Ακουστές διαφορές σε καλώδια ρεύματος

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.077
ρε μαιμού,
αν αναφέρεσαι στο δικό μου σετάπ, θα ήθελα ννα σου επιστήσω τη προσοχή στο ότι δεν έχω ανεβάσει τις μετρήσεις μου!!
Οι καμπύλες που έχει σηκώσει ο @Dimifoot είναι από ίδια ηχεία που έχουν μετρηθεί με άλλο σεταπ και σε άλλο χώρο(ιταλικό τέστ)!!
Δε ξέρω που σου προέκυψε πάλι αυτό με τα spl!!
Μετρήσεις υπάρχουν και με waterfall και τουλάχιστον 70/80 με σαμπ, χωρίς, σε διαφορετικές θέσεις, πολύ πράμα ο @Dimifoot και τον ευχαριστώ, έχει δει το σύνολο αυτών και είναι καλύτερες απο το ιταλικό τεστ!.
Από την άλλη δεν είμαι υποχρεωμένος να τις αναρτήσω όπως είπα για να αποδείξω τίποτα!
Ξέρω πως ακούω, ξέρω ότι μπορώ να πάρω ακόμα πράματα με παθητικές τεχνικές, αλλά δεν έχω τη λογική της "μακρύτερης τσουτσούς", ίσως στο μέλλον να σηκώσω τις μετρήσεις μου..ίσως..προς το παρόν, απολαμβάνω τις κριτικές από τους..reviewers εξ αποστάσεως! :p :p
αυτο που ανεβασε ο Jiovani ποιανου ειναι ? edit: α! του ΝΚ ειναι..λολ...εδω μπερδευτηκαν οι γιατροι.. χαχαχαχα... 🐒

Last edited:

Reaction score
8.819
Mε π.χ. αυτά δε μπορείς να παίξεις παιχνίδι;

Το nanodigi 2x8 έχει ψηφιακές εξόδους κάποιοι το χρησιμοποιούν με τα δικά μου ηχεία αλλά θεωρώ λίγα αυτά που προσφέρει
1593185858085.png

Το άλλο προσφέρει αρκετά άλλα πάει στο χιλιάρικο, δεν λέει. Να δώσω 1000 χωρίς μπας μάνατζμεντ δεν λέει.
1593186121159.png

Κάποιοι χρησιμοποιούν το παρακάτω αλλά πάλι δεν τρελαίνομαι.
1593186177000.png

Μόνο το παρακάτω μένει.
1593186403082.png

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.184
Οι μετρησεις του @Ν.Κ. υπάρχουν στον νήμα του, και εχουν εμπλουτιστεί και με ένα σαμπ. Να πάρει κι άλλο.

Οι μετρήσεις του ηχείου του @leandros είναι από ιταλικό άρθρο.
έχει δει το σύνολο αυτών και είναι καλύτερες απο το ιταλικό τεστ, τόσο στα κάτω των 50hz, όσο και στην ομοιγένεια της καμπύλης μέχρι τα 20khz!.
Δεν είναι. Καλές είναι, το είπαμε αυτό, αλλά όχι καλύτερες από τις αναρτημένες.

Ξεμπερδευτείτε όλοι.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.184
Εάν θελήσει ο @leandros θα μπορούσα να ανεβάσω μετρήσεις του.

Καλύτερα όμως όχι. Φοβάμαι πως θα γίνει μια μάταιη αντιπαράθεση, μεταξύ αυτών που θα την θεωρούν άριστη και αυτών που θα την θεωρούν χάλια. Η καμπύλη θα δώσει επιχειρήματα και στους μεν και στους δε. ;)

Και όσο ο @leandros συνεχίζει να τρολάρει, δεν πρόκειται να γίνει εποικοδομητική συζήτηση.
Σκέφτομαι να πάρω δεύτερο σαμπ και Dirac.
Σωστά σκέφτεσαι

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.504
...
Από την άλλη δεν είμαι υποχρεωμένος να τις αναρτήσω όπως είπα για να αποδείξω τίποτα!
Ξέρω πως ακούω, ξέρω ότι μπορώ να πάρω ακόμα πράματα με παθητικές τεχνικές, αλλά δεν έχω τη λογική της "μακρύτερης τσουτσούς", ίσως στο μέλλον να σηκώσω τις μετρήσεις μου..ίσως..προς το παρόν, απολαμβάνω τις κριτικές από τους..reviewers εξ αποστάσεως! :p :p
Σε αυτό είμαι μαζί σου.Να θυμάσαι όμως όπως και όλοι οι επικροτούντες ότι υπό το ίδιο πρίσμα είναι οξύμωρο ν'απαιτούσε κάποιος επίμονα από άλλα μέλη να επιδείκνυαν δικό τους setup,ιδίως άμα στριμωχνόταν από εκείνα σε επίπεδο επιχειρημάτων... :sneaky:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Εάν θελήσει ο @leandros θα μπορούσα να ανεβάσω μετρήσεις του.

