- Reaction score
- 11.130
Σε έχει δασκαλέψει καλά ο φιλαράκος σου.
Πρόσφατα απέκτησα δορυφόρους και sub της περιβόητης genelec, για να τα συγκρίνω με τα b&w 801, τα οποία ακούω με την βοήθεια ενός sub. Πίστεψε με ότι η διαφορά υπέρ των ενεργών είναι.......μεγάλη.Όχι δεν το χωράει, δεν είμαι του πίστευε και μη ερεύνα
Φιλαράκι φαλακρός είσαι;Πρόσφατα απέκτησα δορυφόρους και sub της περιβόητης genelec, για να τα συγκρίνω με τα b&w 801, τα οποία ακούω με την βοήθεια ενός sub. Πίστεψε με ότι η διαφορά υπέρ των ενεργών είναι.......μεγάλη.
Είχα την τύχη να τα έχω και τα δύο σετ στο χώρο μου, οπότε η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη.
Προσωπικά ελπίζω να καταφέρω να στήσω πολυκαναλο με ενεργά .
Τα sub μην τα υποτιμάς. Εκεί βρίσκεται όλη η ενέργεια.
Ναι ρε γαμωτοΦιλαράκι φαλακρός είσαι;
Ποιά Genelec πήρες;
Ποιους δορυφόρους πήρες και υπερτερούν των 801;Πρόσφατα απέκτησα δορυφόρους και sub της περιβόητης genelec, για να τα συγκρίνω με τα b&w 801, τα οποία ακούω με την βοήθεια ενός sub. Πίστεψε με ότι η διαφορά υπέρ των ενεργών είναι.......μεγάλη.
Είχα την τύχη να τα έχω και τα δύο σετ στο χώρο μου, οπότε η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη.
Κυκλοφορούσαν στις αγγελίες τα 1032 και 2 sub 7070.Ποιους δορυφόρους πήρες και υπερτερούν των 801;
Έλα πες το όπως θα ήθελες. Πετάγομαι σαν την πορδή. Αυτό δεν ήθελες να πεις; Γιατί κρατήθηκες;Ρε μεγάλε εσυ τι πετάγεσαι και ειρωνεύεσαι παίξε στα 78cm τρίγωνο ακρόασης και άσε τις εξυπνάδες.
View attachment 175468
να στησεις, με 801 δεν μπορουσες και να ηθελες....Πρόσφατα απέκτησα δορυφόρους και sub της περιβόητης genelec, για να τα συγκρίνω με τα b&w 801, τα οποία ακούω με την βοήθεια ενός sub. Πίστεψε με ότι η διαφορά υπέρ των ενεργών είναι.......μεγάλη.
Τι έχεις δοκιμάσει, κανείς πλάκα, σε τι χώρο αφού είσαι περιορισμένος (χωρίς κακία αυτό).Έλα πες το όπως θα ήθελες. Πετάγομαι σαν την πορδή. Αυτό δεν ήθελες να πειςq Γιατί κρατήθηκες;
Ξέρεις γιατί πετάγομαι; Γιατί ΞΕΡΩ. Έχω διαβάσει. Έχω μελετήσει. Έχω κατανοήσει και έχω δοκιμάσει. Εσύ; Ξέρεις τη θεωρία για να καταλάβεις τί συμβαίνει στην πράξη;
Η φωτογραφία δικιά σου; Εσύ με τα ακουστικάκια σου;;
εσύ? ξέρεις πόσα καλώδια ρεύματος έχει πάει στο χημείο του κράτους?Εσύ; Ξέρεις τη θεωρία για να καταλάβεις τί συμβαίνει στην πράξη;
δεν βγάζω πόνο στα ποστς μου...εσύ σκούζεις λες και σε ξκλιάζει ο Ροκο ΣιφρέντιΜήπως σε τρώνε οι δικές ς?
από σπόντα....Ωπα , βλέπω ξέρεις και τον ροκο , παλιόπαιδο . Ε1 φαντάζομ;αι οι συστάσεις περιτές.!!
Νιαρ.!!