Όταν έχεις 2 ηχεία, μόνο ένα σημείο στο χώρο δε θα έχει τρομερές ακυρώσεις, ενώ όλες οι υπόλοιπες θέσεις είναι καταδικασμένες με σωρεία κτενωτων φίλτρων. Εξ ου και οι πολύ σημαντικές διακυμάνσεις απόκρισης με μικρομετακινήσεις του μικροφώνου.

Οπότε αγαπητοί, μη παίζετε με τη φωτιά, διότι πρώτα απ'ολους εσάς θα κάψει. :)

Ιδίως άμα πιάσουμε διάμετρο γουφερ και μιντ για την απόσταση ακρόασης, εκεί λάβα θα πέσει εξ'ουρανού, μόνο ο Τζιοβάνι κρατάει καλή ομπρέλα να προστατευθεί από την οργή του Θεού (εμουά), και φυσικά ο τερματογκαζης. Αλλά έχω ράμματα και για αυτωνών τη γούνα. Γκοντ νόουζ εβριθινγκ. 8-)

View attachment 171053
το διαφορετικό με την geithain είναι ότι η σχεδίαση των ηχείων της στην ουσία δεν είναι αυτό ακριβώς που λέμε coaxial στυλ πχ kef...... όπου οι μονάδες μοιράζονται απόλυτα το κέντρο του μεγαφώνου,

αλλά τα έχουν αποσπάσει ώστε να μοιράζονται το ακουστικό κέντρο του μεγαφώνου...στην ουσία έτσι όπως το βλέπω πρόκειται για πολυαξονικά αλλά με όσο το δυνατόν πιο ''σφιχτή'' ευθυγράμμιση....
MCDS-Coax το λένε αυτοί

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.524
Για προβοκάτορες στην πλατεία Εξαρχείων αυτοσαρκασμό όσο θέλει, λάσπη αν θέλει να την ρίχνει στα μούτρα του και όχι δεξιά και αριστερά, αλλά επειδή προσωπικά δεν σηκώνω τέτοια υπονοούμενα ούτε για αστείο καλό θα ήταν να μαζεύει την «γλώσσα του» και η επίθεση ήταν επι προσωπικού και ας κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τάχα μου τάχα μου.

Έχεις δίκιο πρέπει να το αντιμετωπίσω με την δική σου ψυχραιμία, δάσκαλε που δίδασκες.
πάλι καλά που το διευκρίνησες!!...
...μιας και στη συγκεκριμένη περίπτωση..παραμένεις δικηγόρος κι όχι συνήγορος!!!:wink::wink:...
....πόσο μάλλον της αλήθειας!!
Δεν υπάρχει απώλεια μεγαλύτερη από τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που είμαστε και σ'εκείνο που θα μπορούσαμε να γίνουμε... :sneaky:
1593099238920.png

I

iason

Guest
το διαφορετικό με την geithain είναι ότι η σχεδίαση των ηχείων της στην ουσία δεν είναι αυτό ακριβώς που λέμε coaxial στυλ πχ kef...... όπου οι μονάδες μοιράζονται απόλυτα το κέντρο του μεγαφώνου,

αλλά τα έχουν αποσπάσει ώστε να μοιράζονται το ακουστικό κέντρο του μεγαφώνου...στην ουσία έτσι όπως το βλέπω πρόκειται για πολυαξονικά αλλά με όσο το δυνατόν πιο ''σφιχτή'' ευθυγράμμιση....
MCDS-Coax το λένε αυτοί
Α ρε Γίγαντα, Έγραψες πάλι... :sneaky:

Reaction score
6.798
Άλλη μία πιθανότητα ( όχι απόδειξη) για ύπαρξη ζωής σε άλλο πλανήτη.
Λέτε τελικά να υπάρχει πιθανότητα να κάνουν διαφορές τα καλώδια; :lolsign:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.682
Α ρε Γίγαντα, Έγραψες πάλι... :sneaky:
φόρουμ είναι...
μόνο γράφεις :laugh: :lol:
Τα παραπονά σου στο ορθογραφικό του AV site εξυπνάκια
να κάνω report στον zizik δηλαδής? :laugh: :lolsign:

Reaction score
8.819
Παιδιά με την ορθογραφία λίγη προσοχή. Δεν μας αφήνουν οι μεγάλοι δυστυχώς να διορθώνουμε :biggrin:

