έλα ρε 'σύ, ο φίλος είναι του αποτελέσματος!!!δεν ντραπηκες να το γραψεις
....λινκ να βαζεις .
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
έλα ρε 'σύ, ο φίλος είναι του αποτελέσματος!!!δεν ντραπηκες να το γραψεις
....λινκ να βαζεις .
καλησπέρα, την οπτική σε τέτοια φορμά...την ξεχνάς, δεν υποστηρίζει, μόνο με hdmi μπορείς να ακούσεις atmos,dts x kai auroΚαλησπέρα σε όλους.
Είπα να γράψω εδώ μερικά πράγματα μιας και εσείς οι εμπειρότεροι μπορείτε να με διαφωτίσετε...
Αγόρασα πριν λίγο καιρό τον Marantz SR6013 και μου κάνει το εξής περίεργο: μόλις βάλω το ethernet σταματάει να λειτουργεί πλέον το wifi και μαζί με αυτό και η εφαρμογές του ενισχυτή ( AVR Remote και HEOS ).
Επίσης στο μενού του ενισχυτή η επιλογή για το wifi είναι grayed out, δεν μπορώ πλέον να την επιλέξω εκτός και αν αποσυνδέσω το καλώδιο.
Είχα παλιότερα έναν yamaha που δεν ήταν καν πολυκάναλος αλλά είχε ethernet και wifi και ενώ είχα το καλώδιο για καλύτερο και σταθερότερο σήμα έπαιζαν όλα κανονικά...
Ένα άλλο που ανακάλυψα σήμερα με λύπη είναι ότι ενώ τον συνδέω με οπτική με το pc μου και μπαίνω στο tidal που έχει πλέον dolby atmos μουσική τα βλέπει όλα στέρεο... κάτι που κάνει επίσης και από usb που όπως λέει στο εγχειρίδιο παίζει μόνο 2.0 στέρεο(!!!)
Να προσθέσω ότι ούτε από την εφαρμογή tidal μέσα στο μενού του ενισχυτή μπόρεσα να παίξω atmos καθώς μου βγάζει μήνυμα unable to stream content συνέχεια...
Το μόνο που κατάφερα να κάνω για να ακούσω πολυκάναλη μουσική είναι μέσω software στον υπολογιστή μου (JRiver) εφόσον του δήλωσα να κάνει output encoding σε dolby... με αυτόν τον τρόπο όμως κάνει όλα τα τραγούδια δλδ και τα δικάναλα, οπότε δεν ξέρω αν ακούω το σωστό αποτέλεσμα...
Αν κάποιος ξέρει πως γίνεται να ακούσω πολυκάναλη μουσική σε αυτόν τον (πολυκάναλο) ενισχυτή παρακαλώ να μου πει...
Συγνώμη αν κούρασα..
έχω τον 6011οκ θα το δοκιμάσω και άμεσα κιόλας...
αυτό με το ρούτερ το έκανα και επίσης με 2 διαφορετικά ρούτερ μήπως και είχα θέμα στο ένα αλλά τπτ.
Αυτό που θα βοηθουσε είναι αν έχει κάποιος ίδιο ή παρόμοιο ενισχυτή να δοκιμάσει αυτό που λέω, γτ αν το κάνει και σε άλλα μηχανήματα τότε δεν φταίει το δικό μου και να μην ψάχνομαι...
Σε ευχαριστώέχω τον 6011
δεν υποστηρίζει HEOS...
το βράδυ που θα πάω σπίτι θα δοκιμάσω το AVR Remote και θα σου πω
Το καλώδιο έρχεται από ένα απλό switch, το wifi από το ρούτερ κατευθείαν.Η σύνδεση με καλώδιο πάει πάνω στο router απευθείας η παρεμβάλλεται κάποια άλλη συσκευή;
η σύνδεση με WiFi γίνεται στον ίδιο ρουτερ Η παρεμβάλλεται access point;
Έβαλα HDMI και γιαυτό οι φωτογραφίες. το ένα θέμα το ξεπέρασα (νομίζω) άλλαξα καλώδιο ethernet και προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει κανονικά...δλδ ενώ έχω το καλώδιο λειτουργούν οι εφαρμογές.Στη σελίδα του manual http://manuals.marantz.com/SR6013/NA/EN/HJWMSYmbbwqzbn.php αναγραφή σύνδεση μέσω καλωδίου ή Μέσω ασύρματης ζεύξης, δεν γράφει ότι μπορούν να λειτουργούν και οι δυο συνδέσεις ταυτόχρονα.
Όσον αφορά τη σύνδεση που γράφει PCM, προφανώς έτσι έρχεται από τον υπολογιστή, άρα στη κάρτα ήχου θα είναι οποία ρύθμιση για την αλλαγή κωδικοποίησης. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα περάσει Dolby Atmos.
ΙΣΩΣ να περάσει εάν συνδεθεί, και εφοσον διαθέτει βέβαια ο υπολογιστής, μέσω καλωδίου HDMI
Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι έχω αυτές τις επιλογές, όταν επέλεξα την πρώτη φορά το Dolby Atmos μου άνοιξε το windows store για να κατεβάσω το dolby access... Το κατέβασα (ευτυχώς έχει δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών αλλιώς κοστίζει 14 ευρώ), το έτρεξα και μετά με άφησε να επιλέξω στην κάρτα ήχου το Dolby Atmos. Παρόλα αυτά συνεχίζουν τα ηχεία να παίζουν δικάναλα...το έλυσες βλέπω...μόλις σου έγραφα ότι δεν έχω πρόβλημα με το avr remote σε εθερνετ
στο εικονίδιο της κάρτας ήχου σου (στην μπάρα εργασιών δεξιά) αν κάνεις δεξί κλικ στο ηχειάκι δεν εμφανίζει στις επιλογές ====> ρύθμιση ηχείων====> στερεοφωνικό,5.1 , 7.1, Dolby atmos for home theater ?
πολύ καλή ερώτηση... αν μπορείς πες μου πως το βλέπω αυτό...Υπάρχουν δηλωμένα atmos ηχεία στο set up?
όταν πάιζει από το πισι και μέσω tidal μου βγάζει μόνο τρεις επιλογές, stereo, dolby audio, και multichannel stereo.Ενώ παίζει η μουσική σου πάτα στο κοντρόλ το πλήκτρο Music (χρωματιστό) και από το μενού που θα εμφανιστεί επέλεξε dolby η ότι άλλο θες..