wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.599
Αναγνωρίζει τα ηχεία σου;
Είναι.Έλα μου ντε. Πως είναι δυνατόν; Δεν είναι!!!
........μαλλον καποιο προβλημα εχει το ηχειο και θελει το dirac του
Ολυμπιακός είναι , τι περίμενες?ο @loggeo ή Γιώργος είναι ένας εκπληκτικός ΚΥΡΙΟΣ
Φίλε Διονύση. Είμαι χαρούμενος που επιτέλους θα μπορέσεις να απολαύσεις αυτό που πλήρωσες κι ακόμα πιο χαρούμενος που σε γνώρισα, έστω και τηλεφωνικά.Επανέρχομαι μετά από αρκετό καιρό στο θέμα γιατί πω μια μικρή ιστορία. Πριν από πολλά ποστ σε αυτό το thread είχα κάνει κάποιες ερωτήσεις για ένα παράλληλο συστηματάκι που θέλω να στήσω στο γραφείο.
Η αρχική σκέψη ήταν για ένα ζευγάρι φθηνά ενεργά και ένα αξιοπρεπές usb dac. Υπήρχαν όμως αγγελία στο site τα KH 120 από τον φίλο @loggeo και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα 310 αποφάσισα να κάνω την υπέρβαση. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι πως αν ποτέ μετακομίσω σε χώρο που είναι πολυκάναλο- friendly θα τα χρησιμοποιήσω σαν surround χτίζοντας το σύστημα. Μέχρι τότε θα τα ευχαριστιέμαι σε χαμηλές εντάσεις στο γραφειάκι όταν δουλεύω ή όταν το σαλόνι είναι "πιασμένο".
Κλείνω λοιπόν με Γιώργο και μου τα στέλνει ο άνθρωπος στις συσκευασίες τους μάλιστα αφού τις είχε κρατήσει. Από αυτό το σημείο αρχίζουν οι "στραβές" που κράτησαν περίπου 3 μήνες! Αρχικά και εν μέσω Covid η γενική ταχυδρομική τα κάνει λίγο μαντάρα και ενώ μου έρχεται το ένα ηχείο, το άλλο μου λένε θα έρθει σε 10 μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό στον ίδιο αριθμό φορτωτικής αλλά το ξεπερνάμε. Συνδέω λοιπόν το ένα μου 120 στο πισάκι και άκουγα τις γλαφυρές ατελείωτες ώρες που ήμουν σε calls κατά την καραντίνα.
Μια μέρα πριν έρθει το έταιρο ηχείο και ενώ ακούω χαμηλά background music ακούγεται μια έκρηξη από το Neumann και αμέσως μετά ηψίσυχνος δυνατός ήχος!!! Το κλείνω όσο πιο γρήγορα μπορω. Φτου γαμώτ'... Από ρεύμα μου φάνηκε αδύνατο να ήταν γιατί το είχα στο ίδο πολύμπριζο με το πισί και άλλα πράγματα τα οποία ούτε που έδειξαν κάποια ένδειξη δυσλειτουργίας... Δοκιμάζω μετά από λίγα λεπτά να το ανοίξω. Ανάβει αλλά δεν παίζει... Φτου γαμώτ'... προσπαθώ να μυρίσω για καμμένο αλλά μετά θυμάμαι ότι δεν έχω όσφρηση (το αντίθετο του γκρενούιγ δηλαδή) ... Φτου γαμώτ' τρις!!!
Επικοινωνώ με τον Γιώργο, βρίσκει ο άνθρωπος το τιμολόγιο και ήταν εντός εγγύησης αλλά αγορασμένο από Αγγλία. Επικοινωνώ με Ζαπ, μου βγάζει ένα κουστούμι πιθανής επισκευής στον Νάκα που πλησίαζε ή και ξεπερνούσε την τιμή αγοράς... Επιπλέον είχε το ρίσκο πως αν το άνοιγε ο Νάκας θα χάναμε και την εγγύηση από την Αγγλία και μπορεί να ήταν μη επισκευάσιμο.
Σε συνεννόηση με τον Γιώργο αποφασίζω να το στείλω στο κατάστημα αγοράς. Το πακετάρω στην συσκευασία του- που καταλάθος είχα κρατήσει γιατί συνήθως τα ανακυκλώνω αυτά- και το στέλνω. Ο Γιώργος έχει αναλάβει την συνεννόηση με το κατάστημα για να "μη μπλέξουμε" με το ότι το είχε πουλήσει κτλ. Σε κάποια φάση και ενώ το tracking έλεγε ότι το έχουν παραλάβει εδώ και 1 εβδομάδα σε follow up που κάνει ο Γιώργος του απαντάνε ότι το ηχείο το έβγαλαν από την συσκευασία και κουδούνιζε εσωτερικά άρα είχε πέσει άρα είναι εκτός εγγύησης!!!!! Φτου γαμώτ'!!! Ψέμματα. Έβριζα πολύ χειρότερα γιατί ήμουν σίγουρος ότι δεν το έκανε όταν το έστειλα και είτε το είχαν πετάξει από τα μετέωρα στην μεταφορική και δεν άντεξε ούτε η εργοστασιακή συσκευασία είτε μας "κοροϊδευε" το κατάστημα.... Άντε να το αποδείξεις. Τρελή τσαντίλα.
Πέρασαν κάποιες μέρες που το σκεφτόμουν και είχα αρχίσει να καταλήγω πως δεν έχει νόημα να ξαναπληρώσω μεταφορικά να το φέρω πίσω από οικονομικής άποψης αλλά μου είχε σπάσει τα νεύρα η κατάσταση και είχα εκνευριστεί. Ο Γιώργος πρότεινε να το πληρώσει να το φέρει ο ίδιος και να το δώσει έναν γνωστό του τεχνικό μπας και φτιάχνεται κάπως. Μέχρι να αποφασίσουμε τι να κάνουμε χτυπάει πάλι το τηλέφωνο και είναι ο Γιώργος που με ενημερώνει πως τον πήραν πάλι από Αγγλία και του είπαν ότι μπέρδεψαν τα serial nos στις παραλαβές και ότι το δικό μας ηχείο είναι μια χαρά. Τι μια χαρά δηλαδή: χαλασμένο ήταν αλλά εντός εγγύσης κανονικά! .
Ε από εκεί και πέρα πήραν τα πράγματα το δρόμο τους, πήγε για service και στάλθηκε πίσω με εμένα να παραλαμβάνω σήμερα. Άρα έπειτα από 2,5 μήνες περίπου ακούω στέρεο KH 120 με αρκετά καλές εντυπώσεις (περισσότερα σε μελλοντικό post που θα τα στήσω όσο καλύτερα μπορώ και θα μετρήσω το in room).
Αυτό είναι το ιστορικό και τώρα έχοντας όλα τα γεγονότα μπροστά μας μπορώ να φτάσω στο ηθικό δίδαγμα που είναι και ο λόγος που μοιράστηκα την ιστορία.
Άσχετο με το πως φαίνεται, η ιστορία δεν έχει κανένα αρνητικό νόημα πέρα από κάποιες συνεχώμενες τυχαίες φάρσες. Δεν σας το διηγήθηκα για να γκρινιάξω. Αγοράζεις κάτι μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση από κάποιον άνθρωπο και 5 μέρες μετά κάνει έκρηξη.
Τυχαίνει... "Ήταν η ώρα του"... "Θέλημα θεού" θα έλεγε κάποιος.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο @loggeo ή Γιώργος είναι ένας εκπληκτικός ΚΥΡΙΟΣ που ουσιαστικά χωρίς να φέρει κάποια ευθύνη συμμερίστηκε την κατάσταση και έτρεξε πάρα πολύ να βοηθήσει όσο και όπου μπορούσε για να έχει η ιστορία ένα αίσιο τέλος. Βασικά προσφέρθηκε να κάνει πολύ περισσότερα από αυτά που του αναλογούσαν και με το "ζόρι" τον κράτησα εντός των ορίων γιατί είχα αρχίσει να νιώθω άσχημα!
Ευχαριστώ και δημόσια λοιπόν Γιώργο και χαίρομαι πάρα πολύ που γνωριστήκαμε μέσω αυτής της μικρής περιπέτειας.
ΥΓ. Στα άλλα νέα του μήνα: θυμάστε που μου είχαν στείλει λάθος πάνελ από την GIK? Τα έδωσα σε ένα φίλο και κάναμε και σε αυτόν ταβάνι με τα "λάθος" 244 που μου είχαν στείλει. Έρχεται η δεύτερη αποστολή με τα "σωστά"... τα ανοίγω... πάλι λάθος. ... Ήταν 5cm αντί για 244 (10cm)... Πίσω Γιάννη τα καράβια, μειλάκι, συγγνώμες άμεση αποστολή την ίδια μέρα. Με την τρίτη τα πέτυχαν και τα κρέμασα το ΣΚ που πέρασε. Τελικές μετρήσεις σαλονιού όποτε βρω χρόνο αλλά με το "αυτί" τελικά κάνουν περισσότερη δουλειά εκεί πίσω στο δωμάτιο από αυτό που περίμενα. Εγώ τα έβαλα κυρίως για αισθητικούς λόγους για να ταιριάξει το "φωτιστικό" με το σαλόνι αλλά μάλλον συνεισφέρουν αρκετά.
Τα 5άρια θα μπουν στο γραφείο τώρα μάλλον στον μπροστά τοίχο.
Long live GIK
Πήγα να γράψω ακριβώς το ίδιοΟλυμπιακός είναι , τι περίμενες?
Pics or it didn't happen.Τελικές μετρήσεις σαλονιού όποτε βρω χρόνο αλλά με το "αυτί" τελικά κάνουν περισσότερη δουλειά εκεί πίσω στο δωμάτιο από αυτό που περίμενα. Εγώ τα έβαλα κυρίως για αισθητικούς λόγους για να ταιριάξει το "φωτιστικό" με το σαλόνι αλλά μάλλον συνεισφέρουν αρκετά.
Τα 5άρια θα μπουν στο γραφείο τώρα μάλλον στον μπροστά τοίχο.
Long live GIK
Pics or it didn't happen.