- Reaction score
- 12.739
Αλλάζεις κι εσύ ηχεία Γιάννη?
για την ωρα μαλλον οχι, αλλα αν βρεθει η κατσει τιποτα καλο, και μπορω να το στηριξω οικονομικα, γιατι οχι?Αλλάζεις κι εσύ ηχεία Γιάννη?
Να κάτσεις τα αυγά σου, μια χαρά είσαι.για την ωρα μαλλον οχι, αλλα αν βρεθει η κατσει τιποτα καλο, και μπορω να το στηριξω οικονομικα, γιατι οχι?
μια ζωη την εχουμε...
τα παντα πωλουνται κι αγοραζονται αλλωστε, υπο προυποθεσεις!
Αχ, να, αυτά δε μπορώ.οτι θελω θα κανω, αφηστε με, ενοχλαω??
3/5δεν είναι μόνον το 1/4.
Δεν έχεις δίκιο.
Για πες μερικούς , να μάθουμε κι εμείς μη φάμε καμιά φόλα.
Δεν έχεις δίκιο.
Για πες μερικούς , να μάθουμε κι εμείς μη φάμε καμιά φόλα.
Δεν είναι τρολλ. Δεν θέλουν να τσιγκλίσουν και να φέρουν ανακατωσούρα. Τα πιστεύουν αυτά που γράφουν.
Απλώς, ενώ προ 30ετίας δεν είχαν δημόσιο βήμα και ήσαν στην αφάνεια, με τη γενίκευση της χρήσης του Internet απέκτησαν πολύ εύκολα δημόσιο βήμα, με μηδαμινό κόστος, οπότε η παραγωγή κειμένων έχει εκτοξευθεί. Ζούμε ιστορικά πρωτόγνωρο πληθωρισμό πληροφορίας. Κουτσοί στραβοί, όλοι μ' ένα πληκτρολόγιο στα χέρια.
Ο Niall Ferguson παρομοιάζει αυτήν την εξάπλωση με την έλευση της τυπογραφίας, προ 500 ετών, κι έχει δίκιο. Η μόνη διαφορά είναι στον οριζόντιο άξονα.
View attachment 175007
Zητα τη βοηθεια του κοινου,που μου εχετε και στυλ πρεζεμπορα στα μαγαζΑ!!Ξύπνα Κόγιαααααααα
Η ειρωνια ειναι η καλυτερη αμυνα απεναντι στην πραγματικοτητα.Μρε ηκαμε σας (μας) τα μουτρα κιμα !!!
εφτυχως και δεν ηπηρα το μαγνουμ - μονο ηπηρα το οντιοπαμπ - το εγγλεζικο τογνησιο το καλο ...
Περιμένετε να βρω το πηλήκιο κι έρχομαι να σας κανονίσω όλους!Ξύπνα Κόγιαααααααα
η πραγματικοτητα ειναι μια ψευδαισθηση που οφειλεται στην ελλειψη αλκοολΗ ειρωνια ειναι η καλυτερη αμυνα απεναντι στην πραγματικοτητα.
20 νοματαιοι τα βρισκεται μεταξυ σας,οταν σας λενε κλικα μετα μην θιγεστε!!
Έλα Χριστέ και Παναγιά, τι άλλο θα ακούσω για το στυλ μου, βαρατε καμπάνες χωριανοί σηκωθείτε επαναστατήστε, πάρτε Ναντ και πάμε να πάρουμε την Πόλη!εχετε και στυλ πρεζεμπορα στα μαγαζΑ!!
Σου δανείζω καπέλο σέξυ με εθνόσημο αναφοράς.Περιμένετε να βρω το πηλήκιο κι έρχομαι να σας κανονίσω όλους!
Αγαπημένη φράση.....γιατι οχι?
μια ζωη την εχουμε...
Δεν βρίσκει πια.Aραχτε λιγο στα κυβικα σας γιατι ο κοσμος δεν τρωει σανο πλεον.
Καλη η θεωρια,αλλα τον πρωτο λογο εχει το αυτι.
Αν και είμαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά εδώ μέσα είτε από μηχανήματα είτε από γνώσεις ή ακόμα και ποσταρισματα οφείλω να σου πω ότι η κακόγουστη λέξη που χρησιμοποίησες(πρεζεμπορας) είναι ικανή να σε κάνει να χάσεις την ευγενή σου καλοσύνη και την ποιότητα ζωής που μπορεί να σε διακατέχει.....Zητα τη βοηθεια του κοινου,που μου εχετε και στυλ πρεζεμπορα στα μαγαζΑ!!
Ναι αμέ γιατί όχι....Ποιος καλέ; Ο χόμο χαμπιλις;