Ακουστές διαφορές σε καλώδια ρεύματος

Reaction score
4.586
Πιστεψε με, μπορει μπροστα στον ιδιοκτητη του συστηματος να λεγοντουσαν κολακειες, την επομενη ομως επεφτε συνηθως πολυ θαψιμο!
the day after ...

-Ρε μαλάκα, πως έπαιζε χθες το σύστημα του Γιώργου.
-Πες τα ρε μαλάκα, τι φόλα ήταν αυτή. Δεν ξέρω πως άντεξα όλο το βράδυ, ξεράθηκε ο λαιμός μου από τις μεσαίες του.
-Αμ το τίμπρο? Ρε μαλάκα το στενγουέη ακουγόταν σαν γιάμαχα ρε συ, έλεοc.
-Τα καμπανάκια τα άκουσες?
-Αμ δεν τα άκουσα, όλα στο ίδιο σημείο, ακούνητα. Στο δικό μου σύστημα πάνε πέρα δώθε, σου σκάνε από εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν ξαναπάω σπίτι του ρε συ, χαλάστηκα. Τρεις ώρες ντιάνα χρειάστηκα για να με πάρει ο ύπνος.
-Περιμένει όμως κάτι νέα καλώδια για αναβάθμιση, θα μαζευτούμε μόλις τα στρώσει.
-Α οκ τότε θα έρθω.

Reaction score
2.826
-Αμ δεν τα άκουσα, όλα στο ίδιο σημείο, ακούνητα. Στο δικό μου σύστημα πάνε πέρα δώθε, σου σκάνε από εκεί που δεν το περιμένεις.

Στην δικιά σου ηχογράφηση είχε πιάσει τον καμπανάκια κόψιμο και έτρεχε δεξιά αριστερά δεν έβρισκε την τουαλέτα 🤣

Reaction score
831
the day after ...

-Ρε μαλάκα, πως έπαιζε χθες το σύστημα του Γιώργου.
-Πες τα ρε μαλάκα, τι φόλα ήταν αυτή. Δεν ξέρω πως άντεξα όλο το βράδυ, ξεράθηκε ο λαιμός μου από τις μεσαίες του.
-Αμ το τίμπρο? Ρε μαλάκα το στενγουέη ακουγόταν σαν γιάμαχα ρε συ, έλεοc.
-Αμ δεν τα άκουσα, όλα στο ίδιο σημείο, ακούνητα. Στο δικό μου σύστημα πάνε πέρα δώθε, σου σκάνε από εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν ξαναπάω σπίτι του ρε συ, χαλάστηκα. Τρεις ώρες ντιάνα χρειάστηκα για να με πάρει ο ύπνος.
-Περιμένει όμως κάτι νέα καλώδια για αναβάθμιση, θα μαζευτούμε μόλις τα στρώσει.
-Α οκ τότε θα έρθω.
Οχι ακριβως, αλλα ως κειμενο ειναι διασκεδαστικο :)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Η γνώση δεν έρχεται ακούγοντας καλώδια Λέανδρε.
ούτε απορρίπτοντας τα καλώδια άνευ ακρόασης Δημήτρη, αυτό δείχνει υπεροψία και μόνο, όχι γνώση..
Σε όλα πρέπει να υπαρχει μέτρο και ανοιχτό μυαλό..:hi:

Reaction score
3.628
Ο @christos77 ας πούμε, αν δεν είχε σύστημα στο σπίτι του, δεν θα ήταν ικανός κριτής?
Οχι.Πολλα απο τα ακουστικα μειονεκτηματα ενος συστηματος τα αναγνωριζεις μετα απο επεξηγηση μεσω εμπειριας ακροασεων σε χωρο.

Δε συγκρινεται η ακροαση ζωντανης με την αναπαραγομενη.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Ο @christos77 ας πούμε, αν δεν είχε σύστημα στο σπίτι του, δεν θα ήταν ικανός κριτής?
στις πόσες επαναλήψεις το πιάνεις ρε συ Νίκο???
πόσες φορές θα χρειαστεί να το ξαναγράψω για να το εμπεδώσεις??
Κριτής μηχανημάτων μπορεί να είναι ένας χρήστης τους, όχι ένας μουσικός, μπορεί να σου πει ο μουσικός σε σχέση με το live πως ακούγεται, αλλά δε μπορεί να σου πει πχ, ποιό ηχείο ακούγεται καλύτερα στο χώρο σου αν δε ξέρει/ακούσει τα ηχεία που προσπαθεί να συγκρίνει!!
τόσο δύσκολο πια???

