alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.946
Έλα ρε παιδιά. To 18S στο Νάκα έχει 1550€.
Δεν μπορώ να πω.Ποιός είναι?
Ουτε εγω. Η αληθεια ειναι οτι αποφευγω να γραψω πλεον σε θεματα που αφορουν καλωδια καθως πολλες φορες εχω πει οτι ειναι ο τελευταιος κρικος της αλυσιδας.Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι άλλο.
Στο θρεντ για πανυγιρτζιδες
Κόντεψα να πνίγω απ' τον καφέ....Έλα ρε παιδιά. To 18S στο Νάκα έχει 1550€.
Πες τώρα ότι κουβαλάει και σακουλάκι και τα μαζεύει. (fun mode για να μην έχουμε παρεξηγήσεις)@Khas Αν αναφέρεσαι σε μένα , κανένα παραλήρημα. Επίσης ο σκύλος πάει μόνος για κακάκια.
Ενω ο τίτλος θύματα...και άλλα χαριτωμένα ε?Το ΄χεις κάνει σωβρακολάστιχο...
Να διαβάζεις τους άλλους , που ακούν διαφορες σε όλα, αλλά δεν ξερουν αν ειναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο.Διαβαζω ομως πολλους που δεν ακουν διαφορες οχι μονο σε καλωδια, αλλα και σε ντακ, λυχνιες, αστρωτα-στρωμενα ηχεια-μηχανηματα, και απορω.
Το ξεχείλωσες σαν τον absenti.Ισως η ενεργη ισοσταθμιση να ειναι μαγικη και να μπορεις να ακους το ντακ ας πουμε των 300 ευρω να παιζει σαν αυτο των 6.000, δεν το ξερω.
Αυτή η βεβαιότητα σου βρε bhutia m...Λέανδρε,ο Jio επιδιώκοντας προφανώς την έκταση στο κάτω όριο πήγε να ταιριάξει μια άψογη κι εξελιγμένη γραμμή μεταφοράς όπως εκείνη κατασκευής PMC με μεγάλα bass reflex sub και σε διαρρύθμιση απέχουσα εκ της ιδανικής...
Δεν υπάρχουν υπερφυσικά φαινόμενα.Είμαι δε βέβαιος ότι οι εντυπώσεις σου προέκυψαν με ξέφραγες τις οπές ανάκλασης χαμηλών στις μονάδες sub...
Ta παράπονά σου στον ''νηματοθέτη''.Ενω ο τίτλος θύματα...και άλλα χαριτωμένα ε?
Σου το εξηγησαν 10 φορές!Τώρα, αν αυτό είναι δικαιολογία για το τι κάνει ένα σαμπ στην αναπαραγωγή του βιολιού είναι ένα θέμα προς διερεύνηση!
ενταξει, των 500 ευρω.Το ξεχείλωσες σαν τον absenti.
Με ...μπανάνα - μπανάνα σε πρώτο πλάνο...πώς ν'αποφευχθεί το like ;;;
Αλήθεια έχεις τέτοια αρκούδα στο σπίτι ?@a silverΕίπαμε ότι πάει μόνος του στο πίσω μέρος του οικοπέδου και τα αμολάει.
Δεν βάζει κα πλυντήριο.
Μην λέμε τρελαμάρες.
Δεν θα άφηνα καυκάσου έξω μόνο του χωρίς επιτήρηση. Τα εγκεφαλικά μόνο που προκαλεί το μέγεθός του φτάνουν.
Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης , η πλάκα είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Εεε τοτε προς τι η παρατήρηση? Ο συγκεκριμένος μπορεί να γραφή οτι θέλει? Ενω οι υπόλοιποι οχι ?νηματοθέτη