- Reaction score
- 58.621
Πού...τσάϊ τώρα με όλα αυτά τα σκηνικά που βι(δ)ώνουμε...Λευκό ψωμί μπαγκέτα , λίγο βούτυρο και πάνω μαύρο ή κόκκινο χαβιάρι, μαζί με τσάι .
Έτσι κάνουν οι Ρώσοι.
Πού...τσάϊ τώρα με όλα αυτά τα σκηνικά που βι(δ)ώνουμε...Λευκό ψωμί μπαγκέτα , λίγο βούτυρο και πάνω μαύρο ή κόκκινο χαβιάρι, μαζί με τσάι .
Έτσι κάνουν οι Ρώσοι.
Σωστά!Πού...τσάϊ τώρα με όλα αυτά τα σκηνικά που βι(δ)ώνουμε...
Κωστή, σε κάτι τέτοια είσαι λαλίστατοςΟ Tom έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, δεν έχω να πω κάτι εγώ;
Τσάι , τσάι παντού.Σωστά!
Αντί για τσάι, βάζεις μια σαμπάνια έως ένα μαλτ κι είσαι άρχοντας.
Άκου κει τσάι... Τι είμαστε, άρρωστοι;
Νόμιζα πάντως πως βότκα έβαζαν οι Ρώσοι. Έχει και μπελουγκα τσάι;
λάμπα ήθελες είπαμε?Πότε θα σε φάνε να ησυχάσουμε!
Αυτά δεν είναι σιδηρούν παραπέτασμα,αλλά...προπέτασμα.Σωστά!
Αντί για τσάι, βάζεις μια σαμπάνια έως ένα μαλτ κι είσαι άρχοντας.
Άκου κει τσάι... Τι είμαστε, άρρωστοι;
Νόμιζα πάντως πως βότκα έβαζαν οι Ρώσοι. Έχει και μπελουγκα τσάι;
ποια θέματα για πες μας?Μοιάζει, αλλά δεν είναι off topic.
"Τι είναι η μονοκαλλιέργεια;
Πολλοί αγρότες φυτεύουν μόνο μία καλλιέργεια – ένα μόνο είδος καλλιεργήσιμου φυτού – σε μια συγκεκριμένη γεωργική έκταση χρόνο με το χρόνο (για μεγάλο χρονικό διάστημα). Πιστεύεται ότι είναι ένας πιο επικερδής τρόπος για την εκμετάλλευση της καλλιέργειας. Όταν ένας καλλιεργητής αναπτύσσεται μόνο σε ένα είδος καλλιέργειας, μπορεί να ειδικεύεται σε αυτή την καλλιέργεια και να αγοράζει τα εργαλεία και τα μηχανήματα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση αυτής μόνο της καλλιέργειας.
.........
Η φύτευση μονοκαλλιεργειών μπορεί να φανεί μια εύκολη μέθοδος καλλιέργειας και κηπουρικής αλλά στην πραγματικότητα, οι δυσμενείς επιδράσεις της μονοκαλλιέργειας μπορούν να οδηγήσουν σε πολλά θέματα."
https://www.votanistas.com/
Τα...μονοθέματα.Τί απέγινε ο ακριβός μας daharis και δεν καταλαβαίνει;;;ποια θέματα για πες μας?
Γλόμπο θα λες, γλόμπο!λάμπα ήθελες είπαμε?
Ποια σιωπή μου βρε;Κωστή, σε κάτι τέτοια είσαι λαλίστατος
θα μπορούσες πιο απλά να γράψεις η σιωπή μου προς απάντησή σου
στα συγκεκριμένα που ανέβασα αναφέρομαι ΚωστήΠοια σιωπή μου βρε;
Δεν έχεις διαβάσει τι γράφω για τον jio;
Πάλι τα ίδια να πω;
Βγαλτηνα την τιμημένη...Τη μάσκα τη βγάζω ή την κρατάω;
Στο πχιό;πως ακουγονται στο μυαλο μας
Για να βγουν συμπεράσματα ο Τζιο θα πρέπει:και πλέον με αυτή την ''αστάθεια'' που παρατήρησα έχω πολλές αμφιβολίες
Μία χαρά τα λέει..στα συγκεκριμένα που ανέβασα αναφέρομαι Κωστή
τον Τομ μόνο ο Τζιοβάνι τον άκουσε.....και πλέον με αυτή την ''αστάθεια'' που παρατήρησα έχω πολλές αμφιβολίες.... στο φινάλε δεν μας πέφτει και λόγος...μέχρι του σημείου που ονοματίζει μέλη
στα υπόλοιπα όμως που αναφέρεται σε εντυπώσεις χώρου διασταυρωμένες με μετρήσεις πέρυσι vs σήμερα δεν άκουσα σχόλιο
... εγω ακουω με κρανος για να αυξησω τη τοιχωματικια μαζα του κρανιου μου παντως...Στο απόλυτο κενό.
Τα γράφουν και οι κλασικοί τους, Ντοστογιέφσκι, Τολστόι κ.λ.π.Τσάι , τσάι παντού.
Πρωί τσάι, βράδυ τσάι, μετά το φαγητό τσάι.
Έτσι.Για να βγουν συμπεράσματα ο Τζιο θα πρέπει:
- Να έχει καταλάβει
- Να έχει καταλάβει
- Να φοράει μάσκα