- Reaction score
- 85.404
Έτσι κι αλλιώς δεν έρχεσαι οταν σου λέμε.καλα ρε πηγατε στο ναο, προσκυνησατε και δεν ειπατε τιποτα?
Έτσι κι αλλιώς δεν έρχεσαι οταν σου λέμε.καλα ρε πηγατε στο ναο, προσκυνησατε και δεν ειπατε τιποτα?
Ωραία πιάτα και φοβερό ψήσιμο. Εύγε!!View attachment 182971 View attachment 182972
Βγάλαμε ετυμηγορία, πλήρης ομοφωνία:
Ομοαξονικά, βινύλια και λάμπες.
ασεεε ρε τωρα, τυχαινει πολλες φορες, τι να κανω?Έτσι κι αλλιώς δεν έρχεσαι οταν σου λέμε.
Καλά, καλά, να σε δω την επόμενη φορά....ο τερματογκάζης δε, έχει εξαφανιστεί παντελώςασεεε ρε τωρα, τυχαινει πολλες φορες, τι να κανω?
κι εγω ποσες φορες σας ειπα και δεν πηγαμε, την κολοκυθια να παιξουμε?
μη σκαςασεεε ρε τωρα, τυχαινει πολλες φορες, τι να κανω?
κι εγω ποσες φορες σας ειπα και δεν πηγαμε, την κολοκυθια να παιξουμε?
Μάρκου το πήρες σερί από χθες;και ο τζέρι...
φωτό ότι ντιντιντ χαπεντ ....και όχι από τα σαμπςΛοιπον, σε χωρο 12 τμ με 2,30 ισοπλευρο, εχω 16 γουφερ 8αρια.!!!
Επισης, αγορασα και δερματινες πανω απ' το γονατο με τακουνι και ενα μαστιγιο και σας προσκαλω για (το τελευταιο σας) καφεδακι...
Αν δεν πλανταξετε απ' το μπασο, θα σας αποτελειωσω με το μαστιγιο...σκουληκια...
το από πίσω!!
Jura είναι η μηχανή μου του εσπρέσο.Τώρα πίνω μαλτ, ήπια καπνιστό, ένα Jura. Παλιό, πολύ παλιό...
σορρυ κιολα που πεταγωμαι σα τη μαιμου (σαν?) , αλλα το να μεταφερονται απο το οφ τοπικ σε οφ τοπικ στο τετραγωνο ... να το κουτακσουμε ...να παμε σε μια πσυχοθεραπεφτρια ... ολοι μαζι -οχι ταυτοχρονα- (καποια σειρα προτεραιοτητας ηλικιακη ας πουμε) να μας κανει και μια καλητερη τιμη...αν σε κουράζουν οι μεταφορές
Πήγαινε κι ερχόμαστε.σορρυ κιολα που πεταγωμαι σα τη μαιμου (σαν?) , αλλα το να μεταφερονται απο το οφ τοπικ σε οφ τοπικ στο τετραγωνο ... να το κουτακσουμε ...να παμε σε μια πσυχοθεραπεφτρια ... ολοι μαζι -οχι ταυτοχρονα- (καποια σειρα προτεραιοτητας ηλικιακη ας πουμε) να μας κανει και μια καλητερη τιμη...