Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.523
Ναι, αλλά παίζουν όλα Μόμπι;Όλα μουσική παίζουν......
"φλύαρος ενισχυτής, αγχωμένο μπάσο, σκοτεινό καλώδιο, αραχνοΰφαντες μεσαίες και ανεμικές υψηλές
Ε, ναι . . . αν θέλει να ακούει τα μισά όργανα, καθόλου το μπάσο, να μπερδεύει το φλάουτο με το βιολί στις πάνω οκτάβες και τα ντουέτα με τις χορωδίες γενικώς . . . μιά χαρά το απολαμβάνει.Αντε πάλι.
Τίποτα δεν "χαλάει" τη μουσική. Ούτε το τρατζιστοράκι των 5€. Μη σου πω ότι αυτός με τον "ήχο των 5€" το απολαμβάνει περισσότερο. . .
Δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά που λες. Για αυτό και το απολαμβάνει περισσότερο. Γιατί ενώ δεν ξέρει, ίσως και να μην θέλει, απολαμβάνει την ίδια απόδοση παντού. Από το σπίτι, το μπαλκόνι, το μπάνιο κλπ μέχρι τη δουλειά και την παραλία.Ε, ναι . . . αν θέλει να ακούει τα μισά όργανα, καθόλου το μπάσο, να μπερδεύει το φλάουτο με το βιολί στις πάνω οκτάβες και τα ντουέτα με τις χορωδίες γενικώς . . . μιά χαρά το απολαμβάνει.
Καμία Μουσική δεν καταστρέφεται.
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ν'άκουγα με τα defunc στην παραλία.Θεωρώ όμως ότι δεν ταιριάζουν όλα τα περιβάλλοντα με ακροάσεις.Στην παραλία και την εξοχή απολαμβάνουμε περισσότερο άλλα πράγματα,όπως και όταν οδηγούμε οφείλουμε να προσέχουμε άλλα πράγματα...Δεν τον ενδιαφέρουν όλα αυτά που λες. Για αυτό και το απολαμβάνει περισσότερο. Γιατί ενώ δεν ξέρει, ίσως και να μην θέλει, απολαμβάνει την ίδια απόδοση παντού. Από το σπίτι, το μπαλκόνι, το μπάνιο κλπ μέχρι τη δουλειά και την παραλία.
Βρες έναν εδώ μέσα από εμάς τους "καμένους" που μπορεί να το κάνει αυτό.
ΚΑΝΕΝΑΣ
Κάνεις μεγάλο λάθος και εκπέμπεις σε άλλη συχνότητα, οπότε καλημέρα.Αρκεί να είναι μόνος του. Αλλιώς το ούλτρα-κραπ-εντ χάι-φάι του, ντιστρόιζ εβρι μπόντι έλσε'ς μιούζικ.
Εννοείται, κι εγώ από το τρίτο τζιν τόνικ πετυχαίνω την ιδανική τάργκετ κερβ.Πάντως όσες ζεμπεκιές έχω ρίξει με Στράτο και Μητροπανο, τις έχω ρίξει με φτηνότερα από το δικό μου συστήματα και ομολογώ πως όλα τους ακούγονταν βελούδινα στα αυτιά μου!!!