C

chrispo

Guest

...τώρα κατάλαβα γιατί το κάνει ο Zizik αυτό....:tongue:

Reaction score
8.819
Ναι είναι καλύτερα να κάνει κανείς συνέχεια το ίδιο λάθος, χωρίς κάποιος να τον διορθώσει μόνο και μόνο για να μην πληγωθει το υπερεγω του καθενός. Αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Ξέρεις κάτι ρε μεγάλε πίσω από το πληκτρολόγιο ανώνυμα και χωρίς ονοματεπώνυμο όλοι μάγκες είναι, επώνυμα είναι λίγο δύσκολο να κατηγορείς κάποιον αλλά που τα βαρίδια,
Eδώ , βαρίδια !

αλλά επειδή προσωπικά δεν σηκώνω τέτοια υπονοούμενα ούτε για αστείο
Και τι θα κάνεις ?
Θα έρθεις να μας δείρεις?

Τα παραπονά σου στο ορθογραφικό του AV site εξυπνάκια
Ποιός είναι εξυπνάκιας?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.755
Κύριοι, Ειρήνη Υμίν (αυτό το τελευταίο δεν είναι το επώνυμό της). Χαλ-αρώστε.

Εν τω μεταξύ, εδώ με τον φίλο μου τον Ear δοκιμάζουμε τις νέες καλωδιώσεις των ιδιωτικών πυρηνοκινήτων υποβρυχίων μας.

ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ, ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Sea-Wallpaper-Traveling-Holiday-Sea.jpg

Reaction score
11.132

...τώρα κατάλαβα γιατί το κάνει ο Zizik αυτό....:tongue:
Προβοκάτσια των ανορθόγραφων!

Reaction score
2.826
Eδώ , βαρίδια !

Και τι θα κάνεις ?
Θα έρθεις να μας δείρεις?
Για δώσε μου να καταλάβω σαν τι μιλάς τώρα σαν Αρβανιτάκης ή σαν Admin.
Αυτό το νόημα έβγαλες?
μπράβο αντίληψη!
Ξέρεις όταν γράφεις αποσπασματικά τις προτάσεις βγάζουν άλλο νόημα να διαβάζεις και να απαντάς σε ολόκληρες τις προτάσεις.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Μεγάλοι όρχεις: περισσότερα προβλήματα καρδιάς
Μεσαίοι προς μικροί όρχεις: διαταραχές ύπνου και διατροφής
Μικροί όρχεις: καλύτερος μπαμπάς

.

Χαχαχα ....
Τα μέλη της ΜΕΝΣΑ ωχριούν μπροστά σου

Reaction score
13.502
Μεγάλοι όρχεις: περισσότερα προβλήματα καρδιάς
Μεσαίοι προς μικροί όρχεις: διαταραχές ύπνου και διατροφής
Μικροί όρχεις: καλύτερος μπαμπάς

.
Και αν δεν έχεις ..
Πρώτα προκαλείς και μετά φωνάζεις τον θείο να καθαρίσει :drinks:

C

chrispo

Guest
......

Είναι Κυριακή πρωί και τα ζώα στη ζούγκλα ξυπνούν και μαζεύονται σιγά σιγά, στο περίπτερο της πλατείας ,για να πάρουν τσιγάρα και εφημερίδες. Ουρά, κόσμος, πανικός.

Ξαφνικά, ο λαγός από το τέρμα της ουράς προσπαθεί να περάσει μπροστά. Σπρώχνει, περνάει κάτω από τα πόδια των άλλων ζώων, μέχρι που τον σταματάει ο ελέφαντας.

– «Τι έγινε μεγάλε, εμείς είμαστε μ@λ@κες, που περιμένουμε;» και του τραβάει μια κλωτσιά και τον πετάει 10 μέτρα πίσω.

Ο λαγός όμως, επίμονος ξαναπροσπαθεί. Καθώς σπρώχνει τον βλέπει η τίγρης και του λέει:

– «Εσύ είσαι ο εξυπνάκιας κι εμείς οι μ@λ@κες; Ουστ από δω!» και με μια μπουνιά τον στέλνει αλλά 10 μέτρα μακριά.

Ζαλισμένος και ταλαιπωρημένος ο λαγός, τα παίρνει και λέει:

– «Εεεεεεεεεεε κι εγώ επειδή είμαι μ@λ@κας, δε ανοίγω το περίπτερο σήμερα!» :fuckyou: :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.631
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder