Marantz AV receivers

Reaction score
15.543
αν χρειαζεσαι τα 2 καναλια επιπλεον σε επεξεργασια και ενισχυτη.

.....o denon 6700 και ο marantz 8015 εχουν 13.2 καναλια και δεν καλυπτουν ολες τις μορφες ηχου, κανεις επιλογη στην διαμορφωση ηχειων απο πριν.....και μπορεις να εχεις μια απο τις δυο επιλογες.
7.2.6 dolby atmos και dts-x pro/imax με 7.2.4 auro3d
7.2.6 auro3d και dts-x pro/imax με 7.2.4 dolby atmos

ο denon 8500 και ο marantz 8805 εχουν 15.2 καναλια και καλυπτουν ολες τις μορφες ηχου 7.2.6 με αλλαγη στην διαμορφωση ηχειων(οποτε θες) ......και θα εχουν λογικα(τωρα δεν εχουν) και 9.2.6 dolby atmos και dts-x pro/imax με 7.2.4 auro3d .......hdmi 2.1 βαζεις οποτε θελεις σε αυτους.

σε παιρνει εσενα να καλυψεις ολες τις μορφες μια χαρα....
.....παρε και δωστου να καταλαβει...

Ειμαι βαθυτατα συγκινημενος απο το τελικο αποτελεσμα ακουστικα και με τους οικονομικους AV .
.....με τους 8500 και 8805 τα πραγματα τελειωνουν και ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα μετα...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.044
Ο gene τελευταίως μετά τον κορονοϊο που προσβλήθηκε , έχει αρχίσει να λέει χαζομάρες.
Εχει χάσει την σοβαρότητά του και την αξιοπιστία του. Δεν ξέρω τι του συμβαίνει του ανθρώπου αλλά δεν είναι ο ίδιος.

Reaction score
15.543
Ωραίος, έχει και καποιες μετρήσεις από. marantz... να δουμε τι άλλο θα δείξει από marantz και τι θα βγάλει αυτός.

Reaction score
3.901
Αν τα βάλεις συμμετρικά ανά 2 τα sub δε χρειάζεται ούτε minidsp
Eίναι στις 4 (ας πούμε) γωνίες του χώρου ακρόασης και όλα ειναι διαφορετικά!!!
Η ερώτηση μου αφορά περισσότερο την αξιοπιστία της συσκευής.
Τα μπροστινά είναι ενεργά και τα SR θάχουν έξτρα τελικό.

Το app το αγοράζεις απ ότι κατάλαβα για περισσότερη ευελιξία ρυθμίσεων μετά το αρχικό καλιμπράρισμα?

Last edited:

Reaction score
4.814
Αν τα βάλεις συμμετρικά ανά 2 τα sub δε χρειάζεται ούτε minidsp
Εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα απολύτως μα κανένα χώρο που να μετράει ακριβώς το ίδιο στα ίδια σημεία είτε συμμετρικά είτε ανάποδα είτε ότι θες σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου που θες .
Βέβαια εσύ ξέρεις παραπάνω από εμένα τι να σου πω εγώ το γατάκι μπροστά σου ....

Reaction score
7.868
Βέβαια εσύ ξέρεις παραπάνω από εμένα τι να σου πω εγώ το γατάκι μπροστά σου ....
Έχασα κάτι? Προς τι όλο αυτό? :idk:
Αν πχ το δωμάτιο είναι συμμετρικό και βάλεις το ένα μπρος αριστερά και το άλλο μπρος δεξιά σε ίδιες αποστάσεις με ένα Y στη μία έξοδο του 7013 δε θα έχεις κανένα θέμα. (Ίδια sub)
Εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα απολύτως μα κανένα χώρο που να μετράει ακριβώς το ίδιο στα ίδια σημεία είτε συμμετρικά είτε ανάποδα είτε ότι θες σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου που θες .
Έλα στο χώρο μου να δεις να μετράνε ακριβώς το ίδιο.

Reaction score
15.543
Tι λές για τον 7013 Κώστα?
5.4.4 με mini dsp HD
δεν χρειαζεται mini dsp....

θα ελεγα 5.4.5 αφου δεν πας σε 7 κατω.

και αν μπορεις να πας σε 7705 θαναι καλυτερα.

Το app το αγοράζεις απ ότι κατάλαβα για περισσότερη ευελιξία ρυθμίσεων μετά το αρχικό καλιμπράρισμα?
Διαφορετικα sub ειναι λαθος και δεν μαζευονται απο κανενα συστημα και κανεναν καλιμπρατορα ...
....ισως σε ζευγαρια να γινει κατι.

θελει ιδια sub (ειναι το καλυτερο) και ιδια αποσταση απο την θεση ακροασης με μικρη αποκιλση
......ανα 2 με ενα Υ τα μπροστα και τα πισω

Μπορεις να τα δοκιμασεις με το app ανα 1 sub και ανα 2 και βλεπεις...
Το app το παιρνεις και τα κανεις ολα απο εκει......κρος-καμπυλες -μεχρι που θελεις να κανει eq κ.λ.π.

......δεν χρειαζεται ουτε μετρησεις μετα, στα βγαζει ολα οπως πρεπει....αξιοπιστο.
ωραιο αποτελεσμα τζαμπα.....

οτι θες ρωτας.....

Last edited:

Reaction score
15.543
αααααα.....
......και μπορεις να δεις και ολες τις μετρησεις που εγιναν στις θεσεις που εβαλες το mic απο αυτο το προγραμμα...

λαθακι... :lolsign:
.....το 5.4.5 που ειπα δεν βγαινει....θα μεινεις με μια εξοδο sub, οποτε οπως το ειπες 5.4.4

Last edited:

Reaction score
4.814
Έχασα κάτι? Προς τι όλο αυτό? :idk:

Συγνώμη δεν ήθελα να ακουστεί τόσο επιθετικό
Έχεις δίκιο
Σου ζητάω συγνώμη και πάλι .

Αν πχ το δωμάτιο είναι συμμετρικό και βάλεις το ένα μπρος αριστερά και το άλλο μπρος δεξιά σε ίδιες αποστάσεις με ένα Y στη μία έξοδο του 7013 δε θα έχεις κανένα θέμα. (Ίδια sub)

Εάν βάλεις minidsp είμαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από ότι μόνο από τον μαραντζ .
Και ας έχεις ίδια Σάμπ .
Δεν υπάρχει περίπτωση να μαζέψει μόνο ο μαραντζ τα σαμπ μόνος του .

Έλα στο χώρο μου να δεις να μετράνε ακριβώς το ίδιο.
Νομίζω είσαι Σύρο εάν περάσω πότε πολύ ευχαρίστως .
Εντελώς φιλικά και συγνώμη και πάλι
Σου έχω γράψει και μέσα στο μύνημα διάβασε τά σε παρακαλώ

Reaction score
7.868
Νομίζω είσαι Σύρο εάν περάσω πότε πολύ ευχαρίστως .
ναι σχεδόν δίπλα είμαστε, δεκτή δεν υπάρχει θέμα ;)

έχω βρε συ μετρήσει κάθε σημείο του δωματίου, με τα sub να κοιτάνε σε διαφορετικές πλευρές, ότι μπορείς να φανταστείς.

αν γενικά υπάρχει συμμετρία στο δωμάτιο με ίδια sub και ίδιες αποστάσεις μετράνε 99% το ίδιο.

Νομίζω δεν έχεις δουλέψει marantz με το τελευταίο audyssey και το app, κάνει καλή δουλειά.

σαφώς και αν μπορείς να ελέγξεις εντελώς ανεξάρτητα 4 sub θα κάνεις καλύτερη δουλειά, αλλά δεν παύει να έχεις ένα σωστό avarage αποτέλεσμα και χωρίς το minidsp.

Reaction score
2.852

Την εφαρμογή την αγοράζεις γιατί μόνο από κει γίνεται σωστά ισοστάθμιση βλέποντας ακριβείς λεπτομέρειες για τον χώρο σου και τη διόρθωση, συν ότι μ αυτή μπορείς να επέμβεις στην καμπύλη, επιβάλλεται η αγορά της.

Reaction score
3.901
Την εφαρμογή την αγοράζεις γιατί μόνο από κει γίνεται σωστά ισοστάθμιση βλέποντας ακριβείς λεπτομέρειες για τον χώρο σου και τη διόρθωση, συν ότι μ αυτή μπορείς να επέμβεις στην καμπύλη, επιβάλλεται η αγορά της.
Πόσο κάνει?

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος