- Reaction score
- 2.826
Επειδή φωτογραφίζεις εμένα χωρίς να το λες και χωρίς να τιμάς αυτά που συνέχεια αναφέρεις σε κάθε ποστ σου, αν γουστάρεις να μου κάνεις μήνυση να μου κάνεις, όσο τα περί βλακείας στο γυρνάω στα μούτρα, και σου λέω αυτό, εφόσον η κυρία αποφασίζει να εκθέσει τον εαυτό της δημόσια μέσω του περιοδικού τύπου ξέρει ότι θα δεχτεί και την κριτική, το ότι η συγκεκριμένη για τους δικούς της λόγους γουστάρει να υποβάλει τον εαυτό της στην οποία προ αγωνιστική αγωγή με τα οποιαδήποτε ίσως φαρμακευτικά και μη βοηθήματα για να αποκτήσει τους παραπάνω μύες είναι πάλι δικό της πρόβλημα, όμως μπορώ να κρίνω και να επικρίνω την πορεία που ακολουθεί διότι έχει η ίδια εκτεθεί, αν εσένα σου αρέσει αυτή η πορεία προς την καταστροφή των βασικών λειτουργικών οργάνων του κάθε αθλητή μεγιά σου με χαρά σου.Κανένας.
Σταμάτησε λόγω πολλών υποχρεώσεων κι έλλειψης χρόνου.
Τα σχόλια κάποιων για αυτό το πραγματικά πολύ ωραίο κορίτσι, είναι άξια μήνυσης, αλλά παίζει να αθωωθούν λόγω βλακείας..
Θα έπρεπε να ντρέπεστε πάντως.
Αν εσύ την βλέπεις ωραία κοπέλα στις φωτογραφίες μπράβο σου, σίγουρα θα είναι ωραία, άλλα όταν δεν είναι στο όγκο, στις παραπάνω όμως φωτογραφίες βλέπω κάτι το μη γυναικείο και μπορώ να το κρίνω ως προς τα γούστα μου.