- Reaction score
- 15.543
και με αλλαγες στην διαμορφωση ηχειων του dts-x pro
Tι λές για τον 7013 Κώστα?Ωραίος, έχει και καποιες μετρήσεις από. marantz... να δουμε τι άλλο θα δείξει από marantz και τι θα βγάλει αυτός.
Αν τα βάλεις συμμετρικά ανά 2 τα sub δε χρειάζεται ούτε minidspTι λές για τον 7013 Κώστα?
5.4.4 με mini dsp HD
Eίναι στις 4 (ας πούμε) γωνίες του χώρου ακρόασης και όλα ειναι διαφορετικά!!!Αν τα βάλεις συμμετρικά ανά 2 τα sub δε χρειάζεται ούτε minidsp
Εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα απολύτως μα κανένα χώρο που να μετράει ακριβώς το ίδιο στα ίδια σημεία είτε συμμετρικά είτε ανάποδα είτε ότι θες σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου που θες .Αν τα βάλεις συμμετρικά ανά 2 τα sub δε χρειάζεται ούτε minidsp
Έχασα κάτι? Προς τι όλο αυτό?Βέβαια εσύ ξέρεις παραπάνω από εμένα τι να σου πω εγώ το γατάκι μπροστά σου ....
Αν πχ το δωμάτιο είναι συμμετρικό και βάλεις το ένα μπρος αριστερά και το άλλο μπρος δεξιά σε ίδιες αποστάσεις με ένα Y στη μία έξοδο του 7013 δε θα έχεις κανένα θέμα. (Ίδια sub)Eίναι στις 4 (ας πούμε) γωνίες του χώρου ακρόασης και όλα ειναι διαφορετικά!!!
Έλα στο χώρο μου να δεις να μετράνε ακριβώς το ίδιο.Εγώ πάντως δεν ξέρω κανένα απολύτως μα κανένα χώρο που να μετράει ακριβώς το ίδιο στα ίδια σημεία είτε συμμετρικά είτε ανάποδα είτε ότι θες σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου που θες .
δεν χρειαζεται mini dsp....Tι λές για τον 7013 Κώστα?
5.4.4 με mini dsp HD
Διαφορετικα sub ειναι λαθος και δεν μαζευονται απο κανενα συστημα και κανεναν καλιμπρατορα ...Eίναι στις 4 (ας πούμε) γωνίες του χώρου ακρόασης και όλα ειναι διαφορετικά!!!
Η ερώτηση μου αφορά περισσότερο την αξιοπιστία της συσκευής.
Τα μπροστινά είναι ενεργά και τα SR θάχουν έξτρα τελικό.
Το app το αγοράζεις απ ότι κατάλαβα για περισσότερη ευελιξία ρυθμίσεων μετά το αρχικό καλιμπράρισμα?
Νομίζω είσαι Σύρο εάν περάσω πότε πολύ ευχαρίστως .Έχασα κάτι? Προς τι όλο αυτό?
Συγνώμη δεν ήθελα να ακουστεί τόσο επιθετικό
Έχεις δίκιο
Σου ζητάω συγνώμη και πάλι .
Αν πχ το δωμάτιο είναι συμμετρικό και βάλεις το ένα μπρος αριστερά και το άλλο μπρος δεξιά σε ίδιες αποστάσεις με ένα Y στη μία έξοδο του 7013 δε θα έχεις κανένα θέμα. (Ίδια sub)
Εάν βάλεις minidsp είμαι σίγουρος ότι θα έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από ότι μόνο από τον μαραντζ .
Και ας έχεις ίδια Σάμπ .
Δεν υπάρχει περίπτωση να μαζέψει μόνο ο μαραντζ τα σαμπ μόνος του .
Έλα στο χώρο μου να δεις να μετράνε ακριβώς το ίδιο.
ναι σχεδόν δίπλα είμαστε, δεκτή δεν υπάρχει θέμαΝομίζω είσαι Σύρο εάν περάσω πότε πολύ ευχαρίστως .
Την εφαρμογή την αγοράζεις γιατί μόνο από κει γίνεται σωστά ισοστάθμιση βλέποντας ακριβείς λεπτομέρειες για τον χώρο σου και τη διόρθωση, συν ότι μ αυτή μπορείς να επέμβεις στην καμπύλη, επιβάλλεται η αγορά της.Eίναι στις 4 (ας πούμε) γωνίες του χώρου ακρόασης και όλα ειναι διαφορετικά!!!
Η ερώτηση μου αφορά περισσότερο την αξιοπιστία της συσκευής.
Τα μπροστινά είναι ενεργά και τα SR θάχουν έξτρα τελικό.
Το app το αγοράζεις απ ότι κατάλαβα για περισσότερη ευελιξία ρυθμίσεων μετά το αρχικό καλιμπράρισμα?
Πόσο κάνει?Την εφαρμογή την αγοράζεις γιατί μόνο από κει γίνεται σωστά ισοστάθμιση βλέποντας ακριβείς λεπτομέρειες για τον χώρο σου και τη διόρθωση, συν ότι μ αυτή μπορείς να επέμβεις στην καμπύλη, επιβάλλεται η αγορά της.
20€Πόσο κάνει?