- Reaction score
- 4.586
Πω πω με πετσόκοψε ο χας.
Όχι γιατρέ μου!Νομίζεις πως έγραψες κάτι σημαντικό;
Δες ποιοι σου έβαλαν λάικ για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι
Μπράβο στη Yamaha που προσαρμόζεται στα σημεία των καιρών. Σε μια αγορά που άγεται και φέρεται από αλαφροΐσκιωτους ρηβιούερ, πώς αλλιώς να πουλήσουν οι άνθρωποι.Δηλαδή πως γίνεται αγαπητέ; το μετράνε στον πάγκο ότι δουλεύει και περιμένουν μετά αν πουλήσει να τους πούνε πως παίζει; Θυμάμαι ένα βίντεο που είχα δει με δύο Ιάπωνες να ακούν με προσοχή έναν ενισχυτή της Yamaha και να σημειώνουν τί δεν τους άρεσε για να το αλλάξουν.
Πώς αλλιώς μπορεί να γίνει;;
Ναι, ΟΚ, το βλέπω πού το πας, αλλά δεν θα μπω σε αυτή τη λογική. Θα πω μόνο ότι υπάρχουν λόγοι που ένας μουσικός επιλέγει ένα συγκεκριμένο όργανο, και οι λόγοι αυτοί είναι το playability και το ηχόχρωμά του. Σόρι, αλλά κάθε όργανο έχει δική του ηχητική υπογραφή (πόσο μάλλον ένα ηλεκτρικό όργανο, όπου οι μεταβλητές είναι πολλές) - διαφορετικά όλοι θα έπαιζαν με τους ίδιους μαγνήτες καρφωμένους σε ένα απλό καυσόξυλο. Επομένως, το επιχείρημά σου μάλλον ενισχύει το δικό μου.Κι αν αλλάξω τους πυκνωτές της λεσπολ? Κι αν αλλάξω και αυτούς της τελέ με άλλους σούπερ πυκνωτές, πάλι θα καταλαβαίνετε τις διαφορές?
Κεφάλααα, γιατί δεν μου έβαλες like μωρή;Για τον Κεφάλα λες;
Συμφωνώ σε ό,τι γράφεις εδώ. Στο ότι μπορεί κάποιος να καταλάβει από την ηχογράφηση τι κιθάρα χρησιμοποιεί ο μουσικός διαφώνησα. Μάλιστα με όσα έγραψες συμφώνησες κι εσύ μαζί μου. Το κάθε όργανο είναι διαφορετικό, ΔΕΝ μπορούμε να γνωρίζουμε τον ήχο του, μόνο ο μουσικός τον γνωρίζει.Ναι, ΟΚ, το βλέπω πού το πας, αλλά δεν θα μπω σε αυτή τη λογική. Θα πω μόνο ότι υπάρχουν λόγοι που ένας μουσικός επιλέγει ένα συγκεκριμένο όργανο, και οι λόγοι αυτοί είναι το playability και το ηχόχρωμά του. Σόρι, αλλά κάθε όργανο έχει δική του ηχητική υπογραφή (πόσο μάλλον ένα ηλεκτρικό όργανο, όπου οι μεταβλητές είναι πολλές) - διαφορετικά όλοι θα έπαιζαν με τους ίδιους μαγνήτες καρφωμένους σε ένα απλό καυσόξυλο. Επομένως, το επιχείρημά σου μάλλον ενισχύει το δικό μου.
Δηλαδή συγγνώμη τώρα! Ακόμη κι εσύ πιστεύεις πως αυτό το βίντεο είναι αληθινό και όχι μια σκηνοθετημένη ιστοριούλα;Προτού έχουμε...αποπληξίες ένθεν κακείθεν,επισημαίνεται ότι οι βελτιωτές δεν υπάγονται στη μαμά εταιρεία και ότι το δοκίμιο προς βελτίωση δεν ήταν κορυφαίο μοντέλο ολοκληρωμένου Yamaha,αλλά το τρίτο κατά σειράν στη γκάμα (AS-1100) ,το οποίο προσπαθούσαν να κάνουν να προσεγγίσει σε ήχο το σαφώς ανώτερο ως υλοποίηση AS-2100...
Είχαν τουλάχιστον επενδεδυμένες επιφάνειες στο χώρο ακρόασης με διαχυτικές διατάξεις τετραγωνικού υπολοίπου.
Μίλα με τα τρολάκια.Όχι γιατρέ μου!
Εσύ??
Έχεις δει καλά τα λαικ σου?
Καθαρά πρόμο, δεν είναι τόσο ανόητοι.Δηλαδή συγγνώμη τώρα! Ακόμη κι εσύ πιστεύεις πως αυτό το βίντεο είναι αληθινό και όχι μια σκηνοθετημένη ιστοριούλα;
επισημαίνεται ότι οι βελτιωτές δεν υπάγονται στη μαμά εταιρεία
Δεν χρειάζεται να πιστέψω οτιδήποτε πάνω σε ζητήματα που με αφήνουν αδιάφορο...Αυτές τις πίστες τις έχω ολοκληρώσει...Δηλαδή συγγνώμη τώρα! Ακόμη κι εσύ πιστεύεις πως αυτό το βίντεο είναι αληθινό και όχι μια σκηνοθετημένη ιστοριούλα;
Επομένως ημιθεε πιστεύεις ότι δεν είναι "γνήσιο" το βίντεο?Δηλαδή συγγνώμη τώρα! Ακόμη κι εσύ πιστεύεις πως αυτό το βίντεο είναι αληθινό και όχι μια σκηνοθετημένη ιστοριούλα;
Ναι, ΟΚ, το βλέπω πού το πας, αλλά δεν θα μπω σε αυτή τη λογική. Θα πω μόνο ότι υπάρχουν λόγοι που ένας μουσικός επιλέγει ένα συγκεκριμένο όργανο, και οι λόγοι αυτοί είναι το playability και το ηχόχρωμά του. Σόρι, αλλά κάθε όργανο έχει δική του ηχητική υπογραφή (πόσο μάλλον ένα ηλεκτρικό όργανο, όπου οι μεταβλητές είναι πολλές) - διαφορετικά όλοι θα έπαιζαν με τους ίδιους μαγνήτες καρφωμένους σε ένα απλό καυσόξυλο. Επομένως, το επιχείρημά σου μάλλον ενισχύει το δικό μου.
Και ο μπάφος γυρίζει, αλλά δεν τον πίνουμε όλοι.Επομένως ημιθεε πιστεύεις ότι δεν είναι "γνήσιο" το βίντεο?
Δηλαδή η Yamaha δε θα τους είχε λιώσει στις αγωγές αν ήταν " μουφα" το βίντεο και μάλιστα γυρισμένο επώνυμα από τον Ευρωπαίο αντιπρόσωπο!
...κι όμως η γη γυρίζει!
Δεν χρειάζεται να πιστέψω οτιδήποτε πάνω σε ζητήματα που με αφήνουν αδιάφορο...Αυτές τις πίστες τις έχω ολοκληρώσει...
έγινε μπέρδεμα με τον λογαριασμό του ΑβγδΕντωμεταξύ έχω σοβαρό πρόβλημα με τις διαφημίσεις που μου εμφανίζει το σάιτ. Μου έβγαζε "συνομίλησε με ώριμες κυρίες" οκ λέω. Μου έβγαζε "λύση για προστάτη και στυτική δυσλειτουργία" άντε λέω να το προσπεράσω. Μου έβγαζε "ανώδυνη μεγέθυνση μορίου" το κατάπια κι αυτό.
Ναι αλλά τις περάσατε;Δεν χρειάζεται να πιστέψω οτιδήποτε πάνω σε ζητήματα που με αφήνουν αδιάφορο...Αυτές τις πίστες τις έχω ολοκληρώσει...