Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.457
... sorry αλλά , ανταλλαγές γίνονται ;
Το σαιτ εχει γινει μονοπλευρο και επικρατει μια κοινη λογικη:να μην αφηνετε κανεναν να εκφραζεται ελευθερα!
αποφάσισε..Ειπαμε-ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την γνωμη του
Το ποστ μου φιλε Νταχαρη,αντιπροσωπευει πληθωρα ατομων που σας μιλανε τοσο καιρο
Σιγά μην το αποτίμησω σαν ίσης αξίας με τα καλώδια μου για ανταλλαγή το συζητάω αν είναι να μου δώσουν και την διαφορά.Ας μαζευτούν οι απανταχού κλαψιάρηδες, να βάλουν ρεφενέ πουλώντας 2-3 καλώδια ο καθένας, και να κάνουν μια πρόταση για το 100%.
τα ότι να ναι στην κατηγορία audio... ΝΑΙ θα διαγράφονταιοι διαφορετικές απόψεις διαγράφονται είτε άμεσα είτε έμμεσα.
το ban που το είδες?Ή τον κανεις ban να τελειωνεις...;
ή ας κάνουν ένα δικό τους φόρουμ να δούμε πόσοι θα μαζευτούν...αφού είναι τόσοι πολλοί απογοητευμένοι εδώ μέσαΑς μαζευτούν οι απανταχού κλαψιάρηδες, να βάλουν ρεφενέ πουλώντας 2-3 καλώδια ο καθένας, και να κάνουν μια πρόταση για το 100%.
Κι ούτε μια κοπέλα δε βρήκαν.τόσοι πολλοί απογοητευμένοι εδώ μέσα
Να είσαι σίγουρος ότι είναι περισσότεροι από τον παν-μέγιστο μαζί με τους οσφυοκάμπτες ευτυχώς έχετε και χειρούργο ορθοπεδικό για τις δισκοπάθειες.ή ας κάνουν ένα δικό τους φόρουμ να δούμε πόσοι θα μαζευτούν...αφού είναι τόσοι πολλοί απογοητευμένοι εδώ μέσα
για να δούμε πόσες βεσπούτσες θα γεμίσουν![]()
Πόσο κοστίζει ένα καινούργιο;ας κάνουν ένα δικό τους φόρουμ να δούμε πόσοι θα μαζευτούν
ένα καβλώδιο ρέβματοςΠόσο κοστίζει ένα καινούργιο;
ε τι περιμένετε τότε?Να είσαι σίγουρος ότι είναι περισσότεροι από τον παν-μέγιστο μαζί με τους οσφυοκάμπτες ευτυχώς έχετε και χειρούργο ορθοπεδικό για τις δισκοπάθειες.
50 ευρώ να σου πωΠόσο κοστίζει ένα καινούργιο;
κόψε κάτιένα καβλώδιο ρέβματος
Την πτώση της «Αυτοκρατορίας»
ε τι περιμένετε τότε?
τέτοια θέλω....να βγαίνει φθόνοςΤην πτώση της «Αυτοκρατορίας»
Έγραψες κάτι πριν το οποίο είδα και μετά το έβησες - το διόρθωσες και δεν το έχω σε quote. Τέλος πάντων χωρίς να κάνω παρατήρηση αλλά επειδή είχα και εγώ φόρουμ στην κατοχή μου 6-7 χρόνια και σοβαρό φόρουμ σαν και αυτό, εμείς σαν ιδιοκτήτες ή διαχειριστές δεν το κάναμε ποτέ αυτό και ας είχαμε τη δυνατότητα.αποφάσισε..
τελικά τι ισχύει σε αυτό το σάιτ?
βάλε την σκέψη σου σε τάξη και απαντάς όποτε είσαι έτοιμος
πληθώρα ατόμων - ομοϊδεάτες σου(δεν θα πω παρεάκι όπως λέτε ''εσείς'') που έχετε κάνει σημαία-ατάκα κάποια πράματα που νομίζετε ότι ενοχλούν
ενώ στην πραγματικότητα αυτό που ενοχλεί πραγματικά είναι η δική σας ανεπάρκεια να εξηγήσετε κάποια πράγματα στον βαθμό που τα εξηγεί η απέναντι πλευρά...επιστημονικά ΤΖΙΖΖΖ
γι αυτό κ σας παίρνουν στο ψιλό και βαράτε παλαμάκια τα ριπορτς μόλις ζοριστείτε
συμβουλή...γιατί αυτά που λες-λέτε κ λάιβ αλλά και στα πμ σαςαφορούν πρωτίστως τους ιδιοκτήτες αυτού του σάιτ
το ότι δεν μιλάνε-ασχολούνται με τις κλάψες σας....
μην το λαμβάνετε ως αδυναμία
γιατί αν ήταν μονόπλευρο το αβσαιτ....αυτή την στιγμή...δεν θα έγραφες-γράφατε![]()
Σε καληνυχτίζω Daharis δεν μπορώ να πω διασκέδασα μαζί σου είσαι ευχάριστη ατραξιόν και μην νομίζεις ότι είσαι ευφυής στην γραφή σου απλώς πριν είχες ασυλία και τώρα απλά κρατάς το κουμπί της διαγραφής κάτω από άλλες συνθήκες λεκτικά θα σε είχα στείλει σε κάποια αγκαλιά κλαιγοντας.τέτοια θέλω....να βγαίνει φθόνος
με το καλώδιο στο χέρι θα μείνετε
γι αυτό κάντε κίνηση
σας βρήκα και domain
www.stereo-audio-cable-nosubsallowed.gr
![]()
Είχες;είχα και εγώ φόρουμ στην κατοχή μου 6-7 χρόνια και σοβαρό φόρουμ
το ποιο?Έγραψες κάτι πριν το οποίο είδα και μετά το έβησες - το διόρθωσες και δεν το έχω σε quote. Τέλος πάντων χωρίς να κάνω παρατήρηση αλλά επειδή είχα και εγώ φόρουμ στην κατοχή μου 6-7 χρόνια και σοβαρό φόρουμ σαν και αυτό, εμείς σαν ιδιοκτήτες ή διαχειριστές δεν το κάναμε ποτέ αυτό και ας είχαμε τη δυνατότητα.![]()
όπως κ να χει σε ευχαριστώ αφαλέ της γηςΣε καληνυχτίζω Daharis δεν μπορώ να πω διασκέδασα μαζί σου είσαι ευχάριστη ατραξιόν και μην νομίζεις ότι είσαι ευφυής στην γραφή σου απλώς πριν είχες ασυλία και τώρα απλά κρατάς το κουμπί της διαγραφής κάτω από άλλες συνθήκες λεκτικά θα σε είχα στείλει σε κάποια αγκαλιά κλαιγοντας.