ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΒΙΣΑΙΤ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2.826
Κανένας.
Σταμάτησε λόγω πολλών υποχρεώσεων κι έλλειψης χρόνου.

Τα σχόλια κάποιων για αυτό το πραγματικά πολύ ωραίο κορίτσι, είναι άξια μήνυσης, αλλά παίζει να αθωωθούν λόγω βλακείας..
Θα έπρεπε να ντρέπεστε πάντως.
Επειδή φωτογραφίζεις εμένα χωρίς να το λες και χωρίς να τιμάς αυτά που συνέχεια αναφέρεις σε κάθε ποστ σου, αν γουστάρεις να μου κάνεις μήνυση να μου κάνεις, όσο τα περί βλακείας στο γυρνάω στα μούτρα, και σου λέω αυτό, εφόσον η κυρία αποφασίζει να εκθέσει τον εαυτό της δημόσια μέσω του περιοδικού τύπου ξέρει ότι θα δεχτεί και την κριτική, το ότι η συγκεκριμένη για τους δικούς της λόγους γουστάρει να υποβάλει τον εαυτό της στην οποία προ αγωνιστική αγωγή με τα οποιαδήποτε ίσως φαρμακευτικά και μη βοηθήματα για να αποκτήσει τους παραπάνω μύες είναι πάλι δικό της πρόβλημα, όμως μπορώ να κρίνω και να επικρίνω την πορεία που ακολουθεί διότι έχει η ίδια εκτεθεί, αν εσένα σου αρέσει αυτή η πορεία προς την καταστροφή των βασικών λειτουργικών οργάνων του κάθε αθλητή μεγιά σου με χαρά σου.

Αν εσύ την βλέπεις ωραία κοπέλα στις φωτογραφίες μπράβο σου, σίγουρα θα είναι ωραία, άλλα όταν δεν είναι στο όγκο, στις παραπάνω όμως φωτογραφίες βλέπω κάτι το μη γυναικείο και μπορώ να το κρίνω ως προς τα γούστα μου.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.283
Λοιπόν έχουμε και μια αγγελία -λέμε τώρα.... :tongue:

Όπως λένε και στο χωριό μου σε απλά ελληνικά "money talks, bullshit walks".
περιμένουν να πέσει η Αυτοκρατορία για να το πάρουν κοψοχρονιά

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Οι διαχειρισταδες και οι μοντεραδες προστατευουν παντα τις γυναικες...όταν αυτες...λειπουν.:p:p:p:tongue::tongue:
ειδικά τις μεγάλες σε ηλικία πληρώνουμε και security :laugh:

Reaction score
12.540
Σταμάτα αστροχάφτη, εκτιθεσαι.. (φιλικά)

Σε όλα όσα κατακρίνεις, είσαι λάθος. ;)

Ιδέαν δεν έχεις..

Ούτε στεγνό, ούτε καν, μη μιλάς. Κάποιοι από μας τους πιο "παλιούς", ξέρουμε καλύτερα. 8-)

Μη βλέπετε 2-3 φωτογραφίες διαγωνισμού (εμφάνιση ειδικού σκοπού) και προσπαθείτε από κει να βγάλετε οποιαδήποτε κακία, και αναρωτιέμαι τι κερδίζετε έτσι.

View attachment 181511
Από κοντά μπορεί να είναι θεα, εγώ φωτογραφίες βλέπω. Αλλά όπως και να χει το πράγμα, οι προτιμήσεις μου στις γυναίκες δεν αλλάζουν. :p
(Δεν κατακρίνω σε καμία περίπτωση. Απλά δεν κόβω φλέβα, αλλα αυτό δεν σημαίνει κάτι για τη κοπέλα)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.347
Εφόσον η ιδιοκτησία δεν δέχτηκε την γενναία προσφορά μου, λυπάμαι αλλά θα κινηθώ αλλιώς:

Απο όσα διαβάζω φαίνεται πως ο σκοπός των επίδοξων αγοραστών είναι να ισχυροποιήσουν τα επιχειρήματά τους με την ισχύ του χρήματος.
Θεμιτό. Συμβαίνει παντού. Ειδικά όταν δεν τα καταφέρνει κάποιος με την επιστημονική τεκμηρίωση.

Θα τους δώσω μια εναλλακτική: αντί να πληρώσετε το σάιτ χρυσό, με το 1/6 της τιμής εγώ σταματώ να γράφω.
(Ελπίζω να είμαι αρκετά ενοχλητικός για να δικαιολογώ την τιμή μου).
Βρείτε και τους άλλους δυο-τρεις που ενοχλούν πολύ, δώστε τους το 1/6 και αυτούς, και κρατήστε τα ρέστα. Και γλιτώνετε και το μπελά των οργανωτικών καθηκόντων.

Εναλλακτικά, αν μου δώσετε εμένα τα 4/6 της τιμής του σάιτ (κανείς άλλος να μην πάρει μερίδιο) παίρνω μεταγραφή στην Α.Ο Πανψεκασμενιακού και βοηθώ με όλη μου την καρδιά στην πτώση της Αυτοκρατορίας.

Θα κάνω και δηλώσεις: “Απο μικρό παιδί ονειρευόμουν να φορέσω αυτήν την φανέλα” κτλ

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Εφόσον η ιδιοκτησία δεν δέχτηκε την γενναία προσφορά μου, λυπάμαι αλλά θα κινηθώ αλλιώς:

Απο όσα διαβάζω φαίνεται πως ο σκοπός των επίδοξων αγοραστών είναι να ισχυροποιήσουν τα επιχειρήματά τους με την ισχύ του χρήματος.
Θεμιτό. Συμβαίνει παντού. Ειδικά όταν δεν τα καταφέρνει κάποιος με την επιστημονική τεκμηρίωση.

Θα τους δώσω μια εναλλακτική: αντί να πληρώσετε το σάιτ χρυσό, με το 1/6 της τιμής εγώ σταματώ να γράφω.
Βρείτε και τους άλλους δυο-τρεις που ενοχλούν πολύ, δώστε τους το 1/6 και αυτούς, και κρατήστε τα ρέστα. Και γλιτώνετε και το μπελά των οργανωτικών καθηκόντων.

Εναλλακτικά, αν μου δώσετε εμένα τα 4/6 της τιμής του σάιτ (κανείς άλλος να μην πάρει μερίδιο) παίρνω μεταγραφή στην Α.Ο Πανψεκασμενιακού και βοηθώ με όλη μου την καρδιά στην πτώση της Αυτοκρατορίας.

Θα κάνω και δηλώσεις: “Απο μικρό παιδί ονειρευόμουν να φορέσω αυτήν την φανέλα” κτλ
προσφορά το λες τώρα εσύ αυτό?

και με τον ένα και με τον άλλο τρόπο
πάλι στους γιατρούς θα τα φάνε
:laugh:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
"Προσωπικά δε μου αρέσει!"

Έτσι έπρεπε να γράψετε για την κοπέλα κάποιοι... ας μη τους χαρακτηρίσω καλύτερα! >:(
γιατί θα πρεπε ντε και καλά να γράψουν κάτι αν δεν τους αρέσει? λίγο τακτ
πρόκειται για μέλος....ασχέτως αν δεν είναι ενεργό εδώ και καιρό

Reaction score
3.164

Πώς και δε δέχτηκαν την προσφορά σου;
Μήπως ήταν πολύ μικρότερη σε σχέση με τον τελικό αγοραστη;
Μη στεναχωριέσαι. Αυτοί χάνουν.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Πώς και δε δέχτηκαν την προσφορά σου;
ήθελε να αλλάξει και τον κανονιζμό λειτουργίας
οχι αναφορές σε audyssey
όχι stereo
όχι καλώδια
2+ subs υποχρεωτικά τα μέλη
κλπ κλπ τα γνωστά :laugh:

Last edited:

Reaction score
3.164
Το πιο σημαντικό για μένα είναι όταν αγοράζεις ένα ποσοστό να είσαι σωστός στις υποχρεώσεις σου. Πιο σημαντικό για μένα είναι αυτο πάρα τα δικαιώματα που αποκτάς.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.832
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos