ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΒΙΣΑΙΤ

Status
Not open for further replies.

Reaction score
7.038
Είχες;

Άρα δεν ήταν σοβαρό!
Ότι μπορεί ο κάθε ένας κάνει αρχηγέ μου..
Στα χωριά λένε μεγάλη μπουκιά να τρως...

το ποιο?
δεν άλλαξα τίποτα
συμπλήρωσα ;)
αν άλλαζα θα μου έβγαζε history να πατήσω

τι ακριβώς λες ότι έγραψα δηλαδή?
Τίποτα Χάρη , όλα καλά. Και εγώ είδα και εσύ ξέρεις γιατί μιλάω ;)
Αυτά τώρα που γίνονται εδώ τα έχω περάσει - ζήσει from the other side πριν 15 χρόνια και γενικότερα είμαι πολύ χαλαρός.
Εντάξει καμιά φορά γράφουμε οι περισσότεροι από εμάς μια κουβέντα παραπάνω και ίσως παρεξηγιέται ευκολότερα από όσο θα έπρεπε ένεκα πληκτρολογίου.:)

Reaction score
2.826
Κάτι μου θυμίζει είδα μια αγγελία, γκαρσονιέρα ημι-υπόγειο 20τ.μ. στην Κυψέλη Πωλείται προς 80.000€

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.350
Κάτι πήρε το αυτί μου για ανταλλαγή με μια συστοιχία SVS PB-16, ένα αυτοκίνητο, ένα σκάφος, θα σε γελάσω.... :roflmao:
Ολα μαζί ή ένα από αυτά;
Πολλά ζητάνε. Μεχρι δυο sb16 δίνω εγώ για το 20%, αν θέλουν να πάνε σε sealed.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.283
Ότι μπορεί ο κάθε ένας κάνει αρχηγέ μου..
Στα χωριά λένε μεγάλη μπουκιά να τρως...

Αυτά τώρα που γίνονται εδώ τα έχω περάσει - ζήσει from the other side πριν 15 χρόνια και γενικότερα είμαι πολύ χαλαρός.
Εντάξει καμιά φορά γράφουμε οι περισσότεροι από εμάς μια κουβέντα παραπάνω και ίσως παρεξηγιέται ευκολότερα από όσο θα έπρεπε ένεκα πληκτρολογίου.:)
μην δημιουργείς εντυπώσεις ....σου είπα ότι υπάρχει τρόπος απόδειξης...όταν ανεβάζεις κάτι κ μετά το αλλάζεις δημιουργειται κουμπάκι history ...
παρόλα αυτά σου έδωσα το ελεύθερο να μου πεις τι είδες ότι έγραψα

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.439
Έγραψες κάτι πριν το οποίο είδα και μετά το έβησες - το διόρθωσες και δεν το έχω σε quote. Τέλος πάντων χωρίς να κάνω παρατήρηση αλλά επειδή είχα και εγώ φόρουμ στην κατοχή μου 6-7 χρόνια και σοβαρό φόρουμ σαν και αυτό, εμείς σαν ιδιοκτήτες ή διαχειριστές δεν το κάναμε ποτέ αυτό και ας είχαμε τη δυνατότητα. ;)
Μην επιμένεις. Από το post του @daharis666 δεν έχει σβηστεί/διαγραφεί κάτι. Θα εμφανιζόταν στο ιστορικό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.767
μην νομίζεις ότι είσαι ευφυής
Μην. Τουλάχιστον όχι σα την αβουγουδου, αυτή δε πχιάνεται.
κάτω από άλλες συνθήκες λεκτικά θα σε είχα στείλει σε κάποια αγκαλιά κλαιγοντας
Κι όχι σε όποια όποια αγκαλιά, σε συγκεκριμένη, στην αγκαλιά της αβουγουδου.

Να σε παρηγορήσει, ξέρει απ'αυτά. Στο νταντεμα είναι πρώτη.

Reaction score
2.826
Μετά από πείρα δεκαετιών και διδασκόμενος και από παλαιότερους συναδέλφους καταθέτω το εξης.
Όταν μια επιχείρηση πάει τρένο τα αφεντικά περνάνε μόνο για την είσπραξη και το καυλαντισμα, όταν τους βλέπεις όλους κάθε μέρα από τις επτά το πρωί κάτι δεν πάει καλά

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Μετά από πείρα δεκαετιών και διδασκόμενος και από παλαιότερους συναδέλφους καταθέτω το εξης.
Όταν μια επιχείρηση πάει τρένο τα αφεντικά περνάνε μόνο για την είσπραξη και το καυλαντισμα, όταν τους βλέπεις όλους κάθε μέρα από τις επτά το πρωί κάτι δεν πάει καλά
πάλι εδώ εσυ;
μας καληνύχτισες αφού :lolsign:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
τι το πέρασες; μπαράκι;:lol:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Ας μαζευτούν οι απανταχού κλαψιάρηδες, να βάλουν ρεφενέ πουλώντας 2-3 καλώδια ο καθένας, και να κάνουν μια πρόταση για το 100%.
Μέχρι ένα iec το δίνω πάντως...
Ριγμένος θα είμαι αλλά λέμε..

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.833
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos