- Reaction score
- 79.999
Τα κατάφερα 666 να το αλλάξει πριν αλλάξει ο μήνας!
Στείλε μου τα 50€ όπως σου είπα.
κάτσε να δούμε τη λίστα γάμου του Άλφεε...
κατευθείαν να απλώσεις την χερούκλα....
Τα κατάφερα 666 να το αλλάξει πριν αλλάξει ο μήνας!
Στείλε μου τα 50€ όπως σου είπα.
Αυτά με το ανθρώπινο είδος, τη φύση και τα λοιπά "θεόσταλτα" δεν με αγγίζουν στο παραμικρό. Πολύ περιληπτικά θα σου πω ότι όλα είναι αστρόσκονη που κάνει κύκλους. Κάποια στιγμή, συνέπεσαν οι κατάλληλες συνθήκες στη Γη για να εξελιχθεί (και) ο άνθρωπος. Η ηλικία της Γης είναι 4,5 δις χρόνια και του ανθρώπου (homo sapiens) με εξελιγμένη εγκεφαλική λειτουργία περίπου 50.000 χρόνια. Πριν μόλις 100 χρόνια ήμασταν κάτω από 2 δις και σήμερα έχουμε ξεπεράσει τα 7.8 δις.@xfader δεν είναι επιχείρημα να μου δείχνεις ένα meme που την διακωμωδεί ως κλιματικό goblin που κάποιες φεμινίστριες θα το θεωρούσαν και ως ακραία φαλλοκρατικο.
Λες ότι οι ευαίσθητοι ήταν πάντα το πρώτο είδος που εξαφανιζόταν στην ιστορία όμως σε ποιους ευαίσθητους αναφέρεσαι δεν ήταν σαφές.
Ας αφήσουμε την Greta Thunberg κατά μέρους και ας κοιτάξουμε γύρω μας την καταστροφή που συντελείται στον πλανήτη, αυτό θα πρέπει να σταματήσει πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.
Και θα γίνει σίγουρα για να σωθεί το ανθρώπινο είδος αλλά και ότι υπάρχει στη γη, τα μέτρα θα τα πάρουν οι ίδιοι οι ηγέτες γιατί δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και όχι επειδή το λέει η Γκρέτα και ο κάθε οικολόγος/ περιβαλλοντολόγος/ κλιματολόγος κ.λ.π απλά αν υπάρχουν φωνές που ασκούν πίεση θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για την επιβολή ριζικών μέτρων.
Η αδιαφορία όμως από όλους μας είναι αρκετά "εκνευριστική", προτιμούμε να δείχνουμε πόσο καλοπερασάκηδες είμαστε και να μη βλέπουμε πιο πέρα από τη μύτη μας - τι φάγαμε σήμερα τι ήπιαμε σήμερα πόσα χρήματα έχουμε δώσει για να πάρουμε καταναλωτικά αγαθά και άλλα τέτοια πεζά και χαζά και μην επεκταθώ περισσότερο γιατί θα γίνω ιδιαίτερα αντιπαθής - κρίνουμε όμως αυστηρά μια δεκαεξάχρονη ενώ θα έπρεπε να την επευφημούμε για τη δράση της (μάλλον χλευάζουμε και όχι κρίνουμε απ' ότι έχω καταλάβει), τεσπα, πιθανόν οι μεγάλες ηλικίες να σκέφτονται διαφορετικά όμως οι νέοι σκέφτονται το μέλλον τους και των παιδιών τους και των παιδιών των παιδιών τους και ανησυχούν.
μόλις βγει σε φουσκωτή κούκλα θα σου παραγγείλω μία..Υ.Γ. Είναι και μπάζο η Γκρέτα, οπότε και να συμφωνούσα μαζί της θα την έβριζα.
φουλ για αυτοκτονία θες να το πας ε?...Τεσπα, άσε με να πάω να χαζέψω κανα στέρεο και να δω και τι γράφει ο Λέανδρος για τις καλωδιάρες γιατί αρκετά μιζεριάσαμε.
Πολύ Schwarzenegger βλέπεις!η σημερινή τεχνολογία σε όλους τους τομείς και υπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τον άνθρωπο (προς το παρόν μέχρι να πάρουν τον έλεγχο οι μηχανές)
εγώ τον καταλαβαίνω τον Άλφεε....Πολύ Schwarzenegger βλέπεις!
