Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ένα tweeter υπάρχει, αλλά έπρεπε να πέσει ψάξιμο σε μια αποθήκη για να βρεθεί.Να επανέλθω στο θέμα μου. Μήπως έχουμε καμιά απάντηση για μονάδα tweeter για το eros ?
Τέλεια!!Ένα tweeter υπάρχει, αλλά έπρεπε να πέσει ψάξιμο σε μια αποθήκη για να βρεθεί.
Έχεις προσωπικό μήνυμα.Τέλεια!!
Πως μπορώ να το έχω;
AUDIO SPECTRUM TLS- 3
-
AUDIO SPECTRUM TLS- 3 , ηχεία δαπέδου υψηλής πιστότητας με κρυστάλλινο ήχο . 2 x100 watt rms , σχεδίαση D'APPOLITO τριών δρόμων , τριών μεγαφώνων , με 2 x 8 '' woofer της seas , ενω για τις υψηλές , φοράει το περίφημο tweeter 25 af/dlg gold της seas , που φοράει και το μεγαλο μοντελο της εταιρίας Ερμής .
-
View attachment 180459
View attachment 180460
-
Μπορούν εύκολα να κατασκευαστούν καινούριες.Που μπορούν να βρεθούν σίτεσ ή προστατευτικά γιa αρτεμισ?
Φίλε Βασίλη Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε εσένα και σε όλο το φορουμ.Αξιζουν σαν ηχεία τα final edition?Έχω ένα ζευγάρι στην αποθήκη του θείου μου μάλλον ήταν. Το ένα το woofer μάλλον θέλει επισκευή αξίζει να γίνει refoam η να μην ασχοληθώ.Από το manual του 1999
Επειδη υπαρχει το manual του 99, οποιος θελει πληροφοριες για καποιο μοντελο εκεινης της χρονιας μου το λεει και το ανεβαζω, απλα επειδη το avsite επιτρεπει μονο μεχρι 5 φωτο ανα δημοσιευση, δεν μπορω να το ανεβασω ολο εδω.
Επισης θα ηθελα αν καποιος καλος φιλος εχει xanadu και θελει, θα ηθελα μια φωτο απο το crossover, εχω στην κατοχη μου ενα ζευγαρι s37 F.E. (final edition? ετσι τουλαχιστον μου ειπε καποιος) το οποιο φοραει τα ιδια μεγαφωνα(seas p21/rf και 25taf/dlg ) με το xanadu και η καμπινα του δεν φαινεται να ειναι 37 λιτρα, οπως ηταν σε ολα τα ολα s37 αλλα μικροτερη. Επειδη στο παρελθον ειχα s37, το τελευταιο μοντελο το F.E. δεν εχει σχεση στον ηχο με τα προηγουμενα, αρκετα καλυτερες μεσαιες και λιγοτερα μπασα και φυσικα θελει περισσοτερα watt για να παιξει καλα. Αναρωτιεμαι ποσο κοντα ειναι αυτο το ηχειο στο xanadu.
Χρόνια Πολλά και καλη χρόνιαΦίλε Βασίλη Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε εσένα και σε όλο το φορουμ.Αξιζουν σαν ηχεία τα final edition?Έχω ένα ζευγάρι στην αποθήκη του θείου μου μάλλον ήταν. Το ένα το woofer μάλλον θέλει επισκευή αξίζει να γίνει refoam η να μην ασχοληθώ.
-Φίλε Βασίλη Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε εσένα και σε όλο το φορουμ.Αξιζουν σαν ηχεία τα final edition?Έχω ένα ζευγάρι στην αποθήκη του θείου μου μάλλον ήταν. Το ένα το woofer μάλλον θέλει επισκευή αξίζει να γίνει refoam η να μην ασχοληθώ.
μη βάλεις χέρι....απ όσο βλέπω έχουν ''σκάσει'' τα λάστιχαΚαλησπέρα παιδιά έβγαλα τα final edition από την αποθήκη και τα συνδεσα για να τα ακούσω το ένα παίζει μια χαρά το άλλο έχει ένα τρίξιμο και ανακάλυψα ότι το woofer σε κάποια σημεία έχει ξεκολλήσει
View attachment 195305 View attachment 195306
Πρέπει να πάει σε μάστορα μπορώ να το κολλήσω μόνος μου?