Καλώδια και θύματα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.630
ΑΡ τάση δικτύου, μέση ρεύμα που τραβάει ο εξοπλισμός , ΔΕ τάση εξόδου του σταθεροποιητή.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.500
μρε Γιαννη πρωτη φορα μετρησα 240 βολτ μεχρι τωρα 232 σταθερα, λογο καλοκαιριου;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.630
Ε! καλά δεν έγινε και τίποτα με τα 240.
Ετσι λίγο να σφίγγουν οι κ@λοι , σκέψου τι γίνεται σε μένα , όταν είδα 271. Μέχρι 273 έχω δεί αλλά δεν το φωτογράφησα.
Τώρα με τον χωροφύλακα , να κάτσεις φρόνιμος , για να μην φας καμιά κόκκινη κάρτα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.097
και τότε γιατί πλακωνόμαστε για τα καλώδια, αφού ο λαός ψήφισε?
Γιατί αντί να πάρουν σαμπ για να φτιάξει το μπάσο, παν να το βρουν στα καβλώδια ρε! Στα καβλώδια! Το μπάσο! Για όνομα..

Ανεπρόκοποι, παν να τη βγάλουν φτηνά.

Reaction score
30.453
Φτηνά, φτηνά, ξέρω τι σου λέω..

4 σαμπ της προκοπής; Θέλει λεφτά το πράμα.
Όχι ρε, μην τους χτυπάς εκεί που πονάνε τους καλωδιαδες!
Πες τους κουφαλογα, πες τους άσχετους, πες τους ακόμα και flat earthers!
Αλλά μην τους πεις φτηνιαρηδες, είναι μεγάλη η προσβολα!

Reaction score
15.466

C

chrispo

Guest
θα είχε ενδιαφέρον, να στήναμε 2 συστήματα ίσης αξίας..
το ένα θα το έστηνε το ΑΥΤΙ και η παρέα του.
το άλλο θα το έστηνε ένας καλωδιολάτρης, με τη δικιά του παρέα.
μετά θα λέγαμε στο λαό, ακούστε τα και τα δύο ξεχωριστά και εναλλάξ , με το ίδιο μουσικό πρόγραμμα.
Στο τέλος θα τους λέγαμε να επιλέξουν ποιό από τα δύο , θα θέλανε στο σπίτι τους.
Νομίζω θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον το αποτέλεσμα..:whistling:

Reaction score
4.780
μετά θα λέγαμε στο λαό, ακούστε τα και τα δύο ξεχωριστά και εναλλάξ , με το ίδιο μουσικό πρόγραμμα.
Στο τέλος θα τους λέγαμε να επιλέξουν ποιό από τα δύο , θα θέλανε στο σπίτι τους.
Φαντάζεστε να έβαζαν σε φροντισμένο χώρο οι hiendαδες εκτός τα καλώδια και 5-6 Σάμπ ;
Ε ρε γέλια ...

Reaction score
4.780
Επίσης θα ήθελα να δω στήσιμο με ενεργά και πολλαπλά Σάμπ χωρίς hiend μηχανήματα τύπου trinnov πως θα έπαιζαν ....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.097
Είναι γνωστό το αποτέλεσμα..

Είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένη η γνώση σε τέτοια ερωτήματα, με πληθώρα τυφλών δοκιμών σε ευρύτατο ακροατήριο..

Η επιστημονικά αποδεδειγμένη προτίμηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου, είναι τα γνωστά φυσιολογικά αποδεδειγμένα και μετρήσιμα πράγματα, τα γνωστά ταργκετ κερβ, όλα όσα έχουν μεθοδικά και επιστημονικά αποδειχθεί.

Αλλά όχι, ο άλλος έχει το μοναδικό αυτί που ξέρει να ξεχωρίσει την μη μετρήσιμη ποιότητα στο ρεντεκο και στο κάθε σκουπίδι λαμπατο, στα βιούμετρα και στα χρεπια κάθε λογής, περικυκλωμένα όλα με καβλώδια χοντρά και πλουμιστά, με λάβαρο τη μουσικώτητα και το Πρατ, και με επιχειρήματα του τύπου "εσείς ακούτε πιντιέφ, μόνο εμείς μουσική", άσε τον άλλο που του έστησε πιανίστας το στέρεο, μιλάμε για ψεκασμενη πραγματικότητα εδώ, οι φλατ-έρθερς είναι πρωτάρηδες μπροστά τους.. :lol:

Ατέλειωτη διασκέδαση ρε, κανένα άγχος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.632
Members
38.212
Νεότερο μέλος
Falco_1000