Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.383
τελεια !! και υπερταχεια απαντηση.. δε μενει παρα να βρω πσυχη μονο, γιατρε...Εγω ειμ' εδω για ψυχοθεραπεια...οι καλυτερες τιμες.
Πήγαινε κι ερχόμαστε.
τελεια !! και υπερταχεια απαντηση.. δε μενει παρα να βρω πσυχη μονο, γιατρε...Εγω ειμ' εδω για ψυχοθεραπεια...οι καλυτερες τιμες.
Πήγαινε κι ερχόμαστε.
Φιλενάδα χάθηκες!
Δεν ειναι τιποτε...λιγο ξεσκονισμα χρειαζεται. Μόνο που πρεπει να εχες ενα καλό ξεσκονοπανο διοτι αν προσπαθησεις να την ξεσκονισεις με τα χερια, η σκονη φευγει απ' την ψυχη και παει στα χερια. Δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι...τελεια !! και υπερταχεια απαντηση.. δε μενει παρα να βρω πσυχη μονο, γιατρε...
Ασε γιατι εσυ δεν εισαι για γνωριμιες...Την εστειλες αδιαβαστη την Ελενιτσα με τις αγριοματαρες σου. Του θανατά ειναι. Ελεγε και ΄΄τι ωραιος αντρας ειν' αυτος'' Ου να μου χαθεις...Φιλενάδα χάθηκες!
Έχουμε καιρό να βρεθούμε!
Πάμε εκεί που είμασταν τελευταία φορά;
Άλλαξαν dj εμαθα!
.Την εστειλες αδιαβαστη την Ελενιτσα με τις αγριοματαρες σουΔεν ειναι τιποτε...λιγο ξεσκονισμα χρειαζεται. Μόνο που πρεπει να εχες ενα καλό ξεσκονοπανο διοτι αν προσπαθησεις να την ξεσκονισεις με τα χερια, η σκονη φευγει απ' την ψυχη και παει στα χερια. Δεν ξερω αν με αντιλαμβανεσαι...
Ασε γιατι εσυ δεν εισαι για γνωριμιες...Την εστειλες αδιαβαστη την Ελενιτσα με τις αγριοματαρες σου. Του θανατά ειναι. Ελεγε και ΄΄τι ωραιος αντρας ειν' αυτος'' Ου να μου χαθεις...
Μίλησε ο "θρόισμα φύλλων"!Πάνε σετ με την αγριοφωνάρα του.
κάτι σαν την πυρίτιδα, την επετηρίδα και τη πιτυρίδα .@Rosinante αντιληπτον, κατι σαν τη πυρίτιδα την επετηρίδα και την πυρίτιδα.
θα ναρθω εγω Ροζι να με βαλειςστο κρεβατι...... να με ψυχαναλυσης για την λιμπιτο που εχωΕγω ειμ' εδω για ψυχοθεραπεια...οι καλυτερες τιμες.
Και οι στάχτες έχουν πσυχή
(ακόμα και μέσα στο ντρινγκ, μπαρδόν... ντριμ)
Είτε στο evora, είτε στο τηγανιές και σχάρες.Και για να μην ψάχνω ...
Φίλος ανέβηκε Θεσσαλονίκη .
Που είπαμε ότι πάει για φαγητό ;;;
Δεν συγκρίνονται.Είτε στο evora, είτε στο τηγανιές και σχάρες.
ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισηΕίτε στο evora, είτε στο τηγανιές και σχάρες.
Τι ακριβώς θέλεις να σου υπενθυμίσω? της θε'ιας σου , της γιαγιάς σου , του πεθερού σου ΄'η της πεθεράς σου το μπουγαδοκόφινο?ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση
θα χει πεθάνει της πείνας το παλικάρι
τι αρπάζεσαι?Πήγαινε να δείς αν έρχομαι , άντε μπράβο .! Που έχεις και άποψη.!!
Και καλά κάνεις και έχεις , αλλά παρέχουμε δύο λύσεις στο γνωστό θέμα.
Κάνε μας την χάρη , να μην τα κάνεις όλα trinivάδα. Please.!
Αντε ρε χαμένε , που σε έχει δασκαλέψει ο άλλος ο άχρηστος ο αβουγουδους, τι να μας πείς και συ ρέι?τι αρπάζεσαι?
μαραντζ είπε....όχι denon 20ετίας
ε όχι με σκέτο πολυκάναλο.....Οταν εγώ έπαιζα πολυκάναλο , κάποιοι από δω τρώγαν ακόμα βελανίδια. Οκ ? μανταμ σουσού?