Reaction score
12.232
ούτε απορρίπτοντας τα καλώδια άνευ ακρόασης Δημήτρη, αυτό δείχνει υπεροψία και μόνο, όχι γνώση..
Σε όλα πρέπει να υπαρχει μέτρο και ανοιχτό μυαλό..:hi:
Οι περισσότεροι όμως έχουμε ακούσει καλώδια βρε Λεανδρε.
στις πόσες επαναλήψεις το πιάνεις ρε συ Νίκο???
πόσες φορές θα χρειαστεί να το ξαναγράψω για να το εμπεδώσεις??
Κριτής μηχανημάτων μπορεί να είναι ένας χρήστης τους, όχι ένας μουσικός, μπορεί να σου πει σε σχέση με το live πως ακούγεται, αλλά δε μπορεί να σου πει πχ, ποιό ηχείο ακούγεται καλύτερα στο χώρο σου αν δε ξέρει/ακούσει τα ηχεία που προσπαθεί να συγκρίνει!!
τόσο δύσκολο πια???
Διαφωνώ. Μπορεί να σου πει ποιο έρχεται πιο κοντά στον φυσικό ήχο,τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Οι περισσότεροι όμως έχουμε ακούσει καλώδια βρε Λεανδρε.
δεν έχεις ακούσει Νικόλα, πίστεψε με!
Εννοείται ότι και τα καλώδια που είχες δεν είναι ενδεικτικά για το τι μπορεί κάποιος να πάρει από αυτά!
Δεν έχεις ακούσει ούτε το 5% απ το τι μπορούν να σου δώσουν..μείνε στη ισοστάθμιση, άσε τα καλώδια για μας τους άσχετους!!
Επανηλλημένως έχω προτείνει blind test μεταξύ απλων καλωδίων και aftermarket, δέχομαι δε να θεωρηθεί ως αποτυχημένο το blind test αν δε τα βρω 18/20 φορές minimum.
δυστυχώς κανείς δεν έχει τα καρίδια να έρθει σε τέτοιο τεστ..

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.225
να σε χειρουργήσει ποτέ χειρούργος που δε πιάνει νυστέρι
Θα πέταγε ποτέ ο @JOHN MARKOU με κυβερνήτη που δεν θα είχε
Αυτά που γράφεις έχουν να κάνουν με την εφαρμογή. Θα ίσχυαν (και πάλι όχι απολύτως 100%) στην περίπτωση που ο μουσικόφιλος θα ισχυριζόταν ότι μπορεί να κατασκευάσει.

Εμπιστεύεται τον εαυτό του, αλλά δεν θέλει να αγοράσει. Δεν θελει, δεν γουστάρει, του αρέσει μόνο το Live.
Τέλος πάντων, άστο, δεν συνεννοούμαστε.
Ο Λέανδρος ισχυρίζεται ότι ένας φυσικός δεν μπορεί να διατυπώσει άποψη για π.χ. τα σχέδια ενός κτηρίου ούτε ένας βιολόγος για τη σύσταση ενός σκευάσματος.
Πλήρης άγνοια...

Reaction score
8.819
Διαβαζω τα ποστς σου και αναρωτιεμαι τι μπορει να εχει συμβει και εχεις τετοιο μενος προς τους χαιενταδες.
Πιστεψε με, μπορει μπροστα στον ιδιοκτητη του συστηματος να λεγοντουσαν κολακειες, την επομενη ομως επεφτε συνηθως πολυ θαψιμο!
Αυτα ειδα και δεν ξαναπατησα σε συγκεντρωση.
Δεν μπορώ να ξέρω τι λένε την επόμενη αλλά σίγουρα το θεωρώ πολύ πιθανό.

Δεν τους γουστάρω ρε φίλε μας χωρίζει άβυσσος ίσως φταίει που μεγάλωσα με μπλακ φλαγκ και μπιαφρα και και..... αλλά πες μου τι κοινό μπορώ να έχω με κάποιον που καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπαρνι μπροστά από το ηχοσυστημα του?
Άσε το άλλο, δες εδώ στο φόρουμ ποιοι ποσταρουν καινούργια θεματα για να ξεστραβωθουμε....... Μπράβο το βρήκες όλοι οι άλλοι εκτός από δαύτους.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Αυτά που γράφεις έχουν να κάνουν με την εφαρμογή. Θα ίσχυαν (και πάλι όχι απολύτως 100%) στην περίπτωση που ο μουσικόφιλος θα ισχυριζόταν ότι μπορεί να κατασκευάσει.

Ο Λέανδρος ισχυρίζεται ότι ένας φυσικός δεν μπορεί να διατυπώσει άποψη για π.χ. τα σχέδια ενός κτηρίου ούτε ένας βιολόγος για τη σύσταση ενός σκευάσματος.
Πλήρης άγνοια...
αχταρμας!!
δεν υπάρχει ελπίδα!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.225
δεν υπάρχει ελπίδα!
Για μένα υπάρχει
γιατι....
αχταρμας
έτσι είναι η πραγματικότητα και η πραγματική ζωή
πολύχρωμη, πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη
αν δεν μπορείς να καταλάβεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω

Reaction score
831
Δεν τους γουστάρω ρε φίλε μας χωρίζει άβυσσος
Βρε συ, κι εγω μπορει να μη γουσταρω καποιους, αλλα αναιτιες φραστικες επιθεσεις.....?
Καταλαβαινω απολυτα το να επιτεθεις σε καποιον που σου επιτεθηκε πρωτος, αλλα αν τσακωνομασταν με οποιον δεν ταιριαζουν οι αποψεις και τα γουστα μας θα ημασταν ζουγκλα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.184
ποιό ηχείο ακούγεται καλύτερα στο χώρο σου αν δε ξέρει/ακούσει τα ηχεία που προσπαθεί να συγκρίνει!!
Η ηλεκτροακουστική και η ακουστική χώρων είναι φυσικές επιστήμες. Διδάσκονται στα πανεπιστήμια.
Υπάρχουν και συγγράματα, τα οποία μπορείς να αγοράσεις και να μελετήσεις, ακόμα και αν δεν είσαι φοιτητής.

