Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Τα shl5 plusποια harbeth πηρες;
απορρω πως δεν σε έκραξαν ακόμα
Δεν ξερω ακομα ακριβως.σε τι αποστάσεις θα παίξεις φίλε μου;
θα βάλει σάμπs και dspιά ..ποια harbeth πηρες;
απορρω πως δεν σε έκραξαν ακόμα
....Αν λοιπόν τα dac δεν έχουν κάποιο resampling, upsampling κτλ τότε θα χρησιμοποιήσουν το master clock του dsp, άσχετα αν είναι ίδια ή διαφορετικά.
Λέω κάτι λάθος?
Εκει καταληξαμε. Το dac υιοθετει το sample rate και το ρολοι του σηματος εισοδου. Αρα η μονη διαφορα μεταξυ των δυο dac θα ειναι το latency.
Τα shl5 plus
Χμμ...Καλό είναι γενικώς να έχουμε προσχεδιάσει τη διαρρύθμιση στο setup πριν τις αγορές ιδίως των ηχείων...Δεν ξερω ακομα ακριβως.
Εχω και τα HS8 οπου φυσικα θα δοκιμαστει το shd. Ταυτοχρονα εχω και τα focal alpha 80 στην τηλεοραση αποπου μαλιστα θα ξεκινησω για λογους ευκολιας την μελετη του shd.Εάν δεν απατώμαι,εσύ είχες και τα Yamaha HS8...Πράγμα που σημαίνει ότι θα είχαν ενδιαφέρον οι εντυπώσεις σου ως προς τις επερχόμενες διαφοροποιήσεις στην απόδοση....
Όχι ιδανικό. Θα πηγαίνει όλο το σήμα και στους δορυφόρους.Μιας και ο προβληματισμος ηταν η πιθανη ελλιπης συνεργασια διαφορετικων dac αλλη μια λυση ειναι η εξης..
Συνδεση μονο ενος dac με το shd και εξοδος απο τις RCA του dac στον ενισχυτη και εξοδος απο τα xlr του dac στα subwoofer. Το sub θα παιρνει ολο το σημα και επανω του θα επιλεξουμε που θα κοψουμε. Και αφηνουμε το dirac να κανει ισοσταθμιση στην οποια θα γινει και αυτοματα "κροσαρισμα". Με αυτο επιτυγχανουμε να χρησιμοποιουμε το shd και με ενισχυτες που ειχαν εξοδο sub η preamp αλλα χωρις δυνατοτητα σωστου κρος και μαλιστα δοκιμαζοντας διαφορες συχνοτητες πανω στο sub και αφηνοντας το shd να τα φτιαξει ολα.
Πως σας φαινεται?
ΔενΑφού λέει ότι θα κόβει το dirac τους δορυφόρους?
Να περάσεις το σήμα των ηχείων απο το κρος του σαμπ;Ε τότε ας κάνει κροσσάρισμα από τα σαμπς και ας έχει το dirac μόνο για ισοστάθμιση.
Είναι (συνήθως) το χειρότερο δυνατό.Προς το παρόν. Γιατί δλδ , τι έχει το κροςς του σαμπ?
Δεν ξέρω περί ποιοτικών κατασκευαστικών χαρακτηριστικών των κρος για να σου απαντήσω λεπτομερειακώς.Γιατί? ένα απλό κόψιμο κάνει με 24 db/oct ή και 18.