ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΒΙΣΑΙΤ

Status
Not open for further replies.

Reaction score
2.826
Η πορεία είναι πλέον προδιαγεγραμμένη το φόρουμ έχει στραφεί προς τα κοινωνικά θέματα, όσον αφορά το κομμάτι του hi Fi επικρατεί μόνο η άποψη του παν-μέγιστου οι διαφορετικές απόψεις διαγράφονται είτε άμεσα είτε έμμεσα.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.284
Το σαιτ εχει γινει μονοπλευρο και επικρατει μια κοινη λογικη:να μην αφηνετε κανεναν να εκφραζεται ελευθερα!
Ειπαμε-ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την γνωμη του
αποφάσισε..
τελικά τι ισχύει σε αυτό το σάιτ?
βάλε την σκέψη σου σε τάξη και απαντάς όποτε είσαι έτοιμος

Το ποστ μου φιλε Νταχαρη,αντιπροσωπευει πληθωρα ατομων που σας μιλανε τοσο καιρο

πληθώρα ατόμων - ομοϊδεάτες σου(δεν θα πω παρεάκι όπως λέτε ''εσείς'') που έχετε κάνει σημαία-ατάκα κάποια πράματα που νομίζετε ότι ενοχλούν

ενώ στην πραγματικότητα αυτό που ενοχλεί πραγματικά είναι η δική σας ανεπάρκεια να εξηγήσετε κάποια πράγματα στον βαθμό που τα εξηγεί η απέναντι πλευρά...επιστημονικά ΤΖΙΖΖΖ
γι αυτό κ σας παίρνουν στο ψιλό και βαράτε παλαμάκια τα ριπορτς μόλις ζοριστείτε

συμβουλή...γιατί αυτά που λες-λέτε κ λάιβ αλλά και στα πμ σας:whistling: αφορούν πρωτίστως τους ιδιοκτήτες αυτού του σάιτ
το ότι δεν μιλάνε-ασχολούνται με τις κλάψες σας....
μην το λαμβάνετε ως αδυναμία:sneaky:

γιατί αν ήταν μονόπλευρο το αβσαιτ....αυτή την στιγμή...δεν θα έγραφες-γράφατε;)

Reaction score
2.826
Ας μαζευτούν οι απανταχού κλαψιάρηδες, να βάλουν ρεφενέ πουλώντας 2-3 καλώδια ο καθένας, και να κάνουν μια πρόταση για το 100%.
Σιγά μην το αποτίμησω σαν ίσης αξίας με τα καλώδια μου για ανταλλαγή το συζητάω αν είναι να μου δώσουν και την διαφορά.:p

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284
οι διαφορετικές απόψεις διαγράφονται είτε άμεσα είτε έμμεσα.
τα ότι να ναι στην κατηγορία audio... ΝΑΙ θα διαγράφονται

Ή τον κανεις ban να τελειωνεις...;
το ban που το είδες?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284
Ας μαζευτούν οι απανταχού κλαψιάρηδες, να βάλουν ρεφενέ πουλώντας 2-3 καλώδια ο καθένας, και να κάνουν μια πρόταση για το 100%.
ή ας κάνουν ένα δικό τους φόρουμ να δούμε πόσοι θα μαζευτούν...αφού είναι τόσοι πολλοί απογοητευμένοι εδώ μέσα;)
για να δούμε πόσες βεσπούτσες θα γεμίσουν 😛

Reaction score
2.826
ή ας κάνουν ένα δικό τους φόρουμ να δούμε πόσοι θα μαζευτούν...αφού είναι τόσοι πολλοί απογοητευμένοι εδώ μέσα;)
για να δούμε πόσες βεσπούτσες θα γεμίσουν 😛
Να είσαι σίγουρος ότι είναι περισσότεροι από τον παν-μέγιστο μαζί με τους οσφυοκάμπτες ευτυχώς έχετε και χειρούργο ορθοπεδικό για τις δισκοπάθειες.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284
:lol:
Να είσαι σίγουρος ότι είναι περισσότεροι από τον παν-μέγιστο μαζί με τους οσφυοκάμπτες ευτυχώς έχετε και χειρούργο ορθοπεδικό για τις δισκοπάθειες.
ε τι περιμένετε τότε?

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284

Reaction score
7.038
αποφάσισε..
τελικά τι ισχύει σε αυτό το σάιτ?
βάλε την σκέψη σου σε τάξη και απαντάς όποτε είσαι έτοιμος

πληθώρα ατόμων - ομοϊδεάτες σου(δεν θα πω παρεάκι όπως λέτε ''εσείς'') που έχετε κάνει σημαία-ατάκα κάποια πράματα που νομίζετε ότι ενοχλούν

ενώ στην πραγματικότητα αυτό που ενοχλεί πραγματικά είναι η δική σας ανεπάρκεια να εξηγήσετε κάποια πράγματα στον βαθμό που τα εξηγεί η απέναντι πλευρά...επιστημονικά ΤΖΙΖΖΖ
γι αυτό κ σας παίρνουν στο ψιλό και βαράτε παλαμάκια τα ριπορτς μόλις ζοριστείτε

συμβουλή...γιατί αυτά που λες-λέτε κ λάιβ αλλά και στα πμ σας:whistling: αφορούν πρωτίστως τους ιδιοκτήτες αυτού του σάιτ
το ότι δεν μιλάνε-ασχολούνται με τις κλάψες σας....
μην το λαμβάνετε ως αδυναμία:sneaky:

γιατί αν ήταν μονόπλευρο το αβσαιτ....αυτή την στιγμή...δεν θα έγραφες-γράφατε;)
Έγραψες κάτι πριν το οποίο είδα και μετά το έβησες - το διόρθωσες και δεν το έχω σε quote. Τέλος πάντων χωρίς να κάνω παρατήρηση αλλά επειδή είχα και εγώ φόρουμ στην κατοχή μου 6-7 χρόνια και σοβαρό φόρουμ σαν και αυτό, εμείς σαν ιδιοκτήτες ή διαχειριστές δεν το κάναμε ποτέ αυτό και ας είχαμε τη δυνατότητα. ;)

Reaction score
2.826
τέτοια θέλω....να βγαίνει φθόνος

με το καλώδιο στο χέρι θα μείνετε
γι αυτό κάντε κίνηση
σας βρήκα και domain
www.stereo-audio-cable-nosubsallowed.gr
:cry:
Σε καληνυχτίζω Daharis δεν μπορώ να πω διασκέδασα μαζί σου είσαι ευχάριστη ατραξιόν και μην νομίζεις ότι είσαι ευφυής στην γραφή σου απλώς πριν είχες ασυλία και τώρα απλά κρατάς το κουμπί της διαγραφής κάτω από άλλες συνθήκες λεκτικά θα σε είχα στείλει σε κάποια αγκαλιά κλαιγοντας.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284
Έγραψες κάτι πριν το οποίο είδα και μετά το έβησες - το διόρθωσες και δεν το έχω σε quote. Τέλος πάντων χωρίς να κάνω παρατήρηση αλλά επειδή είχα και εγώ φόρουμ στην κατοχή μου 6-7 χρόνια και σοβαρό φόρουμ σαν και αυτό, εμείς σαν ιδιοκτήτες ή διαχειριστές δεν το κάναμε ποτέ αυτό και ας είχαμε τη δυνατότητα. ;)
το ποιο?
δεν άλλαξα τίποτα
συμπλήρωσα ;)
αν άλλαζα θα μου έβγαζε history να πατήσω

τι ακριβώς λες ότι έγραψα δηλαδή?

daharis666

Moderator
Reaction score
83.284
Σε καληνυχτίζω Daharis δεν μπορώ να πω διασκέδασα μαζί σου είσαι ευχάριστη ατραξιόν και μην νομίζεις ότι είσαι ευφυής στην γραφή σου απλώς πριν είχες ασυλία και τώρα απλά κρατάς το κουμπί της διαγραφής κάτω από άλλες συνθήκες λεκτικά θα σε είχα στείλει σε κάποια αγκαλιά κλαιγοντας.
όπως κ να χει σε ευχαριστώ αφαλέ της γης :cry:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last