Δημητρης 777
Spendorious
- Reaction score
- 21.779
Όπως είπες, ας χαίρονται τις επιλογές τους, μια κωλομουσική είναι όλο το πανηγύρι, που μια χαρά την φχαριστιέται κανείς και από ραδιοφωνάκι, σιγά τα ωα.
Όπως είπες, ας χαίρονται τις επιλογές τους, μια κωλομουσική είναι όλο το πανηγύρι, που μια χαρά την φχαριστιέται κανείς και από ραδιοφωνάκι, σιγά τα ωα.
Το πιο σωστό πιστεύω είναι: η σωστά εφαρμοσμένη ισοστάθμιση βελτιώνει ένα ηχείο μέχρι εκεί που αυτό μπορεί (σε συγκεκριμένο χώρο). Το φτάνει στα όριά του, αυτός είναι και ο λόγος που είναι απαραίτητη.Δεν ισχύει όπως το γράφεις.
Πιο σωστά θα ήταν: η σωστά εφαρμοσμένη ισοστάθμιση μπορεί μερικώς να βελτιώσει ένα ηχείο, αλλά δεν κάνει και θαύματα.
Πρέπει να είναι πολύ συμπιεσμένο αυτό πάντως.ear, αν το εχεις ηδη, ή αν μπορεις να το βρεις, ακου το 23 track απο αυτο.
πραγματικα κατι τετοια θα ηθελα να τα ακουσω σε ενα σεταπ σαν το δικο σου!
HDtracks | You can hear the difference. Listen on the go in master studio quality.
HDtracks is a high-resolution music platform for music lovers to download their favorite tracks in master studio quality. Join us today for the ultimate listening experience!www.hdtracks.com
Το άκουσα σε 24/96 στο qobuz. Έχεις δίκιο, δε με εντυπωσίασε. Kαποια άλλα στην ιδια δειγματοληψία, παίζουν εμφανώς καλύτερα.Πρέπει να είναι πολύ συμπιεσμένο αυτό πάντως.
Οκ, πάμε και στη δική μου βερσιόν:Το πιο σωστό πιστεύω είναι: η σωστά εφαρμοσμένη ισοστάθμιση βελτιώνει ένα ηχείο μέχρι εκεί που αυτό μπορεί (σε συγκεκριμένο χώρο). Το φτάνει στα όριά του, αυτός είναι και ο λόγος που είναι απαραίτητη.
Όμως, είναι απαραίτητη και σημαντική.
Είναι μωρέ πιο εύκολο, πιο φτηνό και χωρίς ανάγκη να έχεις γνώσεις το παιχνιδι με τα καλώδια. Τα ξέρω, τα έχω περάσει κι εγώ.Μην επιμένεις ρε φίλε.
Αν επιλέξεις προσεκτικά τα καβλώδια , θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.
Αν είναι για το παιδάκι του.. πάσο!!Οκ, πάμε και στη δική μου βερσιόν:
1. Σε χάλια χώρους και με χάλια ηχεία, η ισοστθμιση είναι απαραίτητη, μπας και συμμαζέψει τίποτα χοντράδες και το κάνει υποφερτό.
2. Σε μέτριους χώρους και σε μέτρια ηχεία, η ισοστάθμιση είναι απαραίτητη για να μπορέσει να βγει το καλύτερο δυνατό από αυτά τα ηχεία σε αυτό το χώρο.
3. Σε τέλειο χώρο και με τέλεια ηχεία, είναι άκρως απαραίτητη μια τέλεια ισοστάθμιση, για να αγγίξεις την τελειότητα.
Όσο καλύτερο το ηχείο και όσο καλύτερος ο χώρος, τόσο πιο αναγκαία είναι η υψηλότερη δυνατή ποιότητα ισοστάθμισης, και αυτή θα προσφέρει όχι απλά το κερασάκι στην τούρτα, αλλά την ίδια την τούρτα.
Ειδάλλως, μένεις με το κερασάκι.
ΥΓ. Σε κάθε περίπτωση, σε κάθε κοστολογιο και σε κάθε επίπεδο ποιότητας, η ορθή χρήση της ισοστάθμισης είναι πάντα και χωρίς καμία εξαίρεση, επιθυμητή, και θα έχει σαφέστατη, αντικειμενική, μετρήσιμη και ακροάσιμη βελτίωση στο τελικο αποτέλεσμα.
Μου είναι εντελώς αδιανόητο να σκεφτώ οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε περίπτωση σεταπ, που δε θα επωφεληθεί σημαντικά με την ισοστάθμιση. Θέλει γνώσεις, θέλει τρόπο, θέλει λεφτά, θέλει πολλά, είναι δύσκολη, οκ, όλα δεκτά. Όμως, είναι απαραίτητη και σημαντική.
ΥΓ2. Έτσι για το φιλαράκι μας τον αστροναύτη, για το παιδί του ρε γαμώτι, για την τιμή των όπλων, για το κόστος από τις πανες:
Είναι αδιανόητη η σύγκριση του οφέλους της ισοστάθμισης με οποιαδήποτε καλώδια οπουδήποτε.
Η σωστά εφαρμοσμένη ισοστάθμιση σε οποιοδήποτε μα οποιοδήποτε σετάπ, θα προσφέρει κλάσεις ανώτερο αποτέλεσμα και τρομακτικά μεγαλύτερη πραγματική (μετρήσιμη, εύκολα αντιληπτή και φυσικά ακροάσιμη) βελτίωση, από οποιαδήποτε καβλώδια, οποιουδήποτε κοστολογίου, οποιασδήποτε κάλτσας και πάχους.
