Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Συζητηση γινεται πανω στο θεμα. Να δωσω ενα παραδειγμα ...πολλοι εχουν πια ενισχυτη με ενσωματωμενο καλο dac. Σχεδον ολοι αυτοι εχουν εξοδο sub η εστω preamp. Οποτε ενα shd τους ειναι ιδανικο αν το dac του ενισχυτη ειναι καλυτερο απο του minidsp. Το διλλημα λοιπον θα ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος ενσωνατωσης sub σε αυτη την περιπτωση.ποιος ο λόγος τόσων πολλών ντακ?!
βάλε 2 εξοδους απο το she να παει στον ενισχυτη σου και οι αλλες δυο στα σαμπ.
Η γνώση που έχω να συνεισφέρω είναι ότι όταν είχα τα svs sb ultra και έβαλα στο κρός τους τα ειτισια, άρχισαν να μου πέφτουν οι τρίχες της κεφαλής. Και επειδή δεν τις έχουμε πολλές για να τις χάνουμε, τα έβγαλα αμέσως. Αυτά. Επιστημονική γνώση.Δεν ξέρω περί ποιοτικών κατασκευαστικών χαρακτηριστικών των κρος για να σου απαντήσω λεπτομερειακώς.
Τα εχω διαβάσει στο παρελθόν και κράτησα μόνο το συμπέρασμα.
Αν θέλουν όσοι έχουν περισσότερη γνώση μπορούν να συνεισφέρουν.
Έχασες την μοναδική ευκαιρία να μπεις στο κλαμπ των φαλακρών.Η γνώση που έχω να συνεισφέρω είναι ότι όταν είχα τα svs sb ultra και έβαλα στο κρός τους τα ειτισια, άρχισαν να μου πέφτουν οι τρίχες της κεφαλής. Και επειδή δεν τις έχουμε πολλές για να τις χάνουμε, τα έβγαλα αμέσως. Αυτά. Επιστημονική γνώση.
Δεν μιλάμε για Νιούμαν και για Τζενελεκ. Εκεί θα ειχα περισσότερη εμπιστοσύνη.Ναι βρε παιδιά αλλά στα περισσότερα studio subs αυτός είναι ο "προτεινόμενος" τρόπος για ενσωμάτωση. Το cross του sub!
Α, βεβαίως.Ναι βρε παιδιά αλλά στα περισσότερα studio subs αυτός είναι ο "προτεινόμενος" τρόπος για ενσωμάτωση. Το cross του sub!
καλύτερος είναι εκεί που έχεις παραπάνω επιλογές. στο σεταπ που έχεις δλδ η καλύτερη ενσωμάτωση θα γίνει με το shd. oχι επειδη ειναι καλυερο ντακ απαραιτηταΣυζητηση γινεται πανω στο θεμα. Να δωσω ενα παραδειγμα ...πολλοι εχουν πια ενισχυτη με ενσωματωμενο καλο dac. Σχεδον ολοι αυτοι εχουν εξοδο sub η εστω preamp. Οποτε ενα shd τους ειναι ιδανικο αν το dac του ενισχυτη ειναι καλυτερο απο του minidsp. Το διλλημα λοιπον θα ειναι ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος ενσωνατωσης sub σε αυτη την περιπτωση.
Φτηνιάρικο.Ούτε τρία χιλιάρικα δεν κάνει...όταν είχα τα svs sb ultra
Αξίζει τελικά το RME ?Το RME το ηθελα παση θυσια ειχα λυσσαξει...