alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.984
Ήρθε η ώρα για ένα log out.
To login ήταν πριν χρόνια.
To login ήταν πριν χρόνια.
Απλόχερα έτσι και τρέξει αίμα...χαίρομαι...50 ευρώ
fun fact: μέχρι και ο Amir, που ξέρω ότι πολλοί διαβάζουμε εδώ μέσα, έχει αρχίσει να παραθέτει listening impressions μετά τις μετρήσεις. Κατά τα άλλα, αντιλαμβάνομαι πλήρως τη χρησιμότητα των μετρητικών οργάνων, αλλά όσο καλά και να μετράει κάτι, αν αυτό που ακούω δεν μου αρέσει, δεν θα καταπιέσω τον εαυτό μου και την τσέπη μου με μία αγορά που όσο ορθολογική και να είναι βάσει μετρήσεων, δεν θα μου κάνει κέφι να καίω ρεύμα για να τη χαρώ.το έχουμε αναλύσει σε παλαιότερα νήματα
η ανθρώπινη φυσιολογία δεν μας επιτρέπει να κάνουμε πολλά...γι αυτό τον λόγο η επιστήμη δημιούργησε μετρητικά όργανα
με την ίδια λογική και το κύτταρο δεν μπορούμε να το δούμε με γυμνά μάτια....
άρα κακώς έχουμε μικροσκόπια να μας τα δείχνουν...λένε ψέματα
Άχρηστα για ρύθμιση. Χρήσιμα για να ακούμε. Απορώ πώς τα μπλέκεις.Κι εγώ που νόμιζα ότι για να αναπαραχθεί κάτι, πρώτα πρέπει να παραχθεί.
Κολλάει σε αυτούς που λένε ότι τα αυτιά είναι άχρηστα. Τόσο άχρηστα, μάλιστα, που τα υιοθετούν και για nickname
νομίζεις ότι οι κατασκευαστές ηχείων ( και όχι μόνο), ανά ΟΛΟ τον κόσμο ασπάζονται τα παραπάνω?Άχρηστα για ρύθμιση. Χρήσιμα για να ακούμε. Απορώ πώς τα μπλέκεις.
Συγγνώμη κιόλας που δεν ανέτρεξα 50.000 ποστ πίσω, για να τσεκάρω ότι προέρχεται από τον τάδε ή τον δείνα προενισχυτή ή δεν ξέρω τι άλλο.Άχρηστα για ρύθμιση. Χρήσιμα για να ακούμε. Απορώ πώς τα μπλέκεις.
Επίσης το EAR στο nickname δεν προέρχεται από το αυτί... Αλλά ψιλά γράμματα...
Όντως.το EAR στο nickname δεν προέρχεται από το αυτί..
Νο.2.Η γνωστή καμπύλη της Harman όπως και η αρχαιότερη της Bruel&Kjaer μπορούν ν'ακούγονται πολύ ελκυστικές κι εθιστικές,αυτό έχει θεμελιωθεί στην πράξη από μελέτες και πειραματικά δεδομένα που μας ξεπερνούν ως χρήστες
Νο.3.Είναι προτιμότερο να λέμε πόσο πολύ μπορεί να έχουμε αστοχήσει ή πόσο δεν μας ταιριάζει κάτι,παρά να προσπαθούσαμε να υπονομεύσουμε την ισχύ των δεδομένων.
Ακούτε χαριτωμένες μου υπάρξεις;Τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται χάρη στην ενημερότητα που έχει ο γράφων ως προς αντικειμενικά και ατράνταχτα δεδομένα.Αυτά είναι που δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές και όχι οι ακροαματικές χαριτωμενιές...
Μερικοί ναι μερικοί όχι. Αλλά αυτοί τουλάχιστον:νομίζεις ότι οι κατασκευαστές ηχείων ( και όχι μόνο), ανά ΟΛΟ τον κόσμο ασπάζονται τα παραπάνω?
εξήγησε μας το μπέρδεμα σε αυτά που λέειΕίσαι πολύ μπερδεμένος ...(όχι από εγωισμό όμως, όπως κάποιοι άλλοι).
Κι εγώ που νόμιζα ότι για να αναπαραχθεί κάτι, πρώτα πρέπει να παραχθεί.
Κολλάει σε αυτούς που λένε ότι τα αυτιά είναι άχρηστα. Τόσο άχρηστα, μάλιστα, που τα υιοθετούν και για nickname
Η επίμαχη φράση είναι χαριτωμένη ως αφορισμός,αλλά παραβλέπει τα πλήθη ατόμων που μπορούν και ανααπαράγονται χωρίς τα ίδια να έχουν την παραμικρή...παραγωγική έγκλιση στα λόγια και τα έργα τους...εξήγησε μας το μπέρδεμα σε αυτά που λέει
......οριστική , υποτακτική ή προστακτική ...(bhutia , διάλεξε και πάρε... και Ελληνικά pls)..παραγωγική έγκλιση στα λόγια και τα έργα τους...
Σχωρεμένος.Συγγνώμη κιόλας που δεν ανέτρεξα 50.000 ποστ πίσω, για να τσεκάρω ότι προέρχεται από τον τάδε ή τον δείνα προενισχυτή ή δεν ξέρω τι άλλο.
Ευκτική...να μάθαινες κάποτε και τον μεταφορικό τρόπο έκφρασης.........οριστική , υποτακτική ή προστακτική ...(bhutia , διάλεξε και πάρε... και Ελληνικά pls)
Πώς να βαρεθούμε χωρίς πρώτα να...βρεθούμε ;;;Δεν βαρεθήκατε ακόμα?
Αυτη είναι συμπεριφορά από από κατοίκους πόλεων όπου τα τσιπουραδικα δεν ξεπερνάνε σε αριθμό τα περίπτεραΔεν βαρεθήκατε ακόμα?