Vodafone no internet

Reaction score
95
Σε μένα δεν έχει αποκατασταθεί εντελώς η σύνδεση, είναι πολύ ασταθής. Γενικά είναι αφερέγγυοι. Πριν 15 μήνες μου έβγαλαν την ψυχή για ένα μήνα. Περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο για να σκεφτώ τι θα κάνω. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να επικαλεστώ ασυνέπειά τους για να διακόψω το συμβόλαιο χωρίς πρόστιμο;

Reaction score
169
Ως έμπρακτη αναγνώριση, προσφέρουμε σε όλους τους συνδρομητές κινητής δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για εθνική χρήση για 7 ημέρες, και σε όλους τους συνδρομητές ADSL & VDSL σταθερής δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά Ελλάδας μέχρι και τις 8/10.

Για την ενεργοποίηση των απεριόριστων δεδομένων στείλτε Α στο 1252, έως και τις 8/10.

Η ενεργοποίηση των απεριόριστων λεπτών ομιλίας θα γίνει αυτόματα από τις 2/10.
αυτό που το είδες; γιατί στο site της vodafone δν είδα τίποτα

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Τελευταια μερα για δηλωση τμ στους δημους - ηλεκτρονικα, μεσω ηδη προβληαμτικης πλατφορμας.
Τελευταια μερα για πληρωμη παραβολου για τακτοποιηση αυθαιρετων.
Τελευταια μερα του μηνα οπου πεφτουν οι ληξιπροθεσμες φορολογικες υποχρεωσεις.
Ημερα πρωτης δοσης ενφια που δεν ξερω εαν εδωκαν παραταση.

Ωραια μερα βρηκαν για αναβαθμιση.
Ειχα κανει μια πληρωμη που ειχα ξεχασει, μιση ωρα μολις πριν πεσει.
Σου εχω και καλυτερα. Το ταξις ηταν σε αναβαθμιση ιντερφεις Δευτερα και Τριτη. Το ιδιο και το εργανη χθες 30 του μηνα. Και χωρις ενημερωση προς τους εμπλεκομενους με αποτελεσμα τα προγραμματα μισθοδοσιας να ειναι αχρηστα μεχρι νεωτερας αφου οι εταιριες πληροφορικης δεν ηξεραν τιποτα.

Reaction score
1.231
Έχει κανείς πρόβλημα με τη σύνδεση τη τελευταία εβδομάδα? Καθημερινά αποσυνδέεται και σήμερα παρατηρώ πολλά sites ανοίγουν όπως με dial-up.

Reaction score
3.991
Έχει κανείς πρόβλημα με τη σύνδεση τη τελευταία εβδομάδα? Καθημερινά αποσυνδέεται και σήμερα παρατηρώ πολλά sites ανοίγουν όπως με dial-up.
Δεν έχω κανένα θέμα...Έχω αλλαγμένους dns όμως (εδώ και πολλά χρόνια)
Έχεις αλλάξει dns?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.056
όλοι οι πάροχοι παιδιά είχαν θέμα σε εμάς εδώ πάνω (από το πρωί) εκτός του ΟΤΕ... τώρα μόλις απέκτησα τηλέφωνο-ίντερνετ

η nova μάλιστα σε κάποιους πελάτες δεν είχε και σε κάποιους άλλους είχε ταχύτητες 5-10 mbps

ξεφτίλα, θα φάμε και ΣΚ αναγκαστικά για να τελειώσουμε κάποιους πελάτες >:(

το κουφό είναι ότι έσκασε μύτη ο λογιστής μου από εδώ πριν καμιά ώρα και με έβαλε να ακούσω μήνυμα την ώρα που με καλούσε
έβγαινε τηλεφωνήτρια του ΟΤΕ ενώ έχω wind

ξύλα πέτρες

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.231
Έχει πέσει η σταθερή vodafone και έχει αναμονή 1 ώρα για να απαντήσει το τεχνικό τμήμα. No internet no voice. Έχετε παρόμοιο πρόβλημα;

Reaction score
25.797
ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΝΕΤ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ......ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ....

Reaction score
6.712
Έχω εδώ και 2 μήνες πρόβλημα.
Επανεκκίνηση κάθε μέρα.
Έχω αλλάξει κ ρούτερ αλλά τίποτα....
100 vdsl Βόλος
Αναμενω...κάτι λένε ότι ρύθμισαν