Κάθε σύγκριση του ενός με το άλλο, είναι λίαν επιεικώς ηλίθια.
Αστροναύτη μουυυυυυυυυυ, για το παιδάκι σου θα γίνω χαλί να με πατήσεις.
Πέρα από την πλάκα... ένα σοβαρό ερώτημα στους καλωδιάδες που λένε πως με προσεκτική επιλογή καλωδίων θα ...δούμε φως, είναι ακριβώς αυτό!Αν επιλέξεις προσεκτικά τα καβλώδια , θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.
θα αγοράζω και θα πουλάω μέχρι να κάτσει;;;
Είναι δεν είναι καλύτερη η ισοσταθμιση, το preview της με έχει κερδίσει. Όσο για τα subs, πάνε ακριβά τα πλέον του ενός genelec, αν και λόγω της ενδεχόμενης αγοράς τους μπήκα στη διαδικασία να τα ψάξω λίγο και με κερδισαν. Άσε δε που είναι αρκετά μεγάλα για τον τρέχοντα χώρο. Δεν έχω αποκλείσει όμως το ενδεχόμενο να πάρω το ένα το γνωστό.Οκ, πάμε και στη δική μου βερσιόν:
1. Σε χάλια χώρους και με χάλια ηχεία, η ισοστθμιση είναι απαραίτητη, μπας και συμμαζέψει τίποτα χοντράδες και το κάνει υποφερτό.
2. Σε μέτριους χώρους και σε μέτρια ηχεία, η ισοστάθμιση είναι απαραίτητη για να μπορέσει να βγει το καλύτερο δυνατό από αυτά τα ηχεία σε αυτό το χώρο.
3. Σε τέλειο χώρο και με τέλεια ηχεία, είναι άκρως απαραίτητη μια τέλεια ισοστάθμιση, για να αγγίξεις την τελειότητα.
Όσο καλύτερο το ηχείο και όσο καλύτερος ο χώρος, τόσο πιο αναγκαία είναι η υψηλότερη δυνατή ποιότητα ισοστάθμισης, και αυτή θα προσφέρει όχι απλά το κερασάκι στην τούρτα, αλλά την ίδια την τούρτα.
Ειδάλλως, μένεις με το κερασάκι.
ΥΓ. Σε κάθε περίπτωση, σε κάθε κοστολογιο και σε κάθε επίπεδο ποιότητας, η ορθή χρήση της ισοστάθμισης είναι πάντα και χωρίς καμία εξαίρεση, επιθυμητή, και θα έχει σαφέστατη, αντικειμενική, μετρήσιμη και ακροάσιμη βελτίωση στο τελικο αποτέλεσμα.
Μου είναι εντελώς αδιανόητο να σκεφτώ οποιαδήποτε μα οποιαδήποτε περίπτωση σεταπ, που δε θα επωφεληθεί σημαντικά με την ισοστάθμιση. Θέλει γνώσεις, θέλει τρόπο, θέλει λεφτά, θέλει πολλά, είναι δύσκολη, οκ, όλα δεκτά. Όμως, είναι απαραίτητη και σημαντική.
ΥΓ2. Έτσι για το φιλαράκι μας τον αστροναύτη, για το παιδί του ρε γαμώτι, για την τιμή των όπλων, για το κόστος από τις πανες:
Είναι αδιανόητη η σύγκριση του οφέλους της ισοστάθμισης με οποιαδήποτε καλώδια οπουδήποτε.
Η σωστά εφαρμοσμένη ισοστάθμιση σε οποιοδήποτε μα οποιοδήποτε σετάπ, θα προσφέρει κλάσεις ανώτερο αποτέλεσμα και τρομακτικά μεγαλύτερη πραγματική (μετρήσιμη, εύκολα αντιληπτή και φυσικά ακροάσιμη) βελτίωση, από οποιαδήποτε καβλώδια, οποιουδήποτε κοστολογίου, οποιασδήποτε κάλτσας και πάχους.
Κάθε σύγκριση του ενός με το άλλο, είναι λίαν επιεικώς ηλίθια.
Αστροναύτη μουυυυυυυυυυ, για το παιδάκι σου θα γίνω χαλί να με πατήσεις.
Δεν υπάρχουν "μεγάλα" σαμπ.είναι αρκετά μεγάλα για τον τρέχοντα χώρο
Και απο όλα όσα έγραψα, εσύ ασχολείσαι με το οικονομικό κομμάτι, ότι δηλαδή πουλάω για να αγοράσω άμεσα και μόνο με τα χρήματα που θα πάρω απο τις πωλήσεις. Σου διαφεύγει μια μικρή λεπτομέρεια: τα ks1016 που είναι τα τελευταία απο τα high end καλώδια που έχω στη κατοχή μου, απο τον Μάιο βρίσκονται στο κουτί τους. Κι όμως, είμαι πιο ενθουσιασμένος με την απόδοση του συστήματός μου απο ποτέ.
προσεχε...!!!Όσο για τα subs, πάνε ακριβά τα πλέον του ενός genelec, αν και λόγω της ενδεχόμενης αγοράς τους μπήκα στη διαδικασία να τα ψάξω λίγο και με κερδισαν. Άσε δε που είναι αρκετά μεγάλα για τον τρέχοντα χώρο. Δεν έχω αποκλείσει όμως το ενδεχόμενο να πάρω το ένα το γνωστό.
Για πες!προσεχε...!!!
προσεχε...!!!
Δε θα σ' αφήσουν να ησυχάσεις οι γιατροί άμα πάρεις μόνο ένα... Για 4 βάλε αγγελία το αυτοκίνητο από τώραΓια πες!