alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.977
Παιδιά μη πουλάτε όλοι μαζί.
Δεν προλαβαίνω και θέλω και για το patio.
Δεν προλαβαίνω και θέλω και για το patio.
Δεν μου είπαν τίποτα περισσότερο από το οτι έχουν γίνει αλλαγές στον αλγόριθμο.Ειλικρινά περιμένω να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει, τι έχεις μάθει από τους τρινοβάδες και τι έχεις μετρήσει.
το μόνο σίγουρο και για τους δυο....είναι ότι δεν θα βρούμε καμιά τρίχα μέσαΠάρτε απο μένα, όχι απο τον άλλον. Πίνει μαλτ και στάζει μεσα στον Τρίνοβ.
Και καπνίζει ενα μεγάλο ηλεκτρικό καβλιτζεκι που βρωμάει.
Με μέτρηση; Επιβεβαιωμένο με μέτρηση; ΓιεεεεΚάτσε να βάλω μια απλή κατηφόρα χωρίς πολλά πολλά. Αποτέλεσμα άριστο. Με μέτρηση
Κάνα μαγκνεπανάκι δε θες καλέ; Ξέρεις τι ωραία που είναι; Να κάνεις στριπτίζ από πίσω!Αν και κάνω οικονομία γι' αυτοκινητάκι,
έδινα μια ταληρού* για ένα Τριννοβάκι.
*είμαι στα large μου σήμερα.
πες τον ρόουζ αντί για κράνος να σου πάρει ένανΑν και κάνω οικονομία γι' αυτοκινητάκι,
τι στριπτίζ μωρέ?Κάνα μαγκνεπανάκι δε θες καλέ; Ξέρεις τι ωραία που είναι; Να κάνεις στριπτίζ από πίσω!
Taşaklarım serinledi που λένε κι οι γείτονες.....όλη την ώρα με του πλι απ έξω κυκλοφορεί στου σπίτ
Ανταλλάσσεται με ηλεκτρική βέσπαΑν και κάνω οικονομία γι' αυτοκινητάκι,
πάρε από το αποθηκάκι ένα φλόγιστρο να τα ζεστάνειςTaşaklarım serinledi που λένε κι οι γείτονες.
Ναι ρε με μέτρηση:Με μέτρηση; Επιβεβαιωμένο με μέτρηση; Γιεεεε
Σωστά!Και έτσι χάνεται τελείως η ανάγκη για on site διήμερο calibration!
Τι καμπύλη (προβλεπόμενης) απόκρισης σου βγάζει "after" σε αυτό το ηχείο;
πες και ευχαριστώ ρε γαιδούριΤι καμπύλη (προβλεπόμενης) απόκρισης σου βγάζει "after" σε αυτό το ηχείο;
Σωστά!
Φοβερό!
και φιλικάΣεμνάααα.
Όχι βέβαιαείμαστε σίγουροι ότι δεν κάνεις ζωγραφική?