καταλαβαίνω πως το εννοείς αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ....(με εξαίρεση κάτι κακομοίρηδες του δημοσίου που είναι για να τους πετάς σαΐτες από την γαλαρία )
η εμπειρία μου λέει ,έχοντας αδελφό και κολλητό που ασχολούνται και με την εκπαίδευση, ότι το να τελειώσεις φυσικό απαιτεί ένα επίπεδο γνώσεων που σε ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής σου....σαν τον στρατό ένα πράμα
ακόμα και στην εποχή μου θυμάμαι τον φυσικό που μου έκανε φροντιστήριο και στο άσχετο τον ρωτούσα πιτσιρικάς πράματα για το audio....(έσκαγα μύτη με περιοδικά και φυλλάδια) και παρόλο που μου φώναζε να αφήσω τις μλκίες και να συγκεντρωθώ στο μάθημα πάντα μου είχε μια απάντηση που την θυμάμαι και τώρα
πχ το '98 το πως γράφει ένα minidisc με σόκαρε όταν μου μίλησε για οπτικομαγνητική εγγραφή
ή όταν μου εξηγούσε το πως λειτουργεί ο σερβομηχανισμός του velodyne
ή τι είναι ο ροζ θόρυβος στο μαραντζ eq που είχα
ή το πως λειτουργεί η plasma tv
χωρίς ο ίδιος να έχει ποτέ καμία σχέση με το σπορ*
*αν και τώρα που θυμάμαι στο σπίτι είχε ένα σετ technics με pro logic που τα surround τα είχε πάνω από τα main σαν upwards firing atmos....παίζει να ήταν χομσινεματζής που έτρωγε παντόφλα και αυτός
Οι πραγματικοι γιατροι στο εξωτερικο ειναι Βιολογοι με 2ο πτυχιο Ιατρικης. Απο αυτους ερχονται ολες οι μελετες αιχμης.
Ναι εχεις δικιο μαλλον πρεπει να αποσυρω το 2ο πτυχιο Ιατρικης. Μονο Βιολογοι. Και τωρα μαλιστα που περιμενω το εμβολιο κατα του ιου θα παω επισκεψη στον παθολογο μου να μου πει εαν το εχει ανακαλυψει ακομα γιατι ειχε φυγει για διακοπες στο εξοχικο του.
@tyler durdenΚαλα δεν υπαρχει κανενας φυσικος σε αυτο σαιτ
Ναι εχεις δικιο μαλλον πρεπει να αποσυρω το 2ο πτυχιο Ιατρικης. Μονο Βιολογοι. Και τωρα μαλιστα που περιμενω το εμβολιο κατα του ιου θα παω επισκεψη στον παθολογο μου να μου πει εαν το εχει ανακαλυψει ακομα γιατι ειχε φυγει για διακοπες στο εξοχικο του.
Χα χα ωραιο. Αστειευομουν φυσικα (οπως και ολα στο Υ.Γ.) αλλα μαλλον και εσυ. Σιγα μη κατσει να απαντησει ο ανθρωπος. Οι Φυσικοι ειναι σοβαροι ανθρωποι, οχι σαν εμενα τον καρ@γκιοζη που εχασα τη ψυχραιμια μου με αυτο που διαβασα. Ελπιζω να εχει πολλους το avsite και εαν δεν εχει να πληθυνουν. Ξανα αστειευομαι φυσικα. Που ειναι ο Decembered που νοιωθω οτι ειναι ο μονος που καταλαβαινει το χιουμορ μου και τον συμαπθω nα μου κανει ενα Like.
Αστειεύεσαι φυσικά..nα μου κανει ενα Like.
οχι φυσικα. Ετσι λιγο που ψυχανεμιστηκα χωρις να ξερω προσωπα και πραγματα τον θεωρω αδελφο πνευμα με χιουμορ. Γιατι ομως το λες ? Μηπως ειναι γιατρος και την πατησα ?Αστειεύεσαι φυσικά..
Συμφωνω εγω ειμαι με τον Roger Prenrose τον μαθηματικο του, που τον "αδειασε".
Χα χα ΤΡΟΜΕΡΟΣ εισαι ωραιος φιλε μου μονο και μονο με τα κομικ που εχει παρει το ματι μουι να ανεβαζεις. Καλα προλαβες τον manara νομιζα οτι μου ειπες οτι εισαι νεος, πλακα θα μου εκανε ε ?...τσουπ και ο ντοκτορ μαιμου.