Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Τις ολοκλήρωσε αλλά έμεινε στη μέση...Ναι αλλά τις περάσατε;
Σ έπιασα!
Παρακολουθείς το Heaven Audio στο fb.
Τις ολοκλήρωσε αλλά έμεινε στη μέση...Ναι αλλά τις περάσατε;
Σ έπιασα!
Αλήθεια εσείς με τί ακούτε σπίτι;
Το πιο σημαντικό που έχει γράψει ποτέ του είναι γράμμα στον Άη Βασίλη όταν ήταν μικρός...Νομίζεις πως έγραψες κάτι σημαντικό;
Γιατί ? ποιός σου είπε ότι δεν κάνουν voicing στα μηχανήματα οι σοβαρές εταιρίες?Πόσο χαίρομαι που έχω Bryston...
Δηλαδή, τιουνάρουν το μηχάνημα με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ αυτιά, στον ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ χώρο. Και γιατί να μην έρθουν να τιουνάρουν για τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ αυτιά, στον ΔΙΚΟ ΜΟΥ χώρο ρε φίλε;;; Εγώ θα τον πλήρωνα στη τελική, εγώ θα τον άκουγα, όχι αυτοί. Αστεία πράγματα. Κρίμα και είχα σε εκτίμηση τη Yamaha...
Το πιο σημαντικό που έχει γράψει ποτέ του είναι γράμμα στον Άη Βασίλη όταν ήταν μικρός...
Λες?άλλο voicing εφαρμόζουν για ευρώπη και άλλο για αμερική.
Δεν διαφωνώ. Αλλά είμαι υπέρ της άποψης πια ότι τα μηχανήματα πρέπει να μην έχουν voicing, να είναι (όσο πιο ) φλατ ( γίνεται ) και ο τελικός χρήστης να κάνει τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τα γούστα του.Γιατί ? ποιός σου είπε ότι δεν κάνουν voicing στα μηχανήματα οι σοβαρές εταιρίες?
Απλά το κάνουν πριν την παραγωγή. Αυτό εδω στο βίντεο μου φαίνεται λίγο ετεροχρονισμένο.
Οτι κάνουν όμως σίγουρα κάνουν.
Το ίδιο κάνουν και οι εταιρείες ηχείων. ΑΝ ΙΣΧΎΕΙ κάτι που έχω διαβάσει και δεν είναι ράδιο αρβύλα , άλλο voicing εφαρμόζουν για ευρώπη και άλλο για αμερική.
ειναι αυτο που λεμε...εγω ακουω καναδεζικο ηχο ;Γιατί ? ποιός σου είπε ότι δεν κάνουν voicing στα μηχανήματα οι σοβαρές εταιρίες?
Απλά το κάνουν πριν την παραγωγή. Αυτό εδω στο βίντεο μου φαίνεται λίγο ετεροχρονισμένο.
Οτι κάνουν όμως σίγουρα κάνουν.
Το ίδιο κάνουν και οι εταιρείες ηχείων. ΑΝ ΙΣΧΎΕΙ κάτι που έχω διαβάσει και δεν είναι ράδιο αρβύλα , άλλο voicing εφαρμόζουν για ευρώπη και άλλο για αμερική.
ειναι αυτο που λεμε...εγω ακουω καναδεζικο ηχο ;
εεεεεμ και εσυ.....λαθος δουλεια διαλεξες ερμεεεεεεε ,,στα ελεγα εγω δεν με ακουγεςΑν όμως αυτοί οι αμπλαούμπλες είναι μεγάλα κεφάλια της Yamaha, άααααααντε γεια!!!
Καλά μην φανταστείς τίποτα τρελλές διαφορές, μέρα με νύχτα ας πούμε.!Δεν διαφωνώ. Αλλά είμαι υπέρ της άποψης πια ότι τα μηχανήματα πρέπει να μην έχουν voicing, να είναι (όσο πιο ) φλατ ( γίνεται ) και ο τελικός χρήστης να κάνει τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τα γούστα του.
Αν όμως αυτοί οι αμπλαούμπλες είναι μεγάλα κεφάλια της Yamaha, άααααααντε γεια!!!
σαν τον χαρταετό ένα πράμαγιαυτο στον αερα.....δεν πιανεσαι ρε @ουστη
Μετά από αυτά είναι το καλόΕντωμεταξύ έχω σοβαρό πρόβλημα με τις διαφημίσεις που μου εμφανίζει το σάιτ. Μου έβγαζε "συνομίλησε με ώριμες κυρίες" οκ λέω. Μου έβγαζε "λύση για προστάτη και στυτική δυσλειτουργία" άντε λέω να το προσπεράσω. Μου έβγαζε "ανώδυνη μεγέθυνση μορίου" το κατάπια κι αυτό. Σήμερα όμως μου έβγαλε διαφήμιση "ελευθερίου μονόπετρα", μονόπετρα ρε φίλε? Αυτό πάει πολύ.
Α, να μια ερώτηση πολύ σημαντική, που συσχετίζεται άμεσα με τους "βελτιωτές" (μη χε) του γιαμι.Αλήθεια εσείς με τί ακούτε σπίτι;