- Reaction score
- 138.343
Γίνεται.δε γίνεται να φταίει ο τελικός και να το παρουσιάζει μόνο στη μια περίπτωση κι όχι στην άλλη
Φαίνεται από τα σχεδιαγράμματα που ανέβηκαν.
Μπορώ να σου πω δεκάδες τρόπους που γίνεται.
Γίνεται.δε γίνεται να φταίει ο τελικός και να το παρουσιάζει μόνο στη μια περίπτωση κι όχι στην άλλη
κάνοντας τη μόνη λογική παραδοχή, δηλαδή το αν υπήρξε θέμα στο τελικό, θα εξακολουθούσε να υφίσταται σε κάθε εναλλαγή μεταξύ bryston & trinnov, τότε λογικά και μη αμφισβητίσιμα συνέβησαν τα παρακάτω:πως να καμουφλάρουν subs κροσαρισαμένα στα 80 ένα πρόβλημα που εκτείνεται μέχρι τα 400Hz ?
τι εννοείς?
δεν γίνεται ντοκ, δε γινεται, μη πας να μας τρελάνεις κιόλας, οκ...Γίνεται.
Για πες.Γίνεται.
Αυτό να το προσέξεις @jiovani75 , να αλλάξεις την συνδεσμολογία.Βλέποντας το σχεδιάγραμμα παρατηρώ κάτι άλλο... Γιατί χρησιμοποιείς έναν τελικό για τα woofer και τον άλλο για τα mid/tweeter, αντί να χρησιμοποιήσεις έναν τελικό ανά πλευρά? Το δεύτερο σενάριο συνήθως προτιμάται, τόσο για τη βέλτιστη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του τροφοδοτικού του κάθε ενισχυτή, όσο και για (sic) καλύτερο διαχωρισμό καναλιών.
Γιατί; Για να πείσω ποιον;Για πες.
ok.Γιατί; Για να πείσω ποιον;
Δε βλέπεις πιο πάνω το "έλεος δηλαδή";
Ξαναδές τα σχεδιαγράμματα. Το πρώτο δεν εμφανίζει θέμα, είναι χωρίς τρινοβ.
Δεν υπάρχει νόημα να ειπωθεί τίποτε.
Όταν σου μπει κάτι στο μυαλό είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει .....Μην ασχολείστε περαιτέρω.
Οταν λειτουργούν όλα, τα συμπεράσματα του ιδιοκτήτη καταγράφηκαν. https://www.avsite.gr/forum/threads/Παρουσίαση-συστήματος-jiovani75.170997/post-2627547
Τα επιβεβαιώνω και εγω, δεν υπήρχε σύγκριση, ήταν εξευτελιστικό.
Παρακάτω:
Δεν υπαρχει καμία αμφιβολία πως
Τα μόνα ασφαλή συμπεράσματα ειναι αυτα που αναφέρθηκαν οταν ολα λειτουργούσαν σωστά, και ηταν ρυθμισμένα σωστά.
- Εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα στον τελικό, μια δούλευε μια δεν δούλευε, δεν ξέρουμε πότε
- Έγινε ισοσταθμιση ενός μόνο σημείου, και remotely
που το είδες ότι προσπαθώ να μειώσω κάποιον?Εννοώ πως έχουν ήδη γραφτεί αρκετά στοιχεία που αν τα είχες διαβάσει και μπορούσες να συνδυάσεις στο μυαλό σου κάποια βασικά πράγματα δεν θα αναρωτιόσουν αυτά που αναρωτιέσαι .....
εσυ όμως συνεχίζεις ακόμα και τώρα να θες να μειώσεις τον Λέανδρο , κρίμα. Ξεκόλα.
είδες λοιπόν mod, ότι όταν κάτι πάει καλά δε κολώνω να το πω!sorry αλλά εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την δήλωση του καλεσμένου για υποδειγματική ενσωμάτωση subs-ηχείων με τέτοια κοιλιά
και από τα μικρολαθάκια και μικρορυθμίσεις καταλήξαμε στο ότι τον πήγαινε ασάλιωτο
και που την σβήνει? στα 150? 200? 400?2) ο trinnov ναι μεν κροσάρει στα 80 που λες, αλλά δε "σβήνει" εκεί η τόνωση των 10-15 db που έχουν τα σαμπς μέχρι το σημείο του κρος αλλά εξακολουθούν και τονώνουν ένα ακουστικό φάσμα χαμηλών τα σαμπς και πάνω απ αυτό, που ο bryston δεν θα είχε, όλο αυτό μαζί αν ίσχυε θα μπορούσε να ξεγελάσει το αυτί κατά την ακρόαση με τον trinnov, ενώ στην ακρόαση με τον bryston το πρόβλημα θα έκανε μπαμ!.
για πες μου εσύ..και που την σβήνει? στα 150? 200? 400?
εσύ έβγαλες το συμπέρασμα ότιγια πες μου εσύ..
και εγώ θα σου πω ?2) ο trinnov ναι μεν κροσάρει στα 80 που λες, αλλά δε "σβήνει" εκεί η τόνωση των 10-15 db που έχουν τα σαμπς μέχρι το σημείο του κρος αλλά εξακολουθούν και τονώνουν ένα ακουστικό φάσμα χαμηλών τα σαμπς και πάνω απ αυτό,
Δεν γίνεται να κροσσάρει στα 80 με 24db/oct και να σβήνει στα 400 ή στα 200 , από και κλείεται
απάντηση θέλω, Μάρκου ε?όπου και να σβήνει σου θυμίζω ότι ο μπράιστον έπαιζε χωρίς καμιά απολύτως βοήθεια στα χαμηλά!
δηλαδή ποιο απ τα δύο ..επιστημονικά, τεχνικά και λογικά θα είχε τη ¨μικρότερη τρύπα¨ και θα έπρεπε να ακούγεται πιο φυσικά απ τα δύο????????????