Καλύτερα όμως όχι. Φοβάμαι ομως πως θα γίνει μια μάταιη αντιπαράθεση, μεταξύ αυτών που θα την θεωρούν άριστη και αυτών που θα την θεωρούν χάλια. Η καμπύλη θα δώσει επιχειρήματα και στους μεν και στους δε. ;)

Και όσο ο @leandros συνεχίζει να τρολάρει, δεν πρόκειται να γίνει εποικοδομητική συζήτηση.

Σωστά σκέφτεσαι
όχι προς το παρόν,
τρολάρισμα ποτέ δεν έχω κάνει αν δεν έχω πρώτα δεχτεί @Dimifoot και μάλιστα απαντώ πολύ πιο ήπια απ ότι θα έπρεπε! , εδώ σήμερα κιόλας ειπώθηκε "ότι δεν ανεβάζω τις μετρήσεις μου γιατί έχει κάποιο λάκκο η μέτρηση μου και δε με συμφέρει"!!!,
δεν υπάρχει λογος λοιπόν να αποδείξω σε κανένα τίποτα, η όποια βελτίωση ή μη επιτευχθεί θα αναφερθεί πάλι μεσα απ το σάιτ.
Όταν υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός με το συνομιλητή μου, τότε απαντώ όπως πάντα με την ανάλογη σοβαρότητα, ευγένεια και ευθήτητα.
Σε αυτό είμαι μαζί σου.Να θυμάσαι όμως όπως και όλοι οι επικροτούντες ότι υπό το ίδιο πρίσμα είναι οξύμωρο ν'απαιτούσε κάποιος επίμονα από άλλα μέλη να επιδείκνυαν δικό τους setup,ιδίως άμα στριμωχνόταν από εκείνα σε επίπεδο επιχειρημάτων... :sneaky:
άλλο ή καμπύλη κι άλλο το σετάπ bhutia m!
To να κριτικάρει κάποιος ένα σετάπ που ποτέ ίσως δεν έχει ακούσει, με περιφερειακά που επίσης δεν έχει δοκιμάσει, και ό ίδιος να ακούει με ακουστικά, ή με ντακάκι του 100στάρικου και ενεργά παιχνιδάκια των 500€, αλλά να χλευάζει πχ τα harbeth...εμ το θέλει το κραξιματάκι του!! :wink: :wink:
το ζητάει ο οργανισμός του τι να λέμε τώρα!
ο άλλος κορόιδευε τα λαμπάτα μηχανάκια των 10-80k€ κι άκουγε μέ pc σε turbox ηχεία μεσω youtube!!
ήμαρτον Παναγία μ!!

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.504
...

άλλο ή καμπύλη κι άλλο το σετάπ bhutia m!
To να κριτικάρει κάποιος ένα σετάπ που ποτέ ίσως δεν έχει ακούσει, με περιφερειακά που επίσης δεν έχει δοκιμάσει, και ό ίδιος να ακούει με ακουστικά, ή με ντακάκι του 100στάρικου και ενεργά παιχνιδάκια των 500€, αλλά να χλευάζει πχ τα harbeth...εμ το θέλει το κραξιματάκι του!! :wink: :wink:
Ως μη εμπλεκόμενος σε τέτοιες αντεγκλήσεις,δεν δίνω συνέχεια και ακόμα περισσότερο ενάντια σε όποιον θα είχε τόσο...ανεπτυγμένο το ακροαματικό του αισθητήριο.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.184
ο άλλος κορόιδευε τα λαμπάτα μηχανάκια των 10-80k€ κι άκουγε μέ pc σε turbox ηχεία μεσω youtube!!
Αν κάποιος δεν εχει καν μηχανήματα, γιατί ας πούμε δεν θέλει να ακούει μουσική σπίτι του και παει μόνο σε Live, δικαιούται να κριτικάρει εάν χρησιμοποιεί τεκμηριωμένα επιχειρήματα;
τρολάρισμα ποτέ δεν έχω κάνει αν δεν έχω πρώτα δεχτεί
Τώρα τρολάρεις ε;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Αν κάποιος δεν εχει καν μηχανήματα, γιατί ας πούμε δεν θέλει να ακούει μουσική σπίτι του και παει μόνο σε Live, δικαιούται να κριτικάρει εάν χρησιμοποιεί τεκμηριωμένα επιχειρήματα;
βεβαίως και ναι!
μπορεί να έχει ένα τεκμηριωμενο μέτρο σύγκρισης σε σχέση με το live,
δε μπορεί όμως να εκφέρει άποψη για σύγκριση μηχανημάτων που ποτέ δεν άκουσε, ποτέ δεν είδε και ποτέ δε πρόκειται να πάρει!
Τώρα τρολάρεις ε;
φυσικά και όχι και το ξέρεις!