Επίσης στις φυσικές επιστήμες κατατάσσεται και η ανατομία και φυσιολογία της ακοής, αλλά και η ψυχοακουστική.

Ολα αυτά μπορείς να τα μελετήσεις, και να αποκτήσεις το τμήμα της γνώσης που σε ενδιαφέρει, να εμβαθύνεις σε οποιονδήποτε απο αυτούς τους τομείς. Αυτό είναι γνώση στις φυσικές επιστήμες.

Μετά, θα μπορείς να επανεκτιμήσεις και να επαναξιολογήσεις τις όποιες εμπειρίες σου.

Σκέτες εμπειρίες χωρίς θεωρητικό υπόβαθρο είναι παντελώς άχρηστες, όπως σε οποιαδήποτε θετική επιστήμη.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Για μένα υπάρχει
γιατι....

έτσι είναι η πραγματικότητα και η πραγματική ζωή
πολύχρωμη, πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη
αν δεν μπορείς να καταλάβεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω
ρε συ Σταύρο, πιο βαρύνουσα είναι ή γνώμη της χαρτορίχτρας για τέτοιες αγορές, παρά η γνώμη κάποιου.. influencer του χώρου που ακούει με τις ψείρες των 2€ απ το παζάρι μέσω youtube απ το κινητό του και σου εκφέρει με στόμφο τη κριτική του για τα plinius!!
έλεος δηλαδή!

Reaction score
2.287
Εδώ βλέπουμε έναν άλλο χάϊεντά που δεν γνωρίζει αν η μέτρηση είναι αληθινή και πάει γεμάτος απελπισία να βρει την πρώτη φώτο που έβαλα ένα μήνα αφού μπήκα στο σπίτι και ακριβώς μόλις ξεπακεταρισα τα ηχεία για να βγάλει τον καημό του. Μεγάλος χαιεντας και αυτός. Παιδί διαμάντι
Πάνε μεγάλε εκείνες οι εποχές που όλοι μαζί σε κάτι στεναχωρημένα πάρτι εξυμνουσατε ο ένας το ηχοσυστημα του άλλου. Εδώ στο φόρουμ δεν έχει τέτοια.
[/QUOTE]
Δεν ξέρω τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι σε θέση να με κρίνεις.Το ότι πήρες ηχεία που μπαίνουν στην μπρίζα;

Reaction score
8.819
Βρε συ, κι εγω μπορει να μη γουσταρω καποιους, αλλα αναιτιες φραστικες επιθεσεις.....?
Καταλαβαινω απολυτα το να επιτεθεις σε καποιον που σου επιτεθηκε πρωτος, αλλα αν τσακωνομασταν με οποιον δεν ταιριαζουν οι αποψεις και τα γουστα μας θα ημασταν ζουγκλα.
Εδώ συντελείται μια τεχνολογική επανάσταση την οποία θέλουν να καταπνιξουν οι τσαροι του χαιεντ:biggrin:
Δεν είμαστε όλοι ένα παρεακι.

Reaction score
12.232
δεν έχεις ακούσει Νικόλα, πίστεψε με!
Εννοείται ότι και τα καλώδια που είχες δεν είναι ενδεικτικά για το τι μπορεί κάποιος να πάρει από αυτά!
Δεν έχεις ακούσει ούτε το 5% απ το τι μπορούν να σου δώσουν..μείνε στη ισοστάθμιση, άσε τα καλώδια για μας τους άσχετους!!
Επανηλλημένως έχω προτείνει blind test μεταξύ απλων καλωδίων και aftermarket, δέχομαι δε να θεωρηθεί ως αποτυχημένο το blind test αν δε τα βρω 18/20 φορές minimum.
δυστυχώς κανείς δεν έχει τα καρίδια να έρθει σε τέτοιο τεστ..
Εγώ όμως σου αντιπροτείνα blind test με eq. Και αν καταλάβεις ποιό καλώδιο είναι ποιο, σφύρα μου κλέφτικα!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Εγώ όμως σου αντιπροτείνα blind test με eq. Και αν καταλάβεις ποιό καλώδιο είναι ποιο, σφύρα μου κλέφτικα!
ειλικρινά τώρα, πας καλά???
blid test με πλέον της μιας μεταβλητής τη φορά δεν είναι blindtest!!
Είναι τουρλουμπούκι!!
τι μου λες τώρα??
εναλλαγές eq με παράλληλη αλλαγή καλώδιών!!
μήπως να αλλάζαμε και ενισχυτικά παράλληλα???

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.630
Members
38.211