diskohead
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.599
Εσυ ωραία τα εξηγείς, αλλά το δικό σου μπέρδεμα προηγείται χρονικά του δικού μουΜπερδεύτηκες. Γιατί;
Δεν τα εξηγώ ωραία;
Εσυ ωραία τα εξηγείς, αλλά το δικό σου μπέρδεμα προηγείται χρονικά του δικού μουΜπερδεύτηκες. Γιατί;
Δεν τα εξηγώ ωραία;
Γιατί τους καλλιτεχνάρες που χρυσοπληρώνουν οι κατασκευαστές για να τους τιουνάρουν τα μηχανήματα, δεν τους υπολήπτεσαι καθόλου. Να γιατί...Μπερδεύτηκες. Γιατί;
Δεν εχω κανένα μπέρδεμα. Σου μεταφέρω τι ισχύει. Δεν ειναι άποψη, είναι πραγματικότητα.Εσυ ωραία τα εξηγείς, αλλά το δικό σου μπέρδεμα προηγείται χρονικά του δικού μου
Όσο και αν κάποιες συσκευές αναπαραγωγής μπορεί να έχουν ρυθμιστεί από υπερβατικά ΄΄ώτα΄΄,δεν γίνεται να διατηρηθούν ατόφιες οι ΄΄ιδεώδεις΄΄ ρυθμίσεις ανεξαιρέτως σε οποιονδήποτε χώρο ακρόασης και υπό τυχαίες συνθήκες.Οι εταιρίες οφείλουν να εμπιστεύονται ανθρώπους με το ανάλογο αισθητήριο που να τιουναρουν τα μηχανήματα τους. Και το κάνουν σίγουρα. Έλεος πια. Κάνετε μόνιμα κάποιοι ότι δεν καταλαβαίνετε.
Και τέλος πάντων μην κάνετε επεμβάσεις με 42 σαμπ, room correction by the book, αφού είναι έτσι. Γιατί δεν βάζετε κι εσείς τον ενισχυτή σας με τα ηχεία που προτείνει ο κατασκευαστής και τέλος;
Αλίμονο να μην έχει έγκυρη γνώμη κάνεις άλλος, εκτός από 10 λάτρεις του ήχου εδώ στο avsite.
Διοτι πολλες φορες δεν μελετανε εξονυχιστικα το ταδε μοντελλο,οπως πχ τη ναυαρχιδα της καθε σειρας η διοτι δεν τελειοποιησαν-εκμεταλλευτηκαν στο επακρον το ηχειο αυτο ωστε να εχει λογο να πουληθει το καλυτερο κ.ο.κ.Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα αποτελέσματα της δουλειάς σας, έχω την εξής απορία: ένας σοβαρός κατασκευαστής σαν την Canton για ποιο λόγο αφήνει να βγει από το εργαστήριο ένα ηχείο με κροσόβερ που το "χαντακώνει"; Προφανώς ο μετρητικός εξοπλισμός υπάρχει, άρα το κούρεμα γίνεται αποκλειστικά για λόγους κόστους ή κάτι άλλο;
Επειδη δεν μπορει ακομα να καταλαβει το λαθος με τα 2 τουιτερ να παιζουν παραλληλα στα ηχεια του!εσύ τώρα τι τρώγεσαι για το τι θα κάνουν οι άλλοι με τα ηχεία τους?
Δηλαδή πως γίνεται αγαπητέ; το μετράνε στον πάγκο ότι δουλεύει και περιμένουν μετά αν πουλήσει να τους πούνε πως παίζει; Θυμάμαι ένα βίντεο που είχα δει με δύο Ιάπωνες να ακούν με προσοχή έναν ενισχυτή της Yamaha και να σημειώνουν τί δεν τους άρεσε για να το αλλάξουν.Γιατί τους καλλιτεχνάρες που χρυσοπληρώνουν οι κατασκευαστές για να τους τιουνάρουν τα μηχανήματα, δεν τους υπολήπτεσαι καθόλου. Να γιατί...
Άκαρδε, πσυχρέ τεχνοκράτη...
Δηλαδή πως γίνεται αγαπητέ; το μετράνε στον πάγκο ότι δουλεύει και περιμένουν μετά αν πουλήσει να τους πούνε πως παίζει; Θυμάμαι ένα βίντεο που είχα δει με δύο Ιάπωνες να ακούν με προσοχή έναν ενισχυτή της Yamaha και να σημειώνουν τί δεν τους άρεσε για να το αλλάξουν.
Πώς αλλιώς μπορεί να γίνει;;
Είπε ο μέγας GURU.Διοτι πολλες φορες δεν μελετανε εξονυχιστικα το ταδε μοντελλο,οπως πχ τη ναυαρχιδα της καθε σειρας η διοτι δεν τελειοποιησαν-εκμεταλλευτηκαν στο επακρον το ηχειο αυτο ωστε να εχει λογο να πουληθει το καλυτερο κ.ο.κ.
Επειδη δεν μπορει ακομα να καταλαβει το λαθος με τα 2 τουιτερ να παιζουν παραλληλα στα ηχεια του!
Πόσο χαίρομαι που έχω Bryston...
Και τη μηχανή του Βαλεντίνο έτσι την τιουνάρουν, με το αυτί.
Νομίζεις πως έγραψες κάτι σημαντικό;βρε τους αλητήριους της yamaha!!
Άκου εκεί να τιουνάρουν με τ'αυτί τα μηχανάκια τους!!
Ντροπή κύριοι!!
Απαράδεκτοι!
Απαπαπα!!
Ούτε ένα τόσο δα ντιρακάκι..
ούτε μια τρινοβιά..
τι άσχετοι ρε παιδίμ..