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.184
δε μπορεί όμως να εκφέρει άποψη για σύγκριση μηχανημάτων που ποτέ δεν άκουσε
Εφόσον τα είχε ακούσει όμως θα μπορούσε κατα τη γνώμη σου να εκφέρει άποψη;
ποτέ δε πρόκειται να πάρει!
Ναι, είπαμε, δεν θελει να ακούει μουσική σπίτι του.
φυσικά και όχι και το ξέρεις!
Εχω την εντύπωση πως τρολάρεις στα 99% των ποστ σου.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Εφόσον τα είχε ακούσει όμως θα μπορούσε κατα τη γνώμη σου να εκφέρει άποψη;
θα έλεγα ναι, αν τα έχει ακούσει πραγματικά, κι όχι αν λέει ότι τα έχει ακούσει απλά για να πετάξει τη λ@λ@κι@ του.

Ναι, είπαμε, δεν θελει να ακούει μουσική σπίτι του.
αν δε θέλει να ακούει μουσική σπίτι του αυτομάτως είναι ακατάλληλος να κρίνει!
Είναι σα να μου λες ότι βρήκες μορμόνο εθελοντή αιμοδότη!!!!:laugh::laugh:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.060
Δεν λέμε αυτά ρε Κώστα !
Εγώ νόμιζα πως ισχυριζόταν ότι είναι τα δυο Ηχεια του.( δυο γραμμές . Μια το κάθε ηχείο . )
Που να φανταστώ πως τα μετρούσε μαζί .( δυο φορές . Διαφορετική γειτονική θέση ?)
Πάντα ξεχωριστά τα βάζουμε τα Ηχεια.
Είπαμε σορρυ.
Οκ, αυτό δεν πειράζει.

Ασχέτως αυτού, η κριτική μου παραμένει σταθερή.

Το διάγραμμα που βλέπω, δείχνει συγκεκριμένα πράγματα, κι αυτά σχολιάζω.
Φαίνεται έλλειψη κάτω, και έλλειψη ισοστάθμισης. Κάνουν μπαμ.

Βεβαίως έχει θετικά στοιχεία.

Δεν σχολιάζω κάτοχο διαγραμμάτων, μόνο τα διαγράμματα αυτά καθαυτά, ασχέτως άλλων παραμέτρων.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.184
αν δε θέλει να ακούει μουσική σπίτι του αυτομάτως είναι ακατάλληλος να κρίνει!
Εξήγησέ το αυτό. Γιατί; Χάνει την γνώση που πιθανόν να έχει ή την ικανότητα να ακούει επειδή δεν θέλει να έχει HiFi σπίτι του;

Reaction score
8.819
μάλιστα απαντώ πολύ πιο ήπια απ ότι θα έπρεπε! , εδώ σήμερα κιόλας ειπώθηκε "ότι δεν ανεβάζω τις μετρήσεις μου γιατί έχει κάποιο λάκκο η μέτρηση μου και δε με συμφέρει"!!!,
Αυτά που μόλις διαβάσατε τα λέει άτομο που εδώ και 2 μήνες με αποκαλεί ψεύτη επειδή άκουσον άκουσον τόλμησα να ποσταρω την απόκριση των ηχείων που κατά την γνώμη του δεν μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα με το φοβερό επιχείρημα ότι είναι φθηνα.

Καταλαβαίνετε όλοι πιστεύω με τι προσωπικότητες έχουμε να κάνουμε. Μεγάλος χαιεντας και αυτός.

View attachment 171186 Δεν ξέρω αν η μέτρηση που ανέβασε ο ΝΚ ειναι αληθινή αλλά η φωτό είναι.Αντιπαρέρχομαι τους γραφικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που κάνει στο ξεκίνημα της παρουσίασης του και αναρωτιέμαι,αν κάποιος φουκαράς είχε ανεβάσει την ίδια φωτο αλλά με παθητικά ηχεία τι θα είχε ακούσει απ τους αυτοπιστοποιημένους κουρού.Αν ήταν και λίγο ακριβά θα γινόταν το έλα να δείς.
Εδώ βλέπουμε έναν άλλο χάϊεντά που δεν γνωρίζει αν η μέτρηση είναι αληθινή και πάει γεμάτος απελπισία να βρει την πρώτη φώτο που έβαλα ένα μήνα αφού μπήκα στο σπίτι και ακριβώς μόλις ξεπακεταρισα τα ηχεία για να βγάλει τον καημό του. Μεγάλος χαιεντας και αυτός. Παιδί διαμάντι
Πάνε μεγάλε εκείνες οι εποχές που όλοι μαζί σε κάτι στεναχωρημένα πάρτι εξυμνουσατε ο ένας το ηχοσυστημα του άλλου. Εδώ στο φόρουμ δεν έχει τέτοια.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Εξήγησέ το αυτό. Γιατί; Χάνει την γνώση που πιθανόν να έχει ή την ικανότητα να ακούει επειδή δεν θέλει να έχει HiFi σπίτι του;
πιο απλά δε γίνεται να στο πω!
ρωτάς να πάρεις τι γνώμη κάποιου ο οποίος δεν εμπιστεύεται ούτε τον εαυτό του για τις επιλογές του και δεν αγοράζει τίποτα για να ακούσει και θα πάρεις τη γνώμη του?
Θα πήγαινες ως γιατρός να σε χειρουργήσει ποτέ χειρούργος που δε πιάνει νυστέρι?
Θα πέταγε ποτέ ο @JOHN MARKOU με κυβερνήτη που δεν θα είχε ούτε μια ώρα πραγματικής πτήσης και θα κοιμόταν ήσυχος?

Είναι ακριβώς το ίδιο Δημήτρη, μη κοροιδευόμαστε!
Ποτέ δεν είχε γνώση λοιπόν για να τη χάσει!!..στη καλύτερη περίπτωση να είχε άποψη, ποτέ γνώση!!
Κανόνας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσων που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω,

Reaction score
831
Πάνε μεγάλε εκείνες οι εποχές που όλοι μαζί σε κάτι στεναχωρημένα πάρτι εξυμνουσατε ο ένας το ηχοσυστημα του άλλου. Εδώ στο φόρουμ δεν έχει τέτοια.
Διαβαζω τα ποστς σου και αναρωτιεμαι τι μπορει να εχει συμβει και εχεις τετοιο μενος προς τους χαιενταδες.
Πιστεψε με, μπορει μπροστα στον ιδιοκτητη του συστηματος να λεγοντουσαν κολακειες, την επομενη ομως επεφτε συνηθως πολυ θαψιμο!
Αυτα ειδα και δεν ξαναπατησα σε συγκεντρωση.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.184
πιο απλά δε γίνεται να στο πω!
ρωτάς να πάρεις τι γνώμη κάποιου ο οποίος δεν εμπιστεύεται ούτε τον εαυτό του για τις επιλογές του και δεν αγοράζει τίποτα για να ακούσει και θα πάρεις τη γνώμη του?
Θα πήγαινες ως γιατρός να σε χειρουργήσει ποτέ χειρούργος που δε πιάνει νυστέρι?
Θα πέταγε ποτέ ο @JOHN MARKOU με κυβερνήτη που δεν θα είχε ούτε μια ώρα πραγματικής πτήσης και θα κοιμόταν ήσυχος?

Είναι ακριβώς το ίδιο Δημήτρη, μη κοροιδευόμαστε!
Ποτέ δεν είχε γνώση λοιπόν για να τη χάσει!!..στη καλύτερη περίπτωση να είχε άποψη, ποτέ γνώση!!
Κανόνας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσων που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω,
Εμπιστεύεται τον εαυτό του, αλλά δεν θέλει να αγοράσει. Δεν θελει, δεν γουστάρει, του αρέσει μόνο το Live.
Τέλος πάντων, άστο, δεν συνεννοούμαστε.
Η γνώση δεν έρχεται ακούγοντας καλώδια Λέανδρε.